Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 23
camelia_daniela spune:

Andrada, La Multi Ani !!!! Sa ai o viata frumoasa si implinita! Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai !

(scuza-ne si pe noi de intarziere
... eu intru mereu pe ultima pagina sa vad ce mai e nou!)
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
camelia_daniela spune:
Heloo!
Cum va spuneam, am jaluzele!
www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070322&ctime=083903" target="_blank">IATA!
Cami mami & Daria 
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
adameasca spune:
Andrada, sa fii sanatoasa si cuminte si ascultatoare!!!
Cami, misto jaluzelele!
Io am avut o zi.... A inceput cu Luk, care, in nebunia lui, a furat o acadea (eu ma gandisem ca o pitisem bine, dar m-am inselat amarnic) si a mancat-o pe stomacul gol. Maaaare greseala, la final de zi s-a jurat ca nu mai pune gura pe dulciuri decat atunci cand ii dau eu voie. A inceput cu crampe la stomac, mai tarziu a vomitat, inclusiv pe strada de doua ori, apoi toata ziua crampe, nu a mancat, nu a baut, ce a baut a vomitat. Dupa pranz se mai linistise, am zis ca am scapat. Dar dupa aia iar vomitat, iar baut ceai de pomana, etc. Pediatra n-a fost de gasit azi, taman azi s-a imbolnavit si aia, asa ca pe la 6 l-am facut pachet si l-am trimis cu tac-su la urgentze, facem cu randul de-acuma . N-are decat o indigestie, i-au prescris saruri de hidratare, Enterol si ceai de menta, plus regimul alimentar aferent. Din excursia de la urgentze a venit vesel bine merci, i s-a facut si foame, a mancat morcovi fierti si carne fiarta, va dati seama ce foame ii era . Cum toata ziua m-am tinut de lui, pe Ilinca am cam neglijat-o, asa ca dansa azi mai mult a marait si a scancit, dar asta este, o sa-i vina si ei randul la pupat in fund.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
adameasca spune:
'neatza!
Io inchid, io deschid azi pravalia, vad ![]()
Luati o
sa va treziti, va ploaia asta sigur ne indeamna pe toate la somn, mai ales ca azi e vineri...
Diana, unde esti mah?
Dana, noi ce facem azi? Nu veniti la noi la o cafea de dimineata? Suntem singuri acasa, ne facem de cap ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!
dana_ene spune:
Cami, intr-adevar frumoase jaluzelele si arata foarte bine balconul.
Ileana, mai dar ce-ati mai patimit
.
Nasoala zi!
Nici noi n-am avut o zi buna. A fost o zi plina de peripetii, de discutii, Oana s-a trezit urland dupa somnul de dupa-amiaza, tata a fost cauterizat (dar acum e bine), Cosmin are ceva probleme la serviciu si a venit nervos si foarte obosit, din masina de spalat curge apa si colac peste pupaza furtunul a cazut din chiuveta si ne-am inundat
... ce sa va spun, m-am culcat cu capul tzandari aseara.
Vestea cea buna e ca Roxanica n-a facut febra dupa vaccin, deja pot sa spun ca am scapat si de asta. Acum la 2 ani jumate' o mai intepam.
Ileana, nu stiu ce sa zic de cafea. Multumim de invitatie
. As veni... dar uite ce vreme mizerabila.
Sa vedem cum o fi peste cateva ore, poate nu mai ploua.
Restul fetelor sunteti bine?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
adameasca spune:
Dana, stii tui vorba aia, un necaz nu vine niciodata singur
. Of, of, ce zi si la tine... Lasa, a trecut, azi incepe alta
, la mine se arata rezonabila, nu mai urla nimeni de nimik, am si chef de treaba, chiar si de gatit
. Pai dc e vrmea asa urata afara tot nu ptem iesi, mai bine ne vedem sa se joace copiii macar. hai, ca azi is generoasa, ii las sa imprastie toate jucariile prin casa ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!
camelia_daniela spune:
Neatza!!!
Dana, slava Domnului ca nu aveti reactii dupa vaccin ! 
Da' ce zi "plina" ati avut!!! Bine ca a trecut !
Ce vreme nashpa, si eu voiam sa plec la Bucuresti la Baby Expo... in plimbare, ca n-am bani! Si, sincer, pentru promotionalele care se dau!![]()
Mai vedem...
Cami mami & Daria 
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
adameasca spune:
Camelia, vrem si noi neshte baloane
, dc te duci
Hai c-ai fost simpatica. Io nu ies in orash dc nu am bani nici sa ma pici cu ceara. cascatul gurii mi se pare chinuitor
. Daria ce mai face? Se mai trezeste noaptea? Nu mai tin minte, ai intarcat-o?
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!
dana_ene spune:
Chiar asa. Cat mai tine vremea asta urata?
Pe mine nu ma tenteaza Baby Expo, poate daca as fi avut bani... dar in conditiile actuale nici nu m-am gandit sa bat drumul degeaba.
Cami, poate ajungi acolo daca iti doresti. Si ca sa gasim un motiv proaspat poate ne intalnim ca sa ne povestesti si noua ce-ai vazut.
Chiar asa, de Daria ce ne mai povestesti?
Mai, Ileana, bravo tie ca esti energica
.
Eu m-am trezit moale ca o carpa si am dormit asta-noapte binisor, da' degeaba. M-au stors zilele trecute suficient sa nu mai gasesc vlaga-n mine.
Marea problema e ca trebuie sa fac si cumparaturi, ca frigiderul-i gol si - URAAAA ! - ieri mi-au venit banii, ca altminteri eram golasha.
Ce-o fi cu Diana?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
adameasca spune:
Azi is plina de verva si chef de treaba, am schimbat lenjerii, intins 2 masini de rufe, acu is cu mancarea pe foc si Luk ma freaca la cap ca nu-i place deloc mancarea de regim, asa ca a halit juma de banana si niste ceai. Oare cat tre sa-l mai tin pe regim???? Ca moare naibii de foame. Kk moale n-a facut, chiat tare de tot. Burta nu-l mai doare, ce ma fac cu el?
Dana, va invit atunci la masa, dc e frigiderul gol
, io chiar incerc sa va momesc cumva sa treceti pe la noi 
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!