Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Apropo azi noapte mai bine zis spre dimineata a fost cica cutremur de magnitudine 4 ,cine sa-l mai simta si pe ala ca la ora aia dormeammmmmmm

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

Apropo azi noapte mai bine zis spre dimineata a fost cica cutremur de magnitudine 4 ,cine sa-l mai simta si pe ala ca la ora aia dormeammmmmmm

Ildi

CUtremurul a fost in Vrancea, deci n-aveai cum sa-l simti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Nu stiu cat manca Bogdi ca nu am avut cum sa verific, da m-am uitat pe cutia de lapte praf si am vazut ca acolo zice ca la varsta asta ar trebui sa mance cam 180 de ml asa ca atata am pus intr-un bibe.

Flavia , daca manca la 2 ore nu cred ca manca Bogi asa mult. eu nu-i pregatesc atata, ca nu am de unde sa risipesc. A mea se satura cucat ii dau. Cand am fost plecati intr- osambata , acu 2 saptamani, am avut 30 ml, si i*am zis la soacr-amea sa-i faca ceai. pe cand o venit cu ceaiul , a adormit micuta.
Am vorbit si cu alina 33, nu cred ca vine ca e Dragos bolnavior. Dragos e aici inbloc la bunici acum, ca nu merge la gradi. I-am zis macar ea sa urce un pic.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Eu fac mancarica pentru Adelina, pireu de legume...ce bine era pana acum doar cu laptic, eu ii fac pentru 2 zile si pun la frigider.

Flavia, n-am baut Cola la tine ca se incepuse sticla de Pepsi si pentru mine e egal cu Cola.

Gabi, si Dragos abia astepta sa se intalneasca cu copiii, aseara m-a intrebat de nu stiu cate ori cand mergem.
Ok,mersi, nu ajung mai repede de 17,30.

Clau, ce ma bucur ca nu-i Raul bolnavior si puteti veni si voi.

alina.a, te asteptam cu vesti bune de la eco.

Ildi, mersi. Vii si tu cu David azi, da?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

Alina, sa stapiniti sanatosi masina. Citi km are? Ce mare e Adelina!
Alin.a, te asteptam cu vesti bune!
Clau, bine ca e ok raul!
Ioanaaaa!
Gabi, la ora 18, da?
Flavia, nasol cu scutecele .
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Clau , bine zici tu ca n-aveam cum sa-l simt .N-am citit tot articolul ci doar ce a aparut pe prima pagina ,langa era ceva articol cu Falca tra la la si nu stiu unde mi-a fost gandul,de am tras concluzia gresita ca a fost in Arad. Asta se intampla daca vreau sa fac mai multe lucruri odata sa si citesc,sa si vorbesc cu voi ca deja m-am saturat sa fac zilnic acelasi lucru mancare pt noi ,pt David ,spalat ,jucat.....hai gata ca deja intr-o intr-o stare nu tocmai buna...Noroc cu tine ca esti mai documentata ,ca eu dezinformez lumea

Mergi la inceput

Flavia, acum am vorbit cu Miha la telefon si zicea ca merge sa-ti duca laptele, duce si pentru Gabi un borcanel. M-a intrebat daca nu-mi trebuie si mie si am zis sa vi-l duca voua ca noi ne intalnim mai des. Deci, nu va mai stresati cu mulsul ca aveti lapte pe sambata.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristinacsa

Alina, sa stapiniti sanatosi masina. Citi km are? Ce mare e Adelina!

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Cristina, nu stiu chiar exact(ne-am uitat la mai multe masini), parca 130.000 (din 2004).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut!

Noi nu venim.Gabi sper ca nu te superi pe mine, dar ma simt tare nasol.......

Alinush trebuie sa-ti dau DVD-ul cu Baby Einstein. Ti-am admirat piticii....tare scumpi!

Clau m-am intalnit azi cu Anico(sau cum s-o scrie) si era ffff racita si ea si fata.

Diana voi cum sunteti?

Si piticii mei au fost raciti, dar a trecut cu sirop de muguri de pin(la A.), Panadol(de vreo 3 ori la fiecare), scos de muci(la amandoi) si Vit. c(tot la A).Acum sunt ok...

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor va doresc distractie placuta deseara pup cu drag toti copilashii si nu in ultimul rand pe voi. dar deja am vazut cuvantul pizza si neuronii mei fac legaturi,asa ca daca tot nu am barbat acasa si ca sa fiu la unison cu voi deseara imi comand si eu pizza.
sa faceti multe poze!
ioana ai grija de tine.

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput