Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, cred ca te-ai molipsit de bufnitareala . Am uitat sa-ti spun ca i-am zis la soramea sa-mi ia cereale de care ai zis tu si am o cutie cu fructe si lapte.
Stiu ca tu nu prea astepti cu nerabdare diversificarea, da eu abia astept.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, ii mai dau uneori si la 18, cum i foame, ultima masa ii dau san pe la 22-22,30 sau mai repede daca nu papa destul cereale.

Gabi, intri in clubul bufnitelor din Arad?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Am fost pe la Oradea ca ne-a gasit frate-meu o masina la Opel in Oradea si am mers sa vedem ca eram mai aproape de la Tinca, Opel Zafira. E fain, Calin s-a indragostit de-a lui frate-meu (tot Zafira) si vrea sa ne luam si noi asa, in leasing. Cea pe care am vazut-o azi arata tare bine, e din 2004 si e mai ieftina decat una care a vazut-o aici la Opel in Arad(exact din 2004 cu aceleasi dotari), sa vedem...nu ne-am hotarat 100%...zilele urmatoare ne hotaram...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina, te parasesc, ma duc sa ma pun in pat. Somn usor.

Mergi la inceput

Somn usor Flavia, plec si eu imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Ioana, deja ne parasesti, mergi cu Flavia?

Maria, nu te stresa prea tare ca poate de aia nu ai lapte suficient

Flavia, intradevar are Gabi dreptate! Dupa cum ai descris imbracamintea sandalele alea nu merg de nici o culoare! TI-ar trebui o pereche de pantofi
A vazut vreun medic hematonul lui Bogdi? Am sa-ti spun de ce intreb dar joi cand ne vedem ca e o poveste cam lunga si nu vreau sa te speri degeaba
Te superi daca mai tin cartea de vizita a medicului si ti-o dau la urmatoarea intalnire sau ai nevoie de ea??

Alina, si mie-mi place Zafira. E tare spatioasa si are si forma faina. La pret e o Zafira (asa de curiozitate)

Spuneti-mi si mie cine e aceasta Ada?? Chiar nu stiu

Eu vin joi, dar nu pot sta prea mult pentru ca joaca Steaua si Clau a organizat vizionarea meciului la noi. Deci am musafiri, pe care oricum i-am anuntat ca intarzii vreo 30 de minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza!uite ce am primit si va dau obiect de studiu
http://www.ezoteric.ro/oracol/pastlife/pastlife.html

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Alina.a uite ce mi-a iesit:
Analiza vietii anterioare:
--------------------------------------------------------------------------------
Se pare ca ai fost... barbat in ultima ta incarnare.
Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Turcia in jurul anului 1175.
Profesional, ai fost mestesugar sau mecanic.
--------------------------------------------------------------------------------
Profilul vietii anterioare:
Ti-a placut foarte mult sa calatoresti si sa investighezi. S-ar putea sa fi fost detectiv sau spion. Si in viata aceasta manifesti o mare curiozitate fata de necunoscut.
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare:
Trebuie sa inveti sa duci la bun sfarsit proiectele incepute. Dezvolta-ti cunostiintele si expansiunea mentala. Gaseste un model bun sau un profesor care te-ar putea ajuta.
Ce zici, acum iti amintesti?

poze

Mergi la inceput

Clau, am spus ca te iau si pe tine, hai nu ma tachina .
Poti sa mai pastrezi cartea de vizita, nu am nevoie de ea acum.
Hai zi-mi de hemangiom ca nu ma sperii prea tare. Nu l-a vazut nimeni.
Multam si tie de sinceritate. Mie asa nu-mi place cand cineva nu-mi raspunde sincer pt ca crede ca ma supar de aia v-am zis sa fiti sincere. Am pantofi, ii iau pe aia.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neatza. Maaama da ce ati mai bufnitarit azi-noapte...

Masa de cereale la inceput i-o dadeam la 6-7 lui Timi acum i-o dau la 9 ptr ca ea se culca tarziu pe la 11-12.

Maria, nu te lasa, si mai ales lasa completarea... Pune bebe des la san, asa stimulezi lactatia nu dandu-i cu biberonul!

Ildi, ma bucur ca ne vedem luni!

Alina, pai daca zici ca o doare burtica ia-o mai incetuc cu diversificatul, da-i cantitati f mici si incet incet daca le suporta mai poti creste. Gandeste-te ca la americani se ajunge la cantitati de 100 ml pe o masa abia la 7-8 luni, nu ca la noi... Or fi stiind ei ce stiu...

Flavia, hemangioamele marea lor majoritate trec de la sine, doar unele necesita tratament. Totusi n-ar fi rau sa-l vada un medic.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput