Casnicutze sexy (103)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

....ee ce bine ar fi...
nu ma menajaza ci imi scoate ochii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hai mey...cum sa-ti scoata ochii?Stai acasa pentru ca asa vrei tu?Poate ca esti tu prea stresata si ti se pare ca exagereaza. Sau nu? sau poate el e prea stresat si obosit si de asta exagereaza?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

bune bancuri
eu am terminat cu tastatura. misiune esuata, cumparat alta tastatura!

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Miha...sincer...azi cred ca am trimis peste 50 de cv-uri plus in zilele trecute....plus la cate interviuri am fost

am obosit si stiu ca avem neajunsuri
si simt si eu cum se scot ochii pe la spate
nu sunt batuta-n cap si nici relatii nu am...numai ca nu mai suna telefonul
prietenii pe care in anii trecuti i-am angajat sau le-am facut leg cu cineva influent parca s-au evaporat

am obosit

de fiecare data cand ma suna colegu' tresar de parca cine stie ce s-ar intampla

noroc cu voi...mareeeeee noroc...cred ca eram demult la balaceanca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

sunt pe marginea cascadei...niciodata nu am patit asa ceva...mai dar nici un telefon....chiar asa proasta sa fiu, la cat mi-am tocit coatele pe la tot felul de cursuri si specializari?

...deci nu pot intelege

si cand lucram...si trimiteam cv-uri, mai parca a fost un facut....cel putin 4-5 telefoane pe zi primeam...si le refuzam

Aaaa si sa nu fi depresiva...azi ma sunat o prietena si eu ii pov de mine...ca vai ce amarata sunt si ea a inceput sa se laude:
"Draga, azi iau ultimul salariu de saraca!!!!!!!!!
7mil si bonuri de masa
ca de luna viitoare sunt sefa...iau 15 +comision + bonuri de masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha fruntea sus, nu e capat de lume. incercati sa stati de vorba

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Miha,stiu ca e greu,dar pe de alta parte ar trebui sa te bucuri ca ai scapat de asa...prieteni.Hai capul sus...ai sa vezi ca pana la urma o sa apara si soarele in viata ta.Ce e al tau e pus deoparte. Totul e sa nu disperi si sa nu cazi in depresie. Gaseste-ti ceva de facut care sa-ti ocupe timpul si sa-ti distraga atentia de la ceea ce vorbeste sotul tau. Trebuie sa se descarce si el...tu nu-l baga in seama.

Miha

Mergi la inceput

Miha, Alinuta ...sper sa fie bine.

nu mai zic nimic
chiar nu mai am dreptul sa comentez

si cand ma gandesc ca ma duc acasa si scroafa naibii incepe sa se etaleze prin casa...cred ca o strang de gat numai daca ma baga in seama

sa ma razbun si eu pe cineva

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maria2mami
nu mai zic nimic
chiar nu mai am dreptul sa comentez

Dar cine ti-a luat acest drept mey?

Miha

Mergi la inceput

de la 7 de dimi am stat la panda pe eJobs ca in jocul cu ratele....cum a aparut anuntul cum trimiteam cv-ul

Mergi la inceput