Cluj rulz! (67)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety succes la interviu.Fii optimista si asa emotiile se vor transforma pozitiv!

Mariana nasol cu discutiile astea dar pentru o vreme le-am incheiat.Super Liga si eu am fost mai demult acolo si chiar mi-a placut.Ai grija mare de Stefan sa fie apt sambata.si io abia astept sa ne vedem.

Fetelor facem o intalnire saptamana asta miercuri sau joi?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Mariana,vaz ca ai revenit.Spor si succes la job.
Poate vin si eu la urmatoarea intalnire a voastra,ca zau nu mi-ar strica sa mananc si eu linistita(a se citi fara Mihnea).Noi mergem des la Liga dar intotdeauna cu Mihnea dupa noi.Asa ca,unul infuleca,celalalt alearga prin shoping center dupa cupil si invers.
Codruta,ce zici?Poate vii si tu ca tot nu ne-am vazut demult.

Simona,sper sa rezolvi rapid si in castig problema cupoanelor.Nu-mi ramai datoare cu nimic.

A,am vazut pozele Cristianei si-am tras concluzia ca ne cunoastem din liceu.Ai o fetita superba,o burtica ccc care ascunde si ea ceva superb,sunt convinsa si un catelus haios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Svety punem pariu ca de data aceasta postul e al tau?Sa stii ca in legatura cu olita nici eu nu ma stresez ,am avut 2 tentative la aceasta operatiune dar m-am lasat pagubasa ...astept sa se mai incalzeasca un pic s-o pot lasa mai mult in fundicul gol si sunt sigura ca vom reusi mai ales ca imediat facem 2 anisori si din cate am citit si eu cam in jurul acestei varste reusesc dragalasii de ei sa-si controleze sfincterele.Bineinteles camai sunt si exceptii.

Mariana eu ma inscriu deja pe lista ,sper sa fie cat de curand.Felicitari pt noul birou,te vad foarte entuziasmata de noul job,ma bucur pt tine deoarece e f important sa -ti placa ceea ce faci.Bravo pt Simon ,Stefan a scapatla fel de repede de pampers?

Corina,Simona,Arleena va multumesc ca v-ati gandit la noi!

Cristiana v-am admirat si eu in poze,mi-au placut dar intr-adevar cea in care doarme ingerasul vostru e super.Si noi avem cardiganul verde si bluzita portocalie

Ramonella felicitari pt sarcina .
Olim astept sa te felicit si pe tine cat de curand!

Bine fetelor,nu-mi mai trece nimic prin cap acum ...va doresc o saptamana frumoasa si plina cu avant asa cum a inceput-o si Erika.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

svety hai ca o sa faci o impresie suuuuper la interviu. noi aici toate iti tinem pumnii si facem galerie

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Arleena noi acum suntem la upc,e ok ,o singura data am avut probeleme si am sunat si baietii au fost f draguti ,mi-au rezolvat problema in aceeasi zi ,dar acum am prind wireless si router(sper ca asa se scrie) face figuri uneori .Locuri de joaca prin apropiere ar fi numai la Big ,eu o mai duc pe Sarah la Casuta cu jucarii in Gheorghieni.Am mai auzit de Taramul Magic ,alt loc dragut de joaca care e in Zorilor,abia scapam de mucii care ne-au aparut sambata vrem sa ajungem si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

creola, ce bine ar fie ca bebe al nostru sa te auda si sa vina cat mai repede
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

No, vorba turcului: bagam! I'm in for Liga, dar nu saptamana asta ca mai am o delegatie si ma intorc miercuri, joi am masaj si in weekend tre' sa curat casa ca deja am exagerat! Deci next week. Pana atunci sper sa descarc niste poze, am doar cateva din Turcia dar o sa le postez aici!

Va las ca-s foarte obosita. Azi nici nu am apucat sa ma dezmeticesc ca-s in birou ca a si trebuit sa-mi fac aranjamentul pt maine.

Povestim Miercuri seara asadar,
tuturor!!!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by Creola

Arleena noi acum suntem la upc,e ok ,o singura data am avut probeleme si am sunat si baietii au fost f draguti ,mi-au rezolvat problema in aceeasi zi ,dar acum am prind wireless si router(sper ca asa se scrie) face figuri uneori .Locuri de joaca prin apropiere ar fi numai la Big ,eu o mai duc pe Sarah la Casuta cu jucarii in Gheorghieni.Am mai auzit de Taramul Magic ,alt loc dragut de joaca care e in Zorilor,abia scapam de mucii care ne-au aparut sambata vrem sa ajungem si acolo.

si , si zici ca pot sa ma duc cu alex in locurile astea?mai sunt copilasi asa mici?alex e inca la mersul in 4 labe si azi a facut primi doi pasi singurel....dar mai are pana merge singur...
sanatate sarei sa scapati cat mai repede de mucisori.

svety bafta maine

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare gagici

sa va scriu repede ca ma lasa laptopu si-s in varfu patului muncesc de acasa.o sa incerc sa ma organizez de acuma sa-mi programez intalnirile intr-o zi si in rest sa prestez de acasa ca deja mi-e cam greu.
ieri am avut o sedinta luunga pina la 8 seara de la 12 de am crezut ca mor acolo, si chiar am avut contractii, acuma ma cam resimt.

va multumesc din suflet ptr aprecieri sunteti tare dragutze ca de obicei.

no nu apuc acum sa va scriu la toate da voiam sa o rog pe Diana sa-mi arate ceva pozici sa o identific si eu:) .am fost in clase paralele?

revin umpic mai tarziu, sa-l pun la incarcat

va pup

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput