Scandal EUROVISION!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Crinuta, din fericire, la Eurovision romanii din tara nu-si pot vota propria melodie, asa ca stai linistita, nu trebuie sa iti calci pe inima si sa sustii o melodie care nu-ti place doar din patriotism.

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Crinuta, din fericire, la Eurovision romanii din tara nu-si pot vota propria melodie, asa ca stai linistita, nu trebuie sa iti calci pe inima si sa sustii o melodie care nu-ti place doar din patriotism.

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Hahaha, de ce din fericire? Din fericire pentru trupa? Cred si eu.. Oricum nu mi-as fi calcat pe inima, asa cum am spus, aici e vorba pur si simplu despre muzica, nu despre patriotism, si nu pot sustine ceva in ce nu cred.

As prefera sa avem o piesa foarte buna si sa nu ocupam un loc foarte bun ( nu intotdeauna melodiile castigatoare au si fost de calitate), decat un loc bun si o melodie slaba.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Mada_Ele07

eu sunt foarte indignata ca au castigat afonii aia...isi bat joc de cantaretii de valoare din tara asta. mai bine trimiteam acolo Taraful de la Clejani...macar Viorica are plamani..si la propriu si la figurat..... asa nervi am avut sambata seara...pai juriule, asa profesionist esti tu?

Subscriu! Au falsat rau! ! Eu nu-mi pot imagina cum de au avut atatea voturi de la juriu...

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aaaa, juriul !! Da ce, a fost si un juriu pacolo ??
Tin minte ca inainte votul juriului era clar si raspicat spus la microfon - asa a fost si acum ? Asta pentru ca am pierdut putin din a doua jumatate a emisiei din seara finalei si nu stiu daca fiecare membru jurat a venit si a spus pe cine voteaza si cu cite puncte ! Ca daca cineva a adus rezultatele finale si a amintit ca juriul a votat bla-bla-bla ... pentru mine rezultatul e ca si inexistent ! Puteau cei de la Locomondo sa se califice lejer doar cu voturile obtinute pe sms-uri !!
Si recunosc ca - din fericire sau nu -, de as fi avut posibilitatea, nici eu nu as fi votat piesa asta cintata fals ! Si mai recunosc sincer ca imi este rusine ca pe scena de la Eurovisionul de anul acesta vor aparea niste "artisti" care sa imi reprezinte tara cu melodia aceasta !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

am inteles ca TVR va cheltui 200.000 euro pentru acest Eurovision. si de unde...din banii nostri, normal....de asta e lumea asa suparata (unii...), plus ca acea formatie ne reprezinta...unii zic ca nu conteaza vocea la Eurovision, ca anu' trecut a castigat acea trupa rock...nu zic ca se fac magarii si acolo, dar macar noi ne prezentam cu niste cantareti de valoare, cum am facut in ultimii ani, si aveam de castigat, ne lauda lumea chiar daca nu castigam locul 1, nu sa ne umilim....eu nu as accepta la Eurovision decat artisti care au voce....restul sa se apuce de altceva...la noi sunt multi "cantareti" care au vocea la reparat...asta e alta discutie...dar macar aia fac play back in concerte...nu se duc la concursuri unde trebuie sa si cante ....live.....sau asa ar trebui sa faca....oricum, faptul e consumat, asteptam prestatia Locomondo..sper totusi sa nu iesim ultimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu nu am auzit inca de trupa care ne va reprezenta,sunt curioasa...

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput