shoc

shoc | Autor: glont10

Link direct la acest mesaj

Buna! Sunt noua pe acest forum..noua cu nickname, caci ca si anonim va vizitez des si imi placeti fff mult.
Nu stiu de ce am intrat acum...de ce scriu asta..sau...cert e ca am nevoie sa ma descarc.Dupa inceput va dati seama ca nu e de-a buna.
Acum cateva luni am intalnit un baiat.Ma placea mult
si vedeam, dar din pacate nu puteam spune acelasi lucru si despre mine.Ieseam in oras, dar ca amici si ma asiguram sa ii amintesc asta la orice pas.Si asa luna octombrie, noiembrie, decembrie si jumate din ianuari.Vorbeam zilnic la telefon cate 2-3 ore.Nu stiu ce ne tot spuneam cert e ca nu iroseam niciodata subiectele de discutie.Ma obisnuisem asa..adica era pana la urma si normal...si cu....michael jackson daca vbb 3 luni la tel zilnic ajungi sa intervina obisnuinta.Ieseam si in oras, ne intalneam si la serviciu caci suntem colegi.a avut un accident de masina in ianuarie, a suferit mult si i-am fost alaturi incurajandu-l si suferind alaturi de el.Intr-un tarziu(acum 2 sapt) mi-am dat seama ca incep sa tin mai mult la el decat la un simplu amic.Dar conform vechii zile"cum dai asa primesti", roata s-a intors.A inceput sa se raceasca...telefonul nu mai suna, incepusem eu sa il caut mai mult.
Pana la urma mi-a spus ca iese cu cineva.Am simtit cum cade cerul pe mine.In ziua respectiva am fost daramata, nu pot exprima in cuvinte.L-am sunat si i-am zis ca ma simt fff rau dar nu si motivul.A stat 2 ore in tel "sa imi fie alaturi"-nu raspundea la telefoane-nu il interesa, vroia sa fie langa mine caci ma simteam eu rau.
Am hotarat sa ii zic ce simteam.Cum asta e un lucru ffffff greu , am preferat sa ii arat...dragalasenii, griji, mergeam de mana pe strada, etc.Si nu parea sa il deranjeze,mai mult, era reciproca..L-am intrebat daca e cu respectiva si mi-a zis"..nu stiu, ar putea fi ceva".Deci in mintea mea...mai puteam repara ceva, doar eu eram cea cu care mergea de mana prin centrul orasului, nu?
Azi ne intalniram, fuseram la cumparaturi etc, totul bine si frumos.
ne indreptaram spre casa.Zise ca se duce sa se intalneasca cu cineva-o colega.Plecam impreuna. Cand sa coboare din tramvai imi iau inima in dinti si ii spun in 3 cuvinte ce simt eu.Zambii si spuse ca o sa vb.Coboara in graba.Tramvaiul pleaca si ma intorc spre el.Printre oameni vad cum se intalneste cu" colega".O saruta scurt, urmarind tramvaiul in care eram eu.
In cuvinte nu pot exprima cum m-am simtit.Soc.Adica...merseram de mana prin oras toata ziua, dragalasenii, telefoane,atentii.Nu mi-a zis niciodata ca ar fi cu ea, nici macar cand il mai repezeam eu.Nega.

Acum imi astept cele cateva zile mizerabile in care tot cerul imi va sta pe cap...si sper sa trec peste cu usurinta.Sa nu mai zic ca este prima oara cand incepusem sa tin la cineva dupa o groaaaaaaza de timp.Si de data asta dat in bara.
Va multumesc de atentie...sper ca nu v-am plictisitsi...nu imi strica niste pareri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

glontia si tu chestia asta ca pe o experienta de viata1
bine ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu....
si daca o fi sa fie va veni la tine...se spune ca ce e al tau e pus deoparte...
banuiesc ca esti destul de tanara,o sa ai de infruntat multe in viata,unele intamplari o sa te doara,altele nu......viata e complexa si imporant e sa inveti ceva din toate ca sa stii sa alegi!
desi....cum ziceam .....ce e al tau....
lasa-l si deschide-ti inima si ochii pt o alta iubire....va veni fii sigura!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da. Neserios. Nu te merita, mai bine te dumiresti acum.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Hmmm... poate omul joaca la 2 capete si incepe sa ii placa. Nu te lasa dusa in jocul lui, mai bine suferi acum si iti continui viata decat sa fii o alta "optiune" in viata lui.
Cred ca el inca nu a inteles ca in viata nu poti avea totul, trebuie sa te multumesti cu ceea ce ai si prin asta sa incerci sa suplinesti ceea ce crezi ca iti lipseste.
O sa rasara soarele si pe strada ta

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Pai daca il tinusi tz luni la distantza bagandu-i sistematic in cap ca sunteti doar prieteni! Omul s-a comportat ca atare si corect din pdv al unui prieten, nu? Probabil si astepta ca tu, ca prieten, sa te bucuri ca el are o dragoste. Ca intre timp tu te-ai razgandit - asta e deja alta poveste care pe el l-a prins intr-un moment nu tocmai bun. Ai mai si amanat sa ii comunici schimbarea... Chiar nu vad ce este de hulit in cazul asta!

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Nu cumva ti s-au aprins beculetele cand ai vazut ca a aparut o raceala din partea lui ? Eu am patit-o de aceea iti spun.Cand am vazut ca o rareste mi s-au aprins calcaiele ca de,nu mai eram eu vioara 1 dar, din pacate dupa ce a revent la mine iar nu mi-a mai pasat si il tratam ca pe un prieten bun si nic mai mult.Tot ceea ce am spus eu pana acum este o varianta. A doua varianta este ca neacordandui suficienta atentie asa cum isi dorea, omu sa reorientat spre plaiuri mai accesibile la dorintle lui.Concluzia este ca ori isi da seama ca tu esti persoana pe care o doreste si iti intoarce sentimentele,ori joaca pe doua fronturi ca de....asa sunt barbatii iar tu inghiti(speram ca nu),ori iti vezi de treaba ta si....next ca lumea este plina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu cred ca era un joc dublu. Ca doar se tineau de mina, parea totusi a fi mai mult decit o prietenie.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sincer, eu nu vad nimic ca a fi joc dublu. Omul a fost sincer cu tine si ti-a spus ca a aparut cineva.

Nu vreau sa par dura dar dupa ce l-ai respins luni de zile, acum cand au aparut ceva sentimente si de partea ta, el ar trebui sa renunte la tot ca sa ce? Poate ca e numai o toana de a ta (in viziunea lui)....poate pur si simplu nu vrea sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard. Mi se pare ca este pur si simplu prudent.

PS. Iar cu tinutul de mana...tu singura ai spus ca ai fost cea care a initiat gestul. Daca el te place, sigur ca nu te-a respins.

Edit ca sa spun ce era cel mai important si uitasem sa scriu

Nu ai de ce sa fii shocata si nici dezamagita. Daca tu chiar iti doresti o relatie cu el cred ca ai sanse mari sa se realizeze.

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Mie mi se pare fair-play faptul ca ti-a spus ca "ar putea fi ceva" cu altcineva.
Cred ca asta e si adevarul.
Ar putea fi ceva cu ea, sau ar putea fi ceva cu tine... nici el nu stie sigur inca.
N-aveati o relatie consolidata, nu stia ce e in mintea ta... erati teoretic doar amici, deci n-ai de ce sa judeci asta ca pe o tradare.

In locul tau, n-as insista...as astepta sa vad ce decide.
Nu-i deloc placut sa stai sa astepti, dar asta e.
Se spune ca daca iubesti pe cineva trebuie sa-l lasi sa plece... si daca se intoarce stii ca e al tau.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

de acord cu Elise!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Dar daca el se poarta asa acum pentru ca si el te place si vrea sa vada cum reactionezi daca l'ai vedea cu o alta fata???

Mergi la inceput