Fetele din America (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Cristina, eu am fost la nunta verisorului meu in Romania asta-vara si am dat 100 de dolari eu si 100, prietenul meu. Ca studenti, atat ne-am permis. Parintii mei au dat mai mult. A fost ok, si ei si noi ne-am bucurat ca am putut sa participam si asta a fost. Mie nu mi se pare putin sa trimiti 250 de dolari, mai ales ca nici nu te duci la nunta. In mod normal cred ca verisoara ta ar trebui sa aprecieze gestul indiferent de suma.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Wow putin 250$...mie aici la nunta cine mi-a dat atat au fost din familia apropiata care s-au si prezentat si tot mi s-a parut foarte generos...e mai mult decat suficient dupa parerea mea.

edit: te-am trecut pe listuta, welcome

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ficusia spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Lai, multumesc f. mult!

Ficusia, intrebare de baraj. Eu insa am auzit ca ar fi prosti, neprietenosi si inculti. Nicidecum saritori. Sa nu vii p'aci.

daca sint cum zici tu cum se face ca universitatile top din lume sint cele americane, tot ei au si cele mai multe premii Nobel?
Cum se face ca voluntariatul e cu traditie la ei?

daca o sa vin sau nu pe acolo o sa decid eu cind voi auzi si pareri fara ranchiuna, nu ca ale tale rautacioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Aici toti americanii (cu exceptia celor de origine romana) sunt la fel de rautaciosi ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Buna, fetelor!
Sunt de un an si jumatate pe pamant american, sotul meu este american si in decembrie 2006 s-au nascut fetitele noastre gemene..
Ce stiti,se poate sa le fac fetitelor si certificat de nastere romanesc? si daca da, ce ar trebui sa fac?
multumesc,
elenita
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55759780" target="_blank">poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

ma treceti si pe mine pe lista?
eu locuiesc in Missouri
va pup,

elenita, mami de Shania & Stephanie(26 dec.2006) si Ioana (22 iunie 1995)
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55759780" target="_blank">poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumesc CamiM
Si noi am dat la o nunta in Iasi(unde nu am participat) tot 100$ si au fost dezamagiti.. Se asteptau la mai mult de la "americani"
Nasii la acea nunta au dat 1 000$
In fine, am fost la nunta, si am dat 100$ intr-un card.. sper sa fie fericiti

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Elenita, bine ai venit. Felicitari pentru gemene, wow! Poti sa le faci certificat de nastere romanesc, trebuie sa-l faci pina cind implinesc un an.
Mergi la www.romconsny.org, sint trecute actele necesare (la Acte de stare civila). Cred ca trebuie sa aplici la Chicago.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Elenita welcome te-am trecut pe listuta, felicitari pentru gemene

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie mi se pare f. bine 250$. Cand eram studenta am fost la nunta unei verisoare si am dat 100$. Nu prea le-a convenit, dar meniul a fost 50$ la vremea aia si am dat dublu asa ca asta e, atat am putut.

In alta ordine de idei, ia bagati-va adresa aici, va arata "offenders" din zona voastra:

http://www.familywatchdog.us/ShowMap.asp

Mergi la inceput