Durerea unei pierderi de sarcina (17)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Va pup pe toate fetele fara exceptie,am intrat scurt sa va citesc si sa-mi petrec clipele de asteptare cu voi:)Sunt z24 ,sper sa nu vina uratii ca si luna trecuta in Z 25:).Imi cam dau tarcoale niste dureri de burtik si mijloc asa de Cm,hmm daca vin si luna asta nu-i primesc:)).Oricum TB e buna :37 sau 36.9,zic si eu ca e buna din auzite ca habar n-am:D.Daca nu vin maine sambata dimineata mai stric un Sure.
M-ai am o intrebare:gelul intim de la Avon are vreun efect negativ daca e folosit in sarcina?Sper ca nu.Pupici si o seara frumoasa tuturor.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mina nu te lua neaparat dupa durerile de burta ca la CM.Eu am avut dureri de burta si cu o saptaman inainte si una dupa si eram insarcinata.Iti tin pumnii sa nu mai vina deloc timp de 9 luni.Bafta!
Eu am gel intim tot de la Avon dar nu cred ca afecteaza in vreun fel.

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Multumesc Mirela . Mie medicii nu mi-au dat inca liber dupa nastere dar au trecut deja 6 luni jumate si mi-am luat eu singura! Sa vedem ce-o fi! Of, iarasi incepe stres-ul cu "vine, nu vine..." Sper sa vina si la tine bebe cat mai curand. Tin pumnii!
Ladymina, Doamne-ajuta sa nu vina uratii! 9 luni!

Mergi la inceput

Multumesc fetele ,pupici,si mai am o intrebare.A deschis cineva capitol de decembrie 2007?Nu vreti sa-l deschidem noi?Doamne ajuta.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chantal, felicitari ptr decizia luata, vezi ca am corectat aveam o virgula in plus in link de aia nu mergea, acuma merge!

mina, sa fie cu noroc, sa deschideti voi capitolul!

mirelush,

Flavia 24+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Chantal[/blue-nici nu stii cat am asteptat acest moment sa-ti spun:iti tin pumnii ca testul sa fie pozitiv!!!Ma bucur foarte foarte mult ca te-ai hotarat sa nu mai astepti!Noi mai asteptam cel putin pana in vara anului viitor si apoi poate poate...
Pepsi-am supravietui la stomatolog,mi-am schimbat doua plombe,nu pot sa spun ca nu a durut doar stiti si voi cum e la stomatolog.Doamne ajuta sa fim colege la odiseea de la anul!
Ladymina-si eu inainte de sarcina am avut simptome de CM dar nu au venit,deci poate ca esti gravidutza!E mai bine sa intrebi doctorul despre gelurile intime,caci sunt speciale si pentru gravide.
Ileana-va fii totul bine,te rog nu te mai gandi!E normal sa-ti fie frica dar trebuie sa fii optimista pentru ca de data asta totul se va termina cu bine!
Nana-iti doresc sa-ti treaca greturile cat mai repede.imi aduc aminte cat de rau mi.a fost si mie pana in saptmana 18-19 oriunde mergeam trebuia sa oprim masina ca mi-era rau,sau din magazin trebuia sa fug afara,sau oriude eram ma apuca raul...dar mi-am spus ca merita acest"sacrificiu"pt fetita noastra!Nu regret deloc as fii facut orice pentru ea!
[blue]Laura,Mirela-nimeni nu s-a gandit vreodata ca se poate intampla asa ceva unei mame care-si iubeste copilul..e greu iar amintirile nu ne vor da pace niciodata,poate ca se vor rari atunci cand ne vom tine copilasii sanatosi in brate!
Pe mine m-a luat o durere de cap de abia vad monitorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice77 spune:

jojo miha
Felicitari in primul rand !!!sa dea dumnezeu sa fii fericita alaturi de bebiciul tau...nu ne cunoastem , dar nici nu-ti inchipui cat de mult ma bucur pentru tine.
Incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost, desi stiu foarte bine ca este greu.Sa stii ca mie nu mi-a dat nimeni posibilitatea sa vad bebelusul.Poate pe de o parte a fost mai buni ca noi nu i-am vazut.Ar fi fost mult mai greu sa depasim momentul...cel putin asa cred eu.
Ce-ti doresti acum:baietel sau fetita?

blueeyes 2003
ieri am fost la un alt ginecolog, deja am parerea a trei ginecologi si doi cardiologi,toti sustin ca tensiunea nu poate creste peste noapte.Am vazut ca acelasi lucru ti l-au spus si tie.
E clar ca nu putem uita , dar incearca sa nu te mai gandesti la cum ar fi fost...doare atat de tare...stii, eu aveam totul aranjat in casa pentru bebelus , pana si patutul era facut...initial nu am vrut sa renunt la toate acele lucruri , dar sa stii ca din momentul in care am facut-o , mi-a fost mai usor sa revin la viata de dinainte.

pepsi,cristina ana,cristina 26,ileana marius,ingeras 26,laura ioana
multumesc mult pentru informatiile voastre...intoteauna este mai bne sa afli anumite lucruri direct de la sursa , decat de la doctori...ei au ideile lor fixe .

Mergi la inceput

Mina am vazut ca s-a deschis cap. de mamici de nov-dec.Iti doresc sa te inscrii si tu la odisee,si toate fetele care presteaza pentru bebe!

Michelle poate te doare capul de la anestezia de la dentist.Incearca sa te odihnesti putin!

Va !Noapte buna!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Beatrice ma bucur ca desi ai trecut si treci prin momente grele vrei sa mergi mai departe!
In legatura cu tensiunea,mie imi spusese medicul de familie cu o luna inainte sa pierd sarcina ca tensiunea este putin marita dar nu sunt probleme.La urmatorul control,cu o seara inainte sa ajung la spiatl,tot med. de fam mi-a masurat tensiunea pentru ca avusesem niste dureri de cap ingrozitoare si aveam 15/11.Dimineata am mers la spital si aveam tensiunea 20. Oricum acum cuvintele sunt de prisos!
Sa dea Dumnezeu ca data viitoare sa avem mai mult noroc toate fetele!
Speranta moare ultima!

Mirela

Mergi la inceput

Mirelus,dupa ce am postat am vazut ca e deschis de Ramona,deci e inceput de drum si sunt locuri multe,sper sa prindem si noi ,in fata ,in spate nu conteaza ,stam si pe scari daca e nevoie :)Somn usor tuturor.
Michelle,Flavia pupici din Ro:)
mina

Mergi la inceput