K'NEX KNEXOSAURUS
Draga Buburuza, Te rog spune-mi si mie KNEX KNEXOSAURUS -este cumva un fel de puzzle-adica poti construi un dinosaur din piesele lui-ca taaare mare nevoie as avea de asa ceva si nu gasesc pe nicaieri. Avem un atelier se numeste Jurassic Park, in care ingropam bucati (piese) dintr-un dinosaur in nisip, iar copii-ca niste arheologi adevarati trebuie sa le gaseasca, sa le curete si sa compuna dinosaur-ul la loc. Excelent ar fi bucati dintr-un schelet de dino, dar si KNEX KNEXOSAURUS ar fi o varianta super in caz ca se demonteaza si monteaza.Multumesc mult
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Raspunsuri
Buburuza-shop spune:
O sa incerc sa gasesc mai multe informatii si imediat ce le voi avea o sa le public pe site si aici - s-ar putea sa dureze o zi-doua pana le obtin :(
coocks spune:
buna buggy,
am gasin din intamplare, postul dvs in care cereati informatii despre KNEXOSAURUS de la KNEX. Acum ceva timp, am cumparat de la un magazin online acest produs pentru a-l da cadou unui copil. Site-ul este www.reclama_mascata.ro. Este un fel de puzzle tip jucariile LEGO ce se poate construi.
O zi buna si sper ca te-am ajutat
Buburuza-shop spune:
buggy
Am reusit sa adun cateva informatii despre dinozaurul asta... sau k'NEXozaur:
Setul contine peste 250 piese, schema de constructie* si un motoras pe baza de baterii (2 baterii tip AA - nu sunt incluse in pachet) care face "dracia" sa se miste si sa mearga. Recomandat copiilor peste 8 ani. Informatiile le-am luat chiar de pe site-ul producatorului www.knex.com/building_toys/stompin_osaurus.php" target="_blank">K'NEX si tot acolo gasesti imagini si un filmulet.
_
* - in pachet exista si o schema suplimentara, pentru a construi (cu aceleasi piese) un alt model de dinozaur.
coocks
Bine-ai venit pe desprecopii.com, si bine-ai debutat pe forumul Magazinului virtual Buburuza, site partener al DC. Iti multumesc pentru informatii, dar te rog, citeste si Regulamentul forumului. mai ales punctul 6)
buggy spune:
Mi se pare super si o sa fac si eu o comanda. Multumesc tare mult
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro