Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ma bucur ca v-ati simtit bine la Gabi.Am vazut si pozele.

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am o intrebare: cat dureaza pana se decongeleaza laptele in apa fierbinte? ma refer la canitatea din borcanel de 180ml

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna dimineata! (eu m-am trezit de jumatate de ora)

Adelina doarme iar si cand se trezeste vreau sa mergem la targ, sper sa nu fie foarte aglomerat.

Gabi, habar n-am in cat timp se decongeleaza lapticul.

Ioana, cum esti?

Mai, si Dragos m-a inebunit cu copiii, cand mai mergem, cand vin la noi, cand ne mai intalnim???
Oricum au fost destul de cuminti aseara, nu au facut prostii, nici nu s-au certat.

Edit: Clau, Dragos cu Raul s-au jucat cu tot ce era Spiderman.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
va rog mult sa ma ajutati cu o informatie:autocare,microbuze din arad catre szeged exista? curse regulate?de unde pleaca? la ce intervale de timp?
va multumesc mult

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Chiar acum cand sa ies din casa am primit sms de la Flavia ca sunt reduceri mari al Leonardo, zicea sa va zic si voua.

Mersi Flavia.

Cornelia, imi pare rau, nu te pot ajuta ca nu stiu, poate stiu fetele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Uauuuu ce ma bucur ca sunt reduceri la Leonardo, dar oare ce banca sa sparg??

Mi-am amintit ceva...aseara zicea Cristina de baietelul ala de 12 ani care a murit din pricina unui pediatru si nu stia cine e acel pediatru. No am vazut la TV, la stirile ProTV Arad si e vorba de marele Geanta, care cica a gresit diagnosticul. Mama si baiatul au fost la el, i-a spus ca are nu stiu ( nu mai retin care a fost diagnosticul pus de Geanta) si i-a prescris antibiotice. Baiatu s-a simtit tot mai rau, asa ca parintii s-au dus la Judetean unde a fost diagnosticat cu apedice (sau apendicita) perforat (a) Domn'le ce desteapta am fost cand am renuntat la "serviciile" lui

Flavia pozele de la tine sunt mici. E oare de la mine sau asa ai tu setat aparatu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

in sfarsit am apucat sa intru pe aici...Ne-am simtit super aseara si eu si Iulia. Suntetzi tare faine toate, ce sa mai zic de bebeii vostri...minunatzi! Eu va astept la mine la vara( care incepe in aprilie din cate am auzit!), la gratare si inghetzata! In rest...nu o sa lipsesc de la nici o intalnire. Aseara povesteam cu o tipa din tm, si-mi zicea ca si ele se intalnesc (mamicile din tm) dar numai fara copii, si se distreaza super. Ar trebui sa incercam si noi macar la o luna doua...nu credetzi?

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

No, am fost la targ azi, ce aglomeratieeeee era ca abia ne-am tras pe-acolo. Initial am intrat cu Adelina(eram cu caruciorul) si am dat o tura dupa care Calin a iesit cu ea afara si am ramas eu la cumparaturi.
Intr-adevar acolo unde a zis Miha am gasit hainute de copii super, cred ca e singurul stand cu haine de copii, sunt de foarte buna calitate (Disney, Next...). Eu i-am cumparat la Dragos 6 solexuri, o geaca de primavara-toamna(59) si la Adelina un sarafan cu body. Astea de bebelusi mi s-au parut cam scumpe, dar solexurile pentru Dragos au fost 25, 29 si 35 lei. Mi-am cumparat mie o pereche de saboti si una de pantofi (piele si in interior) care au fost cu 75 cu reducere de la 100 lei. Calin si-a cumparat si el o geaca de primavara.

Ada, venim cu placere la gratare si inghetata, cum sa nu!

Clau, pozele lui Flavia nu sunt mici(la ea), dar le trimite cu programul ala Picasa si de-aia se fac mici, chiar vroiam sa zic si eu cand le-a trimis Ioana.

Ne-au dat masina ,ieri dupa masa au adus-o de la Oradea (nu stiam ca o aduce asa repede) si azi ne-au dat-o ca au fost gata hartiile si paltiti avansul.
Deci, dau de baut , , , ,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

i-am bagat in vana pe amandoi...si am ramas planton acolo cu mainile pe vladutz! Acum l-am scos pe pitic si nu stiu cum s-o scot si pe iulia ca-s singura acasa!!!

iulia cu vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na, vad ca v-ati distrat si ma bucur. Flavia am sa-ti trimit adresa de mail pentru poze.
Gabi sa beti lapticul sanatosi.
Laptele se poate dezgheta la microunde sau intr-un vas cu apa calda. Se topeste repede.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput