Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)
Raspunsuri - Pagina 26
Laura25 spune:
Suntem pe locul 10 la concursul de poze!! Sincer, nu ma asteptam. Multumesc din suflet tutror care ne-au votat
Felicitari, Oana! Ati fost cei mai buni, cei mai frumosi si cei mai interesanti. Acum, ca o sa ai camera noua, asteptam poze si filme multe, multe.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
tamyra spune:
FELICITARI ELIANE !!!!! .Sanatate multa tie si bebicilor si refacere rapida pentru a ne povesti tot.
Lavinia iti multumesca mult pentru ajutor ,dar timpul asta....Sper ca maine sa -mi fac timp....ooo de fapt azi!
Iachione nu inteleg care e problemaAi mei au dormit impreuna de cum i-am adus acasa....doar ca pentru a nu se lovi s-au zgaria puneam intre ei ,noaptea, o paturica rulata.Bine dar aveam un pat mare,tip tarc,si asa ii puneam mai depate unul de celalalt...
Dupa ce au mai crescut ,insa , nu adormeau fara sa se tina de mana.Nici acum ca au 4ani si 8 luni nu s-au schimbat prea mult ....,Robert se tot chinui sa o prinda de mana dar Daria se enerveaza si se intoarce cu spatele si atunci lui nu-i mai ramane decat sa o atinga discret pe spate.Uneori insa il mai lasa sa o tina de mana...si atunci e asa bucuros..
Liana30 bine ai venit si sarcina usoara
Mano depinde de mediul in care lucrezi si de cum iti este tie....Eu de pe la 4sapt am renuntat la munca fiinca varsam (scuze)continuu.Asa am tinut-o pana pe la 4 luni!!! dupa care am avut o sarcina extrem de usoara si frumoasa.
Tatiana iti multumesc mult de informatii si sper sa se termine OK.
Va pup
Tamyrasi spiridusii ROBERT ARMIN si DARIA REBECA(26 iunie 2002)
gab___ spune:
buna mamicilor nu stiti cine vinde patut de lemn cu saltea si aparatori laterale in stare f buna care poate fii folosit?...imi trebuie pt una din gemene ...ofer 100 ron
gab
mano spune:
Flavia ioana -asa m-am gandit si eu sa fac sa mai merg cam o luna la servici si apoi sa stau acasa,dar asta in functie de starea pe care o voi avea atunci.dr. mi-a spus ca pot merge deocamdata la servici este totul bine, colul este inchis(are 4 cm) dar voiam sa stiu si din cum ati procedat voi.
Eliana -felicitari si teasteptam cat mai repede sa ne povestesti cum a fost si cum sunt copiii.
Va pup mano
& 22 saptamani
ainia spune:
mamaana la multi ani si mult inainte pentru fetele tale care au implinit 3 luni!(pe 3)
LEVI la multi ani si mult inainte si pentru baieteii tai care au implinit prima luna din viata lor !(pe 1)
Liana30 bine ai venit, sarcina usoara si copii sanatosi!
Liana UNDE ESI? CE FACI? DE CE NU SPUI NIMIC? SPUNE CEVA!!! ( Anna a spus ca scrisul cu litere mari este echivalentul strigatelor, poate asa ne auzi )
Anna ce fac baietii? Ce e nou?
MadyEr cred ca si la tine trebuie sa scriu cu litere mari... Asteptam sa scrii ce faceti!
Tatiana ii mai prinzi pe prichindei?Gata, au luat-o la fuga....
nanaoti ce mai spun copiii? Ce dragalasenii mai fac?
Laura Cu placere! Astept filmuletul!
mano cam pe la 20 sapt am intrat in medical; bine, medicul imi zisese cam de la 13-14 sapt ca mi se deschisese colul...
lachione eu am un patut dublu asa si la inceput au stat amandoi in aceeasi cutie( prima luna), apoi i-am separat , fiecare in cutia lui.
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ainia spune:
quote:
Originally posted by ainia
mamaana la multi ani si mult inainte pentru fetele tale care au implinit 3 luni!(pe 3)
LEVI la multi ani si mult inainte si pentru baieteii tai care au implinit prima luna din viata lor !(pe 1)
Liana30 bine ai venit, sarcina usoara si copii sanatosi!
Liana UNDE ESI? CE FACI? DE CE NU SPUI NIMIC? SPUNE CEVA!!! ( Anna a spus ca scrisul cu litere mari este echivalentul strigatelor, poate asa ne auzi )
Anna ce fac baietii? Ce e nou?
MadyEr cred ca si la tine trebuie sa scriu cu litere mari... Asteptam sa scrii ce faceti!
Tatiana ii mai prinzi pe prichindei?Gata, au luat-o la fuga....
nanaoti ce mai spun copiii? Ce dragalasenii mai fac?
Laura Cu placere! Astept filmuletul!
mano cam pe la 20 sapt am intrat in medical; bine, medicul imi zisese cam de la 13-14 sapt ca mi se deschisese colul...
lachione eu am un patut dublu asa si la inceput au stat amandoi in aceeasi cutie( prima luna), apoi i-am separat , fiecare in cutia lui.
Lavinia
franturi din viata
Lavinia
franturi din viata
Sheannamp spune:
Eliana,
ce ma bucur ca totul este bine!
Sa dea Dumnezeu multa sanatate tie si celor doi baieti minunati!
Sa aiba o viatza lunga, senina si fericita si sa aiba grija de mandra lor surioara!
Bravo draga mea, ai fost o gravida de nota 10!
Acum sper sa ai laptic si sa poti sa il mentii!
Va pupam pe toti cu mult drag!
Laura, normal ca minunile tale au facut furori!
Toti copilasii din pozele de concurs sunt deosebiti dar sa nu uitam ca totusi era concurs de fotografie si nu de frumusete! Ca daca era asa toti ar fi trebuit sa ocupe locul intai!
Nana si poza cu romanasii tai mi s-a parut deosebita iar ei, ce sa mai zic, doua comori!
Oricum, ma bucur ca ai castigat tu Oana ca sa poti face multe poze si filmuletze cu cele doua printese si cavalerul lor!
SI baietii mei dorm impreuna de la 1 luna, mai intai in acelasi incubator apoi, acasa, in acelasi patutz, perpendicular pe lungimea lui!
De multe ori adorm tinandu-se de mana si, cel putin pana acum, nu au fost incidente intre ei!
Deocamdata nu au camera lor (de fapt cred ca noi nu avem camera noastra si stam in dormitorul lor), dar oricum, cand ne vom muta din garsoniera, vor imparti aceeasi camera mult timp, dar in fiecare in patutzul lui!
Ei sunt bine dar cred ca trec prin perioada in care nu prea mai vor sa manince si altceva decat tzitzi!
Aseara, de exemplu, am stat 1 ora intreaga cu Gabi sa manince castronelul de legume iar pe Ioan, pur si simplu nu am reusit sa il conving sa manince decat jumatate! Sper sa le treaca repede ca ma apuca disperarea cand vad ca nu maninca!
Ieri a fost ziua lor (au implinit 9 luni) si i-am dat prima data in leagan! Doamne ce au mai chiuit de placere!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Laura25 spune:
Buna!
Anna la multi ani baietilor tai! Sa creasca mari si sanatosi
www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070303&ctime=205906" target="_blank"> filmulete cu shtrumphi harnici
tamyra tu cum ti-ai dat seama ca au viermi? Si oxiurii i-au descoperit in urma analizelor de kk? Ai dus o singura proba, sau in mai multe zile?
Te intreb pt ca Rares am observat ca imediat cum ii dau pampersul jos, isi cauta funduletul cu mana si isi baga degetele intre bucute (nu neaparat in anus, dar in zona aia). Nu stiu daca e ceva in neregula sau doar si-a descoperit zona aia .
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
nanaoti spune:
ANNA,
multumesc mult pentru feed-back. SUntem incantati ca iti place fotografia si romanasii mei. Sper sa le pot lua costume populare mici din Bucovina si sa ii fotografiez. Mi-ar place foarte mult sa tina la zona lor, la tara lor, la credinta lor si, in general, la valorile fundamentale ale neamului nostru. Fara exagerari, desigur.
Oricum acum le fac greu poze pentru ca nu mai stau mult timp in acelasi loc. AM incercat sa le fac cu un martisor, dar nu a durat nici 2 secunde pana l-au descompus si l-au "gustat".
Asa ca, ANNA sa le faci cat mai mult fotografii acum cat mai stau si cat ii mai poti imbraca cu ce vrei tu .
OANA,
ma bucur ca ai castigat aparatul de foto. O sa vedem de acum toate poznele si intamplarile copiilor. M-am bucurat foarte mult sa ii vad si pana acum din mai mult motive.
LAURA, si ai nostri vecini cred ca ne cumpara deja in alta parte teren sau apartament. CAnd erau mici nu ii auzeau deloc pentru ca au fost cuminti si nu prea faceau galagie. Dar acum se cearta de la cate o carte sau o jucarie . O vor amandoi . Uneori mai tipa si de placere, isi exprima bucuria si vor sa cante tare.
Sa aveti o saptamana buna,
Otilia
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
roandre spune:
Am vobit cu Eliana la telefon si este ok (cu durerile de rigoare cauzate de epiziotomie) iar bebeii sunt sanatosi, respira singuri si nu sunt tinuti la incubator. Mihai, baietelul mai mare s-a stabilizat putin mai greu dar e ok. Nu sunt inca in salon cu mami pt ca sunt micuti si nici nu au fost pusi la san pt ca nu au putere sa suga asa ca le va da cateva zile lapte in biberon de la mami si completare dc este cazul.
Andrei s-a nascut la 10.50, 2150 gr, 44 cm, Apgar 9.
Mihai s-a nascut la 10.55, 2550 gr, 48 cm, Apgar 8-9.
Probabil o sa mai stea in spital si saptamana viitoare pana vor mai creste putin bebeii.
Aaa, bebeii nu sunt identici (cel putin asa spune Eliana si o asistenta de la bebei). Mihai seamana cu Elena cand era mica iar Andrei i se pare ca seamana cu fratele ei (fratele Elianei).
Pupici!