Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lori, stiu ca nu o indupleci cu nimik in timpul crizelor de nervi. Vreo 3 luni Luk a fost groaznic, intocmai cum sunt copiii aia de pe la super nany, de te crucesti si scuipi in san sa nu ajunga si al tau asa . La el a fost de vina sindromul fratelui mai mare, dar s-a calmat ca prin farmec. La voi e doar varsta si probabil oboseala. Ai doua posibilitati: cand o simti ca incepe sa se enerveze ii distragi atentia, o calmezi, o strangi in brate, ii spui ca o iubesti, faci orice sa ii distragi atentia si ii explici ca e rau si urat sa faca nervisori, sa tipe, sa urle etc. Sau dc ati scapat din mana situatia si ea e dezlantuita o lasi sa-si faca damblaua, o poti ignora, in final cumva se calmeaza singura... Stiu ca nu iti face placere sa o mituiesti, dar daca asta da rezultate, pui in aplicare. Gandeste-te ca mita asta merge si la un adolescent de 16 ani, nu numai la copii mici . E prea mica sa faca o diferenta clara intre bine si rau... Lasa asta pe mai tarziu, cand are discernamant.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

mersi,o sa incerc si revin cu amanunte

loriangi,mami de pitic Iarinutzu

Mergi la inceput

Lori, n-ai de ce. Oricum, nu et astepta la schimbari bruste, de pe o zi pe alta. Se rezolva in timp problema.

Danaaaaaaa, unde esti? A venit Oana acasa?

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata !Pe unde sunte-ti??eu sunt la servici si ma plictisesc ingrozitor,sambata e o zi moarta,dar trebuie sa facem hatarul sefului.Voi ce faceti astazi?

Ileana sa stii ca ai avut dreptate,cred ca de la oboseala face Iarina fite,adunata cu ceva razgaiala si un pic de personalitate de "leut".

hai la o cafea,e fierbinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lori, multumesc de ... chiar am nevoie ca m-a busit o durere de cap! Doamna, da' ce lucrezi sambata?

Dana, ce mai faceti? Ce mai face Roxanica? Dar Oana ?
Ileana, cum mai e Luk? Ilinca ce mai face? Mi-e asa de dor de voi!! Abia astept sa ne vedem!

Cum o fi afara? De la mine din casa se vede nashpa tare!
Oricum ideea e ca tre' sa-i luam tricicleta nebunaticei de Daria ! Mai fetelor, mi-a facut-o ieri! Ne-am intalnit cu David, care bineinteles are tricicleta! El nefolosind-o am imprumutat-o pentru jumatate de ora! Mai mama, nu o mai puteam da jos de pe tricileta copilului, de ajunsesera parintii sa ne zica sa o luam acasa si sa o returnam azi! Mai cred ca putea sa ninga sau sa ploua si pe ea nu o interesa! Se lasase racoare si ea statea teapana pe tricicleta; iar eu voiam sa o pun putin la treaba ... sa se mai incalzeasca! Acum l-am trimis pe tati in recunoastere ... sa vada tricicletele de la Universul copiilor!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

'neatza!
Cami, iti vand un pont, triciclete mai ieftine gasesti la magazinul ala de langa Hepites, urmatorul magazin cum te duci spre centru. Nu dati bani multi pe prima tricicleta ca se face praf destul de repede.
Afara e frig, am iesit noi trei sferturi de ora, acum am intrat in casa. Vremea asta nu tine cu noi sa ne vedem, in weekend e mereu rece . Poate maine...

Angi, nasol ca lucrezi si sambata... Da' macar ne-ai facut cafeaua .

Eu azi n-am nici un chef de treaba, de cand m-am trezit n-am facut nimic notabil, casa e vraiste, mancare nu e, sotzu' n-are chef de gatit, s-a duc la meci pe stadion. Cartofi prajiti le dau azi.

Hai va pup.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ile, si al meu sot a fost pe stadion !!! Asta e ! Si eu am incropit ceva de mancare, un piure cu gratar !

Gata , am rezolvat-o pe Daria! I-am luat tricicleta ! Coana Mitza ...era suuper incantata IATA DOVADA!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Diana, sper sa fie bine la oftalmolog.
Si eu o banuiesc pe Oana ca ar avea ceva probleme cu ochisorii, incerc din rasputeri sa reduc perioada de privit desene animate la TV si jucatul la calculator.
Dar tot cred ca ea are... sau va avea ceva probleme in viitor, mai ales ca si eu si Cosmin suntem miopi.
Oricum, pentru moment e prea micutza si va trebui sa mai asteptam pana la un control in sensul acesta.
Ma bucur ca Peter mananca mai bine. Uraaa!

Cami, sa se plimbe sanatoasa cu tricicleta Dariuca. E faina .
Din fericire pentru Roxanica o mostenim de la Oana, ea acum pretinzand sus si tare bicicleta deja.

Ileana, ce mai face baiatul????
Oana il vaita "saracutul de prietenul meu!"

Zilele astea au fost extenuante... somn... mai rarutz, agitatie ... cat cuprinde. Vai de mine!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

ce faceti?sunteti bine?noi nu prea!Iarina a plans astazi la gradi toata ziua,nu s-a inteles nimeni cu ea,n-a vrut sa manance,doar ca a dormit.Febra n-a avut,dar nu stiu ce se intampla cu ea.....sunt foarte ingrijorata,nu a mai facut niciodata asa,o fi bolnava??[

ce sa fac ,sa merg cu ea la doctor????

Mergi la inceput

acum mi-a facut si febra(nu stiu exact cat,e cu taicasu acasa),e scancita rau,ce sa-i mai fac?i-am dat nurofen,oscilococcinum,algocalmin,sa merg la medic??

Mergi la inceput