GABRIELA !!! (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Maadi spune:
Gabella si Calin doar a vanat, ca de mancat nu se prea omoara cu ciocolata, poate doar cea alba o mai gusta din cand in cand. Placerea era sa le gaseasca si sa zburde cu verisoarele prin curte.
In schimb cand mergem la cumparaturi umplem cosul cu tot felul de bomboane si bombonele, care pe urma zac prin casa si se mai sacrifica mami, care este fan ciocolata. Bine ca nu-mi seamana Calin din acest punct de vedere.
Cgabi - sarcina usoara, sa va dea Domnul o fetita frumoasa si sanatoasa.
Daca nu ma insel Cgabi posta mult si la copilasi de iunie-iulie 2003, unde eram si noi, ce-i drept, mai rarut.
Pupici tuturor.
Maadi si Calin (19.07.2003)
gabella spune:
Nici Andrei nu se omoara cu dulciurile asa ca si la noi toate mobilele sunt lipicioase de la ciocolata si bomboanele desfacute si abandonate. Ca nu mananca dulciuri nu-mi fac griji dar nu se omoara nici dupa mancare.
Eu am fost de noapte si astept sa ma hotarasc sa ma culc dar am intrat putin pe-aici sa vad ce faceti.
gabrielaghe spune:
[Buna, e prima data cind citesc la aceasta rubrica si eu sint tot Gabriela si coincidenta cu gabela, baiatul meu cel mare e tot Andrei. aM TRECUT SI NOI DE SARBATORILE DE pPaste, multe dulciuri , oua , a trecut si vacanta si de miine la scoala si la gradinita, cel mic.Sa aveti o sapt. plina, si chiar imi place sa tin legaturacu mamici.
gabriela , mama lui Andrei si Matthew
Maadi spune:
Bine ai venit Gabrielaghe si sa-ti traiasca baietii. Imi place numele Matthew.
Va doresc o saptamana cat mai usoara. Eu maine imi incep noul servici, am avut o perioada super plina, de predari la ultimul servici si de luat in primire la noul servici, plus ca toata saptamana trecuta am fost racita cobza si nu prea ma tragea ata la nimic.
Va pup,
Gabi_K spune:
bine ai venit, gabrielaghe!
Noi am fost plecati in vacanta, aseara ne-am intors.
Maadi multa sanatate!
Cu pampersul suntem la o medie de 50% in ultima vreme... adica avem nopti bune si nopti mai ude:(
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
gabella spune:
Bine ai venit gabrielaghe. Da si eu am un Andrei cam nazdravan si poznas.![]()
Dar pe unde ai fost GabiK.? Ca tare ti-am simtit lipsa. A venit iepurasul pe la Lili si Robert? Ca ma gandeam la cat l-a convins Lili sa vina..![]()
Maadi, succes la noul loc de munca. Cum a fost prima zi?
Va pupam pe toate si va asteptam la povesti ca eu am o saptamana mai lejera.
Gabi_K spune:
a venit iepurasul, ca n-am reusit sa-l impusc
Maadi, cum e la noul loc de munca? Cum te simti?
Maadi spune:
Hello everybody!
Evrika! In ultimele trei nopti nu am mai facut pp in pampers, iar aseara s-a trezit sa-mi ceara sa mearga la toaleta sa faca pp. Oare sa se fi produs minunea, sau tine doar trei zile cum a fost si cu kk?
Nu-mi ramane decat sa cred in miracole!
La noul loc de munca este OK, avand in vedere ca a trecut doar 1 zi si jumatate. Colegii sunt draguti si astept ca pana saptamana viitoare sa-mi termine si noul meu biroul de "aquisition manager" sa ma pot muta cu totul.
In rest astept 1 mai cu foarte multa neradbare, fiindca facem punte si deci vom avea 4 zile libere.
GabiK bine ati venit! Cum a fost la munte si unde ati fost?
Calin a inceput gradinita si culmea este ca nu a plans deloc dupa o saptamana de vacanta, chiar mi-a zis ca-i era dor de prietenii de la gradi.
Pupici tuturor,
Gabi_K spune:
Calin e grupa mica, nu?
La noi dupa cateva nopti uscate iar ne-am trezit cu pishu dimineata...
Am fost la Sf.Gheorghe si la Brasov, a fost super bine:) Acolo a venit si iepurasul, numai bine imi era sa car cadourile pana acolo si sa le aduc inapoi. Noroc cu Robert, saracutzul ca ma ajuta la bagaje...
gabella spune:
Ce bine de voi ca mai faceti progrese cu pampersul. Noi, deloc
.
Si eu sper sa ne dea statul si luni liber de 1 mai desi nu stiu daca o sa faca efortul acesta.
Eu astept sa ne iasa varicela pentru ca de Pasti am fost la nasii nostri si peste 3 zile baietelul lor era plin de bubite. Am citit ca e contagioasa si inainte sa-i apara primele semne, asa ca stam si asteptam.
Voi ati avut deja varicela? Ca ateptarea asta ma cam enerveaza si nu prea vreau sa faca boala desi stiu ca cu cat mai repede cu atat mai bine.