Durerea unei pierderi de sarcina (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cristina_Ana ai baietel, asa de mult ma bucur pentru tine. Eu inainte sa il am pe Paul mi-am dorit tare mult sa fac fetita. Dar dupa ce l-am avut am inceput sa iubesc si baieteii la fel de mult ca si fetitele. Imi sunt atat de dragi acum, poate si pentru faptul ca ei isi iubesc mamicile foarte mult. Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun!
Flavia imi pare rau de incidentul cu sefa ta. Eu ma gandesc ca daca iti faci treaba si ai timp si sa faci alceva care ii treaba ei??? Ori si cum stai cu ochii pe lup.
Michelle m-a impresionat raspunsul tau pana la lacrimi. Adevarul este ca mie imi este frica si acum sa nu cumva sa se mai intample ceva rau si sa pierd sarcina. Doamne fereste!
Uneori ma gandesc la faptul ca sarcina aceasta este sarcina #4 a mea. Si totusi cunosc co mamica din Australia cu care mai corespondez din cand in cand care a pierdut 8 sarcini iar a 9-a a dus-o pana la 28 de saptamani. Copilul fiind prematur a murt dupa cateva luni. Aici e pagina lui Matthew http://matthew-sturzaker.memory-of.com/
Eu zic sa ne rugam pentru noi si pentru fiecare mama care trecut prin atat de multa durere.
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne protejeaza de tot raul pamantului!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

17+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura, super ca ai testul f.f.pozitiv! Treci la treaba, si pentru siguranta prestati si azi si maine, ca nu se stie cind e de fapt ovulatia. (desi voi oricum o faceti, si cu test pozitiv si fara )
Cristina26, si eu stiu ca baietzeii sunt mai atasati de mamici (cel putin cind sunt mici). Oricum ar fi, de-abia astept sa il tin in brate.
Fetele, eu devin paranoica in toata regula. Ce credeti ca am facut eu in ultimele 6-7 ore? AM stat in pat cu mana pe burta, speriata toata ca nu il simtisem pe bebe deloc azi. Am si plins, nu mai eram in stare sa fac nimic altceva. Si abia acum 15 minute a binevoit sa se trezeasca si sa imi dea un ghiont. Eu il simt cam o data, maxim de doua ori pe zi, si asa, destul de slab si pentru citeva minute. Stiu ca e inca prea devreme sa-l simt zilnic, dar tot ma panichez. Chiar cred ca in ritmul asta ajung la nebuni.
Acum m-am mai linistit (oare pentru cit timp?) si astept sa vina sotul acasa cu porumb de la KFC. Eu am descoperit porumbul asta acum o saptamana si numai la el visez. Am noroc ca am un KFC foarte aproape de casa si in ultima saptamana am mancat porumb aproape zilnic.
Flavia, merci de explicatiile cu pusul pampersilor la bebe baietzel! Cred ca o sa ma distrez super cind o sa faca pisu pe mine, asa, ca o fintina arteziana! De-abia astept sa fie si in casa noastra putina veselie.

Cristina, 15+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

asa e fetelor cu patroana mea, pina sa vin eu, avea doua secretare, acuma sint doar eu si-i fac treaba f bine dupa cum zice ea, si ma plateste doar cit o platea pe una din secretare.....si hopa e bai daca mai ma uit si eu pe un mail sau ceva.....paranoia, oricum nu ies eu la pensie de la ea, dar ptr moment imi convine, ca sotul meu isi incepe stagiul la ea in mai, dar ca viitor, daca nu ma plateste cit cer nu stau!

laura,pai atunci spor la prestat, in curind vei da vestea mare!nu ma da ea asa repede afara, ca are nevoie de mine, sint secretara intr-un birou de notari, iti dai seama ca am patroana pe cap toata ziua, si cind iese din biroul ei, hopa da cu ochii la mine-n calculator, da, cer eu o mutare de birou, incet incet, sa nu mai dea ea cu ochii pe eranul meu...

mirelush, dupa sarcina pierduta cind mi-a venit laptele a fost f diferit de cind am fost cu dominic, atunci era diferit!din cauza ca bebe sugea, pe cind acum nu a supt nimeni, s-a oprit de la sine, nu am avut deloc furia laptelui sau ceva, dar totusi a fost lapte!a trecut fara medicamente, doar cu comprese reci, incearca si tu totusi compresele poate te usureaza!bineinteles ca vei avea lapte sa-ti alaptezi puiul, eu, nu cred deloc in chestia ca nu am mai avut lapte de aia n-am mai alaptat, si cind intrebi, bebe era pus pe formula in loc de sin, daca bebe nu suge, e clar ca pierzi laptele.....eu, cum mai spuneam l-am alaptat 1 an jumate pe Dominic, mai ales din cauza alergiei, dar si pe al doilea abia astept sa-l alaptez, mi-a placut atit de mult....

cristina26, cred ca toate traim un stres pina nu-i tinem noi in brate si nu le numaram degetele (de la mama am obsesisia asta), nu ne vom linisti, si la o sarcina viitoare, eu, sint deja pregatita ca poate o pierd.......dar, cind il simt ca misca, imi zic, e bine de data asta!

cristina, asa eram si eu, cu paranoia, asa e iubito acuma, esti inca la inceput, altele nici nu-i simte asa de devreme, ei zic de la 16-21s, si tu il simti mai devreme ca si mine, asta din cauza ca avem adevarati folbalisti acolo , cind am avut febra nu a miscat deloc, eram disperata, il mingiiam impingeam, etc, acuma, ii stiu deja programul, cind ma scol se scoala si el, apoi in timpul zilei depinde de agitatia mea, si apoi seara are chef de joaca....ai sa-i cunosti si tu programul si te vei mai linisti! si eu am plins cind am avut febra ca nu-l simteam, era ametit saracu! va fi bine pina la urma, si asa e, baietii sint tare lipiciosi de mame, cel putin la noi asa e!cind o sa am fata am sa-ti zic diferenta, sau o sa ai tu fata inaintea mea si-mi vei zice diferenta!va fi f frumos, ai sa vezi, va fi atita veselie si la voi in casa....

irlandeza, cum esti draga?ai vesti ceva?

fetelor,am avut un vis tare ciudat azi noapte!nasteam, eram la spital, imi pusesera perfuziile, tot, si eram fericita, dar apoi deodata mi-am smuls toate firele alea si urlam la alea ca eu sint abia in 24s si ca nu tre sa nasc, ca s-au inselat de pacienta, si apoi nu mai eram eu, cea care nastea, nu-i recunosteam fata, dar era bine, bebe ok, ea epuizata dar ok. cind m-am trezit eram speriata, fuga la baie sa vad daca nu am singe ceva......si apoi m-am linistit, poate era mariana, nu stiu cum arata de aia nu am vazut in vis fata, pe prietenele mele(trei) le-am visat pe toate la citeva zile inainte sa nasca, in 3 zile aveau bebe, cind suna tel ii ziceam lui cris sa vezi ca naste,la inceput ridea, dar dupa a treia prietena, ma credea!asa, ca m-am gindit ca desi mariana are dpn in martie la inceput, cred ca naste in citeva zile cel mult!(mai e si decalajul orar), sper doar c-a apucat sa-l serbeze pe baietelul mic dupa toate pregatirile facute! of ce ti-e si cu visele astea......pe mine unele ma bulverseaza rau, zice barbatumiu c-o fi o colega de-a lui de scoala, cu care ne intelegem bine si care e si ea gravi, si sta sa nasca, dar nu cred, ca i-as fi vazut fata, desi cine stie, parca baiat bebe era in vis, si ea baiat asteapta!va tin la curent oricum, important e, sa nu fiu eu cea care naste, nu inca, ca mai tre sa se faca mare!

hai, va pup pe toate, weekend placut, daca reusesc sa ma mai bag pe netul vecinului intru si deseara, ca sintem la casa, acuma iesim sa-l tragem pe Dominic cu sania!

Flavia 23+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi, n-am nici o veste. BHCG-ul a mai crescut putintel. Astep ziua de 22.02 sa merg la eco. Sanii parca sunt mai durerosi, si burta parca e mai umflata. De luni ma intorc la servici.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irlandeza, pai cred ca-i o veste buna, ca daca ar fi oprita din evolutie, ar scadea hormonul si nu ar creste!e mai nasol ca incepi munca!medicul nu te mai poate baga pe medical?

Flavia 23+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia ce ti-e si cu visele astea! Esti fenomenala Dar Mariana are fetita acum, nu? Asa stiam. Sper sa aiba o nastere cat mai putin traumatizanta.

Irlandeza abia astept sa mergi la doctor! Iti tin pumnii sa fie bebe ok

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi,nu stiu daca imi mai poate da, oricum daca o sa mai am nevoie imi iau din nou.

Laura, si eu de abia astept sa merg la dr. Pt. moment vad ca mi-a revenit si pofta de mancare. Sper din inima sa fie bine pana la capat de data asta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetele mele dragi, nu am intrat cateva zile pentru ca am avut probleme cu net-ul acasa. Din fericire mi-a venit CM in z 40. Nu credeam sa ajung sa ma bucur cd imi vine CM, dar uite ca se mai intampla si asa. Nu stiu de la ce o fi fost dereglarea asta, sper sa nu se mai repete. Inutil sa va spun ca am cheltuit cam 50 usd pe teste, nici nu mai tin minte cate am facut…Deja vedeam dublu si credeam ca sunt 2 liniute

Irlandeza, si eu cred ca este o veste buna ca ti-a crescut BHCG-ul. Sper din toata inima sa fie totul in regula si sa ne dai o veste buna dupa ce vii de la doctor.

Flavia, imi pare rau pentru incidental cu sefa, dar asa sunt patronii, vor sa ne canalizam toata atentia asupra serviciului, sa nu facem nimic altceva daca s-ar putea…Spui ca acum esti singura ei secretara, ce o sa faca dupa ce nasti??? Cat timp ai de gand sa stai acasa? Cred ca e cam stresata si din cauza asta..Flavia, tu chiar ai un dar cu visele astea. Ia sa faci bine si sa ma visezi si pe mine insarcinata cat mai repede, da?

Mirelush, si eu am patit ca Flavia dupa ce am pierdut sarcina, mi-a curs lapte cateva zile, am avut dureri destul de mari. Mama mi-a spus ca ar exista la farmacie niste comprese pentru asa ceva, eu nu am apucat sa imi iau, dar mi-am pus comprese cu apa rece si in 2 zile mi-a trecut. Stiu ca esti speriata, dar trebuie sa fii increzatoare, altceva nu ai de facut. Toate trebuie sa fim la fel si va fi bine in cele din urma.

Cristina Ana, felicitari tare pentru baietel!!!!of, cred ca orice ti-am spune noi nu te va face sa fii mai linistita. Dar acum spune si tu, ce ai de gand sa faci, sa iti petrecei urmatoarele luni pandindu-l pe bebe? Mai doarme si el, mai sta cuminte, nu te nelinisti. Eu sunt buna la sfaturi, dar te inteleg perfect, si eu sunt un pic paranoia, mereu mi-e frica sa nu se intample ceva rau. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cd voi fi din nou insarcinata… Dar imi dau seama ca nu e bine si nici lui bebe nu ii face bine sa te tot gandesti la lucruri negative. Apropos de ce spunea Flavia cu fantana arteziana, am o prietena care are un baietel si dupa ce a nascut am mers la ea sa il vad. Am nimerit tocmai cand il schimba si am stat langa ea, uitandu-ma. Iar el, probabil incantat ca doua femei erau cu ochii pe el, ne-a tratat cu niste pipidin cap pana in picioare, dupa care a inceput sa rada ca un smecher..

Laura, tin pumnii, sper sa ne dai o veste buna in 2 saptamani! Spune-mi si mie despre testele acestea, cand trebuie sa incep sa le fac?

Mina, eu ziceam de mine ca sunt tare nerabdatoare, dar tu ma intreci! Mai asteapta sit u putin, ca e prea devreme. Nu de alta, dar e dezamagirea mare sa vezi ca e negative..Tin pumnii stransi sa fie cu ochisori.

Ileana, sper sa te simti mai bine si sa iti fi trecut raceala.

Michelle, eu simt ca in viitorul apropiat o sa incercati si voi din nou. Asa frumos i-ai scris Mirelei, as vrea tare tare sa fie valabile si pentru tine sfaturile pe care i le-ai dat ei. Nu lasa frica sa stea in calea fericirii voastre. E pacat, va iubiti, aveti atata dragoste de oferit, trebuie sa mai incercati.

Elaa, sper ca ati avut o sambata foarte frumoasa, iti doresc sa culegi roadele in cateva saptamani!

Lidushka, mie nu mi-au recomandat tratament pentru urmatoarea sarcina, totusi, medicul meu din Ro (altul decat cel carem-a chiuretat) mi-a spus sa imi iau utrogestan cu mine in America, sa am in cazul unei sarcini. Daca raman, probabil ca voi lua, pentru orice eventualitate.

Mari, mi se pare de bun simt regimul pe care ti l-a dat, nu e greu de tinut, la urma urmei e un regim de viata pe care ar trebui sa il tinem fiecare dintre noi. Sper ca in cazul tau sa nu se agraveze situatia. toate trei nazdravanele si pe mama lor.

Chantal, ai citit ce scrie Cristina Ana despre prietena ei? Poate tratamentul da rezultate la ea si poti merge si tu acolo. Sper sa te ajute si tratamentele pe care le faci acum. Multa sanatate

Fetelor, am tot citit, spune-ti si mie cine e mariana. NU ca vreau sa stiu, dar mor de curiozitate..

Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat. Atat cat a mai ramas din el.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice77 spune:

Bune fetelor,

Mi-a luat ceva timp sa pot intra pe forum.
Am pierdut de curand un bebelus (in luna 9) , diagnostic - preeclampsie.
Ce stiti despre acest subiect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Beatrice, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci si tu printr-un asemenea necaz. Stiu cum este pentru ca si eu am pierdut un bebe in luna a 9-a. (din pacate la mine nu se cunoaste motivul). Printre noi sunt doua fete care au pierdut si ei bebeii din cauza preemclampsiei (Blueeyes in luna a 6-a si Jojo in luna a 9-a). Cu siguranta or sa intre si ele sa-ti spuna mai multe despre acest subiect. Ceea ce stiu eu despre preemclampsie este ca de cele mai multe ori ea este indusa de sarcina, chiar daca inainte mamica nu avea probleme cu tensiunea. Si sunt sanse foarte mari ca la o viitoare sarcina sa nu se mai declanseze. Oricum, trebuie supraveghere foarte atenta din partea medicului si tratament adecvat. Sper sa-ti revii cit mai curind din durerea aceasta mare si sa gasesti curajul de a incerca din nou sa ai un bebe. Aici o sa gasesti tot sprijinul moral de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Te pup !

Cristina, 15+

POZE

Mergi la inceput