Naturiste si homeopate (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

quote:
Originally posted by Chantal

L5845, si eu stiam ca sarea e interzisa in timpul tratamentului cu prednison. Nu ti-au spus medicii? Cata neglijenta din partea lor ca nu ti-au spus!

Din pacate, tratamentul cu prednison mi-a fost prescris in copilarie de medicul din comuna unde mergeam in vacanta la bunici. Mult mai tarziu dupa ce facusem deja tratamentul, am aflat ca e interzisa sarea si m-am luptat sa scap de efectele nefaste. Nici nu mai stiu ce am luat atunci ca sa scap de gusa cu care ramasesem in urma combinatiei sare-prednison .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

rami 73 eu n-am fost la ea , dar intentionam sa merg.Am preferat sa mai astept , sa ma mai interesez.Din ce-am vorbit cu ea la telefon , mi-a inspirat parca neincredere.Sa inteleg ca pe tine nu te-a ajutat?Ce anume te face sa fi rezervata in privinta ei?Imi poti raspunde pe pm , daca nu doresti aici.M-ai scuti sa-mi mai fac sperante inutile si bani aruncati , fiindca preturile sunt chiar piperate acolo.
Chantal era vorba de branca ursului nu-mi mai amintesc exact ce actiune zicea ca are, sigur nu-i valabil pentru toti , eu fiind suspecta de SOP.
Fetelor voi ati fost la dc. Ileana Marinescu.Am tot citit de ea , parca as vrea sa aud si parerea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

quote:
Originally posted by carissma

Noela
Eu de obicei arat , mai greu ajung. Scuze daca nu am fost prea coerenta in ultimul mesaj. Hai ca mai incerc o data!
1.Nu am facut dozari hormonale, dar dupa monitorizarea temperaturii+ teste de ovulatie se pare ca 2 luni ovulez si una nu.
2.La echo dr. a spus ca stau bine cu ovarele si ca nu au aspect micropolichistic asa cum banuiam eu, doar ca sunt mai lenese si din cauza asta am un CM asa lung. Mi-a spus ca as putea sa le ajut cu un supliment de estrogen dar nu mi-a recomandat nimic anume.
AC nu as mai vrea sa iau. Ne dorim un iar acestea ar intarzia procesul si mai mult.
3.Mladite de zmeur iau pt reglarea CM + reducerea pilozitatii.
Avand in vedere ca mi-am comandat Vitex pt 3 luni am sa iau in continuare. Am vazut la mai multe fete ca la inceputul tratamentului se produce o "revolta" a hormonilor, dar la majoritatea le-au venit rusii mai devreme decat se astepatu, la mine vad ca se lungeste si mai mult. Inca mai sper ca o sa ajung si eu sa am un CM de 28 zile, cu ovulatie in Z14... Mi-ar fi asa usor sa calculez...

carissma , iubito,un sfat din suflet, nu lua medicamente pe baza de hormoni, fara sa faci analize hormonale in prealabil.sunt femei care s-au nenorocit din cauza lor.
ai grija de tine!
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by denisabia

rami 73 eu n-am fost la ea , dar intentionam sa merg.Am preferat sa mai astept , sa ma mai interesez.Din ce-am vorbit cu ea la telefon , mi-a inspirat parca neincredere.Sa inteleg ca pe tine nu te-a ajutat?Ce anume te face sa fi rezervata in privinta ei?Imi poti raspunde pe pm , daca nu doresti aici.M-ai scuti sa-mi mai fac sperante inutile si bani aruncati , fiindca preturile sunt chiar piperate acolo.
Chantal era vorba de branca ursului nu-mi mai amintesc exact ce actiune zicea ca are, sigur nu-i valabil pentru toti , eu fiind suspecta de SOP.
Fetelor voi ati fost la dc. Ileana Marinescu.Am tot citit de ea , parca as vrea sa aud si parerea ei.

http://community.webshots.com/user/denisabia

NU TE DUCE LA DR ILEANA MARINESCU!!!!!!!!

Nu face aceasta greseala. Am facut-o eu acum multi ani. Ea de stiut stie dar nu-si imparte cunostiintele si nu trateaza cu profesionalism decat pacientii care ii convin. Este un dr de fite si staruri. Pe ceilalti ii trateaza ca pe nimeni. nici nu se uita cu atentie la analize. De dat un sfat competent ce sa mai vorbim.
Nu pot sa scriu pe forum tot ce am auzit la ea in cabinet. Dar de atunci eu sa nu mai aud de Marinesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Scuze ca intervin si eu asa dar am o interbare
Fetelor cele care ati folosit Tribulus Terrestris pentru soti , de la ce firma ati luat .Spuneti-mi si mie va rog mult ca ma nevoie urgent de asta.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by L5845

dana vio, din pacate eu nu stiu sa-ti raspund la intrebarile puse de tine, dar vreau doar sa te atentionez ca in perioada cat vei lua si prednison, sa renunti la sare. Spun asta deoarece eu am mancat cu sare cat am luat prednison (pt. bronsita astmatiforma) si am facut gusa, de care greu am scapat. Sanatate multa !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

De sare m-a avertizat doctorita de familie cand mi-a prescris tratamentul.
Dar de tincturi ce spuneti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

NOELA I'M LOST!!!
Nu vreau sa te bat la cap si nici sa par ignoranta dar eu credeam ca Vitex-ul este un tratament naturist fara hormoni. Majoritatea fetelor il recomandau cu caldura, iar eu m-am gandit ca fiind "naturist" nu are efecte secundare. Acum 2 sapt. cand am fost la control i-am spus doctoritei ca vreau sa fac analizele hormonale dar a zis sa mai asteptam macar cateva luni si dupa aceea sa trecem la investigatii amanuntite. I-am spus ca iau Vitex si mi-a raspuns ca pot sa-l iau in continuare.
Acum stau si ma gandesc ca poate nici nu si-a dat seama sau nu stia despre ce vorbesc.
In fine, nu ma mai intind, spuneti-mi va rog ce sa fac in continuare: sa continui cu Vitex si mladite de zmeur (inca ma gandeam sa adaug si tinctura de lemn dulce dupa ce am vazut postarea Oliviei) sau sa ma opresc si sa fac dozarile hormonale?
Va multumesc anticipat!

Multa sanatate tuturor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

carissma, puiule, nu dispera. vitexul si zmeurul nu-ti vor face rau, pentru ca "regeleza", insa lemnul dulce e puternic estrogenic nu-l lua inca. insista sa faci dozarile hormonale, si abia apoi vei vedea incotro o iei.eu m-am referit la medicamente alopate pe baza de hormoni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Noela multumesc din suflet pt tot. Si eu ma gandeam sa mai astept cu lemnul dulce.

Va doresc multa sanatate si martisoare cat mai frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Fibrom uterin

Se beau 50 ml tinctura de tataneasa, de 2 ori/zi inainte de masa timp de 3-4 luni.
Tinctura se prepara in casa:
Se taie marunt radacinile de tataneasa si se pun intr-o sticla de 1 litru pana la jumatate. Cealalta jumatate se umple cu alcool (tuica curata).
Se lasa la macerat 3 saptamani. Apoi, se strecoara.

Mastoza fibro-chistica

In 600 ml apa, se fierb la foc mic, 2 linguri de radacini de tataneasa timp de 25 minute. Apoi se adauga: o lingurita frunza de nuc, o lingurita coada soricelului, o lingurita musetel si 1/2 lingurita rostopasca. Totul se infuzeaza 15 minute, apoi se strecoara. Lichidul se imparte in doua : o ceasca se bea seara si una dimineata cu o ora inainte de masa. Cu plantele ramase de la prepararea ceaiului se pun comprese pe san.
Tratamentul dureaza 42 de zile.

Mastoza

Se amesteca: 100 gr terci din radacini prospete de brusture, 100 gr miere, 100 gr ulei de ricin, sucul de la 2 lamai. Aceste ingrediente se pun intr-un tifon si se aplica pe piept peste noapte. Acest tratament se face 2 saptamani cu pauza de 10 zile, apoi se poate repeta.

Fibrom uterin

Se pun la macerat intr-un recipient de sticla timp de 3 zile urmatoarele: 1/4 litru tuica de tescovina, 1/4 kg zahar candel pisat, 1/4 litru suc de lamaie strecurat, 1/4 litru ulei de masline presat la rece. Se agita de cateva ori pe zi. Se ia de trei ori pe zi cate un paharut (de tuica) pe stomacul gol.

Mastoza chistica

Se amesteca ceara de albine rasa pe razatoarea mare, o mana cu pelin uscat sau verde, peste care se toarna tuica de tescovina (tuica sa fie numai din struguri de vin). Acest amestec se pune intr-un tifon si apoi in sutien peste sanul bolnav. Se va uda acest amestec cu tuica, atunci cand se usuca, dupa 4-5 ore. Se poate folosi de 6-8 ori, apoi se prepara altul. Inca din primele ore incepe sa cedeze durerea. Inainte sa se aplice compozitia, sanul se unge cu alifie de galbenele.

Fibrom uterin

Se amesteca urmatoarele plante: cretisoara 200 gr, nalba 100 gr, urzica moarta 200 gr, papadie 200 gr, traista ciobanului 200 gr. Se face infuzie din 7 linguri din acest amestec in 2 litri de apa. Se lasa sa se infuzeze 15 minute, dupa care se strecoara. Cantitatea de ceai se bea pe parcursul zilei. Tartamentul se face pana la consumarea intregului amestec.

Se fac spalaturi vaginale, de 2 ori/zi, dintr-un amestec, in cantitati egale, din vasc, nalba, coada-calului si pelin.
Se pun 2 linguri din acest amestec in 250 ml apa clocotita si se infuzeaza 3 minute. Aceasta reprezinta doza pentru o spalatura.
Se face o crema din grasime de gasca topita in “bain-marie”.

Se introduc tampoane vaginale cu aceasta crema in fiecare seara si se doarme cu ele.
Tratamentul se face 10 zile la rand, dupa ciclu sau 15 zile pe luna – pentru femeile aflate la menopauza, timp de 4 luni.
Timp de 3 luni se iau 2 tincturi:
- macerat glicerinic din mladite de zmeur
- tinctura de tataneasa pentru uz intern.
Picaturile de tincturi se iau in ceai de 2 sau 3 ori/zi, conform prospect.

Mastoza fibrochistica
Se beau 4 cani/zi de infuzie de coada-soricelului (o lingurita la cana, infuzat 15 minute) si 3 cani/zi decoct de radacina de tataneasa (o lingurita la cana, fiert 10 minute).

Pupici tuturor!

Mergi la inceput