Carut Graco Stadium Duo
Am o fetita de 1 an si o luna si un baietel nou nout de 3 saptamani. Ma tenteaza carutul Graco Stadium Duo, dar as vrea sa aflu cate ceva, date tehnice.
1. Daca tavita pentru mancare si bara de protectie de la scaune sunt detasabile (stiu de la carutul pe care deja il am cat de greu este sa scoti un copil de un an din el, cand nu se da la o parte tavita, i se prind bocancii in ea )
2. Cate pozitii de inclinare au cele doua scaune?
3. E vreo sansa sa apara vreo oferta la acest produs? Un pret mai micut?
Multumesc.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
Raspunsuri
Buburuza-shop spune:
Toate informatiile despre Caruciorul www.buburuza.com/scripts/prodview.asp?idProduct=1070" target="_blank">Stadium Duo (135_GRC_217) de la Graco au fost publicate in pagina de detalii a produsului. Despre o eventuala oferta speciala la acest produs, va putem da un raspuns abia peste doua-trei zile. (produsele Graco au pret unic, impus de catre importator)
tinatache spune:
roxie, mai intai felicitari pt puiutii mici. Eu am avut 2 carucioare Graco, intai pt 1 copil si apoi pt 2 si am fost f multumiti de amandoua. Primul a rezistat la 2 copii, al doilea a trecut de a doua tura la o prietena si arata ca nou. Al doilea, cel de 2 locuri, era un model mai vechi al celui de care spui tu si l-am gasit super, f practic si te scapa de multe probleme pe care le-ai fi avut, cu 2 copii mici la drum.
Bara din fata se da jos (al meu nu avea in spate deloc).
Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de
Buburuza-shop spune:
tinatache
Iti multumesc si eu pentru explicatiile si aprecierile despre acest produs. Oricat de complexe si complete ar fi informatiile pe care le poate da un producator / importator / comerciant, parerea cuiva care a testat un produs este foarte-foarte-foarte importanta.
Roxie spune:
Multumesc Tina si Buburuza-shop pentru raspunsuri.
Ma bucur sa intalnesc pe cineva care a folosit un carut tandem, de cand caut sa aflu pareri de la mamici! Pot sa mai insist un pic cu intrebarile?
Pentru Buburuza: De exemplu am gasit pe net ca latimea carutului este de 48,6 cm. Este vorba de latimea exterioara, adica a rotilor, sau latimea scaunelelor? Pentru ca daca e vorba de latimea masurata la roti, atunci: nu e un pic cam ingust? Carutul pe care il am are latimea de 58 cm la roti, si 30 are scaunul pe interior, deci spatiul unde sta bebe efectiv, si iarna de exemplu cand fetita e imbracata mai gros nu sta chiar asa lejer. De fapt ce ma intereseaza pe mine e latimea pe interior a scaunului.
Pentru Tina: pana la ce varsta a stat copilasul mic pe locul din spate? Atunci cand s-a facut mai mare, nu intra cu piciorusele in cosul de cumparaturi? (nu radeti de mine, nu am avut ocazia sa vad un carucior Stadium Duo live, numai in poze, si de acolo nu-mi dau seama cat loc pentru picioare are bebele din spate )
Multumesc.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
Otilia spune:
Si eu am caruciorul asta si-s foooarte multumita.
Din cite stiu greutatea niciunuia dintre copii nu trebuie sa depaseasca 15 kg.
Daca vrei mai multe pareri uite aici: http://www.ciao.fr/Graco_Duo_Stadium_Poussette782318
(sunt 4 pareri, nota finala este 4,5 stele din maximum 5, unul dintre dezavantaje fiind ca ocupa spatiu chiar si pliat si ca e cam greu: normal, e un carut dublu totusi ;) - in rest numai avantaje!)
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
Roxie spune:
Multumesc Otilia pentru link, am citit.
Si eu ma gandeam (si am gasit parerea asta si pe niste reviews din SUA despre Graco Duo Glider, care e cam acelasi lucru cu Stadium Duo) ca e greu sa urci carutul pe trotuar, cu copilul mai mare (si mai greu) pe locul din fata, si ca e greu sa pui cumparaturile in cos cand scaunul din spate e culcat.
Oricum ,chiar si asa, incep sa fiu din ce in ce mai convinsa ca pentru mine e cea mai buna solutie, din motivul ca are lungimea potrivita pentru liftul de la bloc. Oscilam intre Brevi B twin care are 117 cm, si Stadium Duo care are 106. 11 cm inseamna enorm!
Buburuza-shop spune:
Otilia. Stiu ca ma repet, dar eu cred ca cele mai importante informatii despre un anumit produs vin tocmai de la cei care l-au folosit.
Roxie
O sa incercam si noi sa mai gasim informatii suplimentare. Deocamdata am publicat tot ce am gasit. Mai "sapam"
tinatache spune:
Roxie, carutul nu e f usor de manuit, e clar, sunt totusi 2 copii in el iar centrul de greutate e foarte in fata. Ai tai sunt totusi mici, ai sa-l folosesti mai mult si nici nu-s f grei. Iar cand mai cresc mai merg si pe jos, macar distante scurte, pe lg. carut. Cel mai mult imi placea cand eram in concediu si dormeau amandoi, in carutz... si aveam linisteee...:))
Noi am renuntat la el cand cea mare a mers cat de cat singura distante mai mari, asta inseamna ca cel mic avea vreo 2 ani. Nu stiu exact dimensiunile interioare/exterioare, dar nu cred ca stateau prea inghesuiti acolo. Vara oricum sunt imbracati subtire iar iarna... a mers.
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Roxie spune:
Gata, l-am cumparat! Eram nehotarata intre Brevi B twin si Graco Stadium Duo. Graco nu am vazut decat in poze, si am aflat alte detalii tehnice direct prin amabilitatea cuiva de la firma care le aduce in Romania, dupa ce am sunat de "enshpe" mii de ori ca ba daca are una, ba daca face alta, ba ce lungime are, ba il iau ba nu il iau... eram un pic speriata ca nu il vazusem live in nici un magazin, numai in poze, si nu stiam daca o sa corespunda. Brevi B-twin am vazut intr-un magazin, l-am intors pe toate partile, i-am vazut niste dezavantaje si le comparam in minte cu ce vazusem in poze la Graco, si pot spune ca deja sunt experta in cele doua modele.
Sunt multumita ca: 1 - intra in lift, cu usile deschise; 2 - bebele din spate are muuuult loc pentru picioare, cand va creste; 3 - copertina de la locul din fata este suficient de inalta ca fetita mea cea mare sa nu dea cu capul in ea; 4 - sistemul de prindere a centurilor este suuuper usor de folosit. Pana la urma sunt mandra de mine ca am avut incredere in instinctul meu care imi spunea "Graco, Graco, Graco..."
Foarte fain!
Roxie spune:
Revin dupa aproape un an de zile, si la fel de incantata am ramas de carut. Este nemaipomenit sa am libertate de miscare, sa nu depind de ritmul de mers al celor mici (momentan doar al Denisei care are 2 ani, Mihnea merge singur, dar mai are pana sa mearga si pe strada). Scaunele sunt suficient de mari ca sa permita copiilor sa stea lejer chiar daca sunt infofoliti, se manevreaza extrem de usor, chiar daca este lungut, pot intoarce in cele mai stramte locuri, un pic mai greu la urcatul pe trotuar, ca intr-adevar pe locul din fata sta copilul mai mare si mai greu (cica ), dar la mine deja nu mai e problema, cel mic a depasit-o in greutate pe cea mare. Oricum, am capatat o tehnica... pot sa scriu si un manual in care sa explic cum ies eu pe usa de la bloc manevrand carutul cu o singura mana, si tehnica pentru urcatul pe trotuar.
Asta vara in concediu a fost foarte binevenit carutul, ne-am putut plimba in voie, sa stam la terase.... Intra perfect in portbagajul nostru (Logan), si a mai ramas si loc pentru patutul-tarc si vreo doua gentute mici pe langa.
Asta vroiam sa va spun, ca sunt la fel de incantata, iar dezavantajele, daca sunt, nici nu-mi pot aduce aminte care sunt ele...