Cluj rulz! (67)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Carrie, cand o sa mai am timp, mai povestesc... desi nici nu mai stiu cu ce sa incep.. eu stau mai bine la discutiile face-to-face...
Arleena, cata dreptate ai sa fii revoltata...si cand ma gandesc ca si eu am vrut sa vin la Mihut la control... acuma nu imi mai vine, mai ales cu Luca de 2 luni care sa urle pe coridoare..
Daca afli de un pediatru ORL-ist te rog sa-mi spui si mie....

Mariana, numele in romana, ... cred ca se vede la profil..
Romana, acuma am vazut si postarea ta.... s-ar putea sa am si eu nevoie de o vizita la ORL-ist cu bebe Luca... si cum nu cunoastem pe nimeni in Cluj in afara de cei de la job prefer sa merg la un cabinet privat..
S-a trezit puiul meu...
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Fetelor va multumesc si eu pentru aprecieri.
Mariana acum sunt bine,vacanta la Borsa mi-a priit de minune ,de azi am reinceput sedintele la Edith si ma simt si mai bine.

Sa aveti o primavara frumoasa ,plina de bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

sa aveti o primavara frumoasa, plina de soare si impliniri !!!

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa sunt bine.Ieri am dormit o ora jumate la amiaza.Si Razvan e bine acum.

Rolo felicitari pentru casa.

Ioana vreau si eu nr de telefon de la ORL-ist.

Simona?

Simona(arleena) nasoala experienta.Tocmai am primit si eu recomandare sa merg la el dar cred ca renunt.

Cristiana
am trimis.

Roxa mica multumim.O primavara minunata iti dorim si tie.Nimic despre voi?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor ramane intalnirea pe saptamana viitoare?
Daca vreti putem face intalnirea de 8 martie ca ma duc sa rezerv masa din timp.Ce ziceti?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

VA DORESC O PRIMAVARA FERICITA TUTUROR!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor!!!!Sa aveti o primavara frumoasa!!!

Eu incep sa ma simt rau.Si ma plangeam ca n-am simtome.Dimineata am fost sa-mi fac analiza de sange.Stau ca pe ghimpi pana imi da rezultatul la 6.
Olim nu ti-ai reparat mesu???Ce mai fcai???O sa-ti dau mesaj diseara cu rezultatul.Sper sa fie bine.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

un mesaj de la alex
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=406716664&context=set-72157594507626190&size=o

ramona rau destul ca la stat se intampla cu vorbitul dinainte. nu e corect pt cei care nu au pile, ca deobicei nu prea au nici bani. si stau ca fraierii la cozi. dupa noi era o doamna venita cu fetita din huedin. noi am plecat luand decizia sa nu mai mergem niciodata la stat. doar la medicul de familie. in rest tot la privat. asta e. pana la urma am facut ieri programare pe azi la pol.Grigorescu la un dr Puia Iosif.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Pentru Clujence un martisor de la noi,sa aveti o primavara frumoasa cu mult soare.Eh..ce dor imi este de obiceiul asta

http://www.egirl.ro/felicitari/personalizare/101

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ioooi, Stanca, ca bine zici, hai s-o facem de 8 Martie, vreti??? Ma bucur ca esti mai bine Stanca..noi suntem tusiti amandoi, Serban si mucit si mai nou a facut si un soi de infectie la oki. Cred ca a pus mainile murdare la oki, azi dimineatza urla ca nu i se dezlipeau okii. Nu mai merem la gradi o vreme, a fost si la pneumolog azi si deseara merg la homeopat. Revin dupa ce am stiri proaspete.

Mariana, mi-e dor si mie de tine zau si chiar m-am mirat o vreme ca nu ai raspuns la telefoane. Las ca ne vedem in curand si bagam o barfa si un update la toate cele!

Fetelor, revin deci deseara, sper sa mai rasariti si voi!

Roxa

Mergi la inceput