Durerea unei pierderi de sarcina (17)
Raspunsuri - Pagina 30
jojo_miha spune:
Mirela sa dea Domnu sa fie cum vrem noi,nu pot zice ca sunt foarte increzatoare,dar totusi speranta am si trebuie sa-mi impun sa gandesc pozitiv.
Chantal nu ai idee cat ma bucur ca te-ai hotarat sa faci bebe,hai ca daca nu o sa fiti cuminti luna asta mai prindeti "trenul de anul asta".Multa bafta si tie si Mirelei.
Michelle81 spune:
Chantal-nu-mi vine sa cred!!Atat de mult ma bucur ca te gandesti acum sa faci un copilas,nici nu-ti imaginezi!Si cum vorbesti de odisee,atat de mult imi place.Nu-i bai ca ti-au venit acum uratii ca doar tu ai spus ca v-ati apucat cam tarziu dar luna viitoare incepem galeria pentru tine!!!Multi multi pupici!Eu am fost la dentist nu pentru ca aveam dureri ci mi-am schimbat doua plombe dar nu ma mai duc,mi-a fost de ajuns desi poate ca mai am cate ceva de facut,dar n-au intrat zilele in sac!Ma voi duce din nou dupa ce voi naste si eu!Eu nu ma pot apuca pentru ca mi.-este fff frica pentru ca doctorii au spus ca s-ar putea sau nu repeta ceea ce s-a intamplat si sa stau din nou pana in luna a 5-a cu atata incertitudine nu as putea,sa-mi simt copilul miscand din nou si apoi sa primesc din nou aceeasi veste,as muri pur si simplu!si mai repede nu imi pot spune daca se va repeta sau nu,deci mi-este fff greu sa stau primele saptamani cu frica de un avort spontan,apoi pana in luna a 5 sau a 6-a fara sa stiu daca va fii sanatos sau nu....Eu zic ca poate la anul imi v-oi lua inima in dinti dar nu prea cred ca voi putea!
Veronicka-cuvinte potrivite de spus in aceste momente nu sunt.Pot doar sa-ti spun ca-ti inteleg durerea atat eu cat si fetele si nu trebuie sa-ti pierzi speranta ca va fii bine la un moment dat!Intrebarile nu-si au rostul crede-ma iar suferintei trebuie sa incerci sa-i faci fata chiar daca pare imposibil dar numai asa poti sa ramai sanatoasa pentru copilasul care sigur te asteapta sa-l aduci pe lume!
Jojo -miha-nici un doctor nu poate garanta 100% unei gravide ca va aduce pe lume un copil sanatos sau ca nu se va intampla nimik doar tu esti singura care trebuie sa-si spuna in minte mereu ca totul va fii bine si daca un doctor isi spune o opinie nu conta numai pe el,intotdeauna consulta si al doilea medic!este normal sa-ti fie frica dar prietenei tale ia spus ce ia spus asta nu inseamna ca esti in aceeasi situatie,fiecare organism este diferit.Totul va fii bine draga Jojo!
Laura-cum e cu prestatul?vezi ca asteptam doua liniute!!
Mirela-ai dreptate cred ca de la anestezie m-a durut asa rau capul!Te rog mai mult optimism pentru ca ai sa vezi ca ai sa te alaturi fetelor gravide in curand si ai sa ne povestesti ce frumos este sa fii mamica!
Pepsi-frumos ca Dominik stie si franceza,e foarte bine sa invete de mic mai multe limbi.Si eu am spus ca am sa-mi invat fetita romana si germana de mica...atatea planuri ne-am facut...offf
Ladymina-cand trebuie sa-ti faci testul?sper din toata inima sa fie pozitiv!
MULTI PUPICI LA TOATE FETELE EXTRAORDINARE;UNICE SI PUTERNICE DE AICI!!!!
Chantal spune:
Michelle, sa stii ca nici o femeie nu are garantia ca copilul ei va fi bine, chiar daca este perfect sanatoasa, chiar daca nu a avut probleme in trecut. Vezi, eu daca reusesc sa raman va trebui sa stau toata sarcina sub stres datorita fibromului pe care il am: daca creste, daca il incomodeaza pe bebe, daca...
Eu am cunoscut o femeie care are 4 copii. Dintre ei, unul are sindrom Down. Daca s-ar fi speriat atunci cand l-a nascut pe cel bolnav, nu i-ar mai fi facut pe restul. Probabil ca si ei i s-a spus ca exista un risc ca si viitorii copii sa aiba aceeasi boala. Ea a avut totusi curajul sa riste si a adus pe lume alti 3 copii sanatosi.
Eu incerc sa gandesc in felul urmator: deja am trecut prin tot ce a putut fi mai rau in materie de copii. Daca Doamne-fereste va fi sa fie rau, deja sunt mai pregatita decat prima data (acuma cat de pregatit poti fi pentru asa ceva...), socul nu e la fel de mare oricum. Iar daca nu incerc sigur nu va fi bine pentru ca nu voi avea bebe deloc. Pe de alta parte, exista sanse sa fie bine. Acum ne e frica sa incercam dar daca nu incercam, mai tarziu s-ar putea sa ne facem reprosuri de ce nu am facut-o.
Iar timpul sigur nu tine cu noi... Pe cum trece, asa imbatranim si apar alte probleme... Acuma nu suntem noi chiar asa batrane dar vad ca si femeile tinere din ziua de azi ajung sa sufere de boli care in trecut apartineau femeilor mai in varsta (in cazul meu, fibromul).
As vrea sa pot sa te ajut, sa-ti insuflu mai mult curaj (m-am gasit tocmai eu sa vorbesc...). Sper sa reusesc.
Te si-ti doresc tot binele din lume.
lidushka spune:
Buna, fetelor!
Am avut treaba la slujba, vad ca v-ati pus pe treaba! FFF. bine!Laura, Ela, Mina
Mirela,tb sa incepem si noi curand
Chantal, sfatul medicului conteaza mult, dar dc noi simtim ca putem si ne mai si dorim f mult, sunt sanse mari sa obtinem ce vrem. Spor la treaba si tie de acum iti spun.
Cristina ana, Ileana, BeatriceEu inca nu pot sa ma apuc de treaba, astept sa imi vina primul CM dupa chiuretaj. deja parca simt un discomfort la burtica, care in mod normal pe mine ma ia cam cu 10 zile inainte. deci, posibil sa apara in 10 zile. de-abia astept, astfel pot sa incep sa fac calcule, ar mai tb sa stept vreo 2 CM, dar sa vedem totusi, mai vb cu medicul. sapt viitoare o sa am mai multe vesti( analize, controale)
Veronika, imi pare rau ca a tb sa ajungi si tu pe lista noastra (intelegi tu ce vreau sa zic), altfel te primim cu bratele deschise, si nu te mai invinovati, nici macar D-zeu(mai ales D-zeu) nu ar putea sa pedepseasca o femeie asa. Multa sanatate, curaj si BB sanatos si tie pe viitor!
Andreea, nici eu nu stiou ce e cu testele de ovulatie, nu am folosit pana acum, dar sper sa ne lamureasca si pe noi fetele de aici. Eu cand o sa incep "treaba", tot in fiecare zi va fi, asa am citit, si daca sotul poate, de ce nu? saracu' , ar face orice, numai sa raman graviduta. sper sa raman repede, sa nu il obosesc prea rau.
Michelle, draguta mea, n-am cuvinte sa iti spun ce simt de cate ori citesc ce scrii.Nu vreau sa iti spun decat ca atata suferinta va fi rasplatita, ai sa vezi!la fel si celelate fete, de altfel.
va pup pe toate!
Chantal spune:
Lidushka, conteaza sfatul medicului, ai dreptate, dar eu am fost la 4 medici diferiti, unul a spus ca trebuie 2-3 ani sa astept dupa cezariana, unul 10 luni-1 an, unul 6 luni iar unul mi-a zis ca nu am sanse datorita fibromului. Oare de care sa ascult? De aceea am hotarat ca a trecut perioada minima de 6 luni de la cezariana si putem sa ne apucam de "treaba". Acuma vedem noi cat mai dureaza pana se intampla minunea.
blueeyes2003 spune:
Michelle sper ca ti-a trecut durerea de cap!Asa mult imi place ce sfaturi dai tu tuturor fetelor de aici,dar trebuie neaparat sa tii si tu cont de ele.Te imbratisez cu mult drag!
Jojo multumesc mult!Sa ne tii la curent cu vestile!
lidushka si eu mai am ceva de asteptat pana trec 2 CM si apoi vedem ce treaba facem!
Chantal nu-ti face griji ca au trecut doar 6 luni de la cezariana,avem atatea exemple pozitive ca se poate,sigur se va intampla atunci cand Dumnezeu va vrea.Eu iti doresc sa se intample cat mai curand!
La mine se pare ca apar simptomele de CM,maine ar fi 3 saptamani de la chiuretaj si cred ca in cateva zile trebuie sa apara sa intram si noi in normalitate.
Mi-am adus aminte ca atunci cand am pierdut prima sarcina venise o dr. sa-mi faca o EKG la inima si ma intreba ce am pierdut,fetita sau baietel.A zis ca daca vreau tot fetita trebuie sa fie conceputa tot in an impar(eu am ramas prima data gravi in 2005).Ma gandeam atunci ca nu o sa stau eu pana i 2007 ca sa fac tot fetita dar uite ca am ajuns in 2007 si tare sunt curioasa ce va fi.
Wow...nici nu sunt insarcinata si ma gandesc ce va fi...e si asta o treaba...nu ma luati in seama...
Va
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Chantal spune:
Mirela, zici ca trebuie conceput bebe tot in an impar (adica la fel ca data trecuta) sa aiba acelasi sex? Pai fetita mea a fost conceputa (teoretic) in 30-31 decembrie 2005, deci anul asta musai sa ne punem serios pe treaba daca vrem fetite. Eu una mi-as dori pentru ca mi-s tare dragi, dar daca se intampla sa fie baietel, nu-i nici un bai.
Vad ca s-a cam umplut pagina. Cine ne ajuta sa deschidem capitol nou? Please...
lidushka spune:
Chantal, asta iti spuneam, ca chiar dc sfatul medicului e important, ce simtim noi este mai presus. Nu am vrut sa iti tai entuziasmul, dimpotriva, te inteleg si iti doresc sa se intample "minunea" cat mai curand.
Mirela pana o sa ramanem gravidute din nou, o sa visam si o sa facem planuri ca asa suntem noi femeile, dar nu poate sa ne faca decat bine, zic eu.
Pai eu as vrea un baietel, primul copil, si fetita al doilea, al treilea nu ar conta. dar de asteptat pana la anu' nu mai astept
Va pup, fetele!
ma pregatesc sa plec acasa! Ne auzim!