Cunoaste cineva detalii despre firma Euroest

Cunoaste cineva detalii despre firma Euroest | Autor: Eny

Link direct la acest mesaj

Imi poate da cineva detalii despre o mare companie imobiliara Euroest? Ma intereseaza sa aflu cat mai multe despre cum sunt tratati angajatii si cat de serioasa este firma. Am citit un articol in ziar in care se spunea ca acolo au loc "abuzuri la greu" cu angajatii. Articolul m-a pus pe ganduri privind acceptarea ofertei lor de angajare.
Multumesc,
Eny

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Buna,
Nu stiu daca sunt cea mai in masura sa-ti dau un sfat in privinta celor cerute de tine, dar am lucrat cu Dragos Dragoteanu (este agentia lui) ca avocat al lui si iti spun ca este un tip foarte serios si muncitor si care este intr-adevar foarte pretentios. Mie mi se pare ca se implica foaerte tare in afacerea lui si asta mi se pare de bine. Noi ne-am inteles bine cat am lucrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eny spune:

Cele spuse de tine le-am cam banuit din diverse motive. Intre timp am avut si o intalnire directa in care m-am cam lamurit despre ce este vorba. Pretentios este putin zis in ceea ce il priveste. Multumesc mult pentru raspunsul tau dar deja am hotarat, nu voi merge sa lucrez la ei, ceva nu mi-a placut acolo....
Eny

Mergi la inceput