Piatra Neamt - Perla Moldovei (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Cum mey,nici cablu nu e acolo,pt TV sau din ala de net??De ce platiti 4 abonam??Noi la tel platim 2 pt mobile si unul pt fix,la romtelecom dar mai mult pt fax.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

de ce? 2 orange si 2 zapp, de aia! si la zapp nu putem renunta decat la iarna viitoare, ca o data pe an poti...mare teapa zappul asta..si ideea de abonam. la romtelecom nu ma incanta defel! Cablu pt. tv nu e, decat o clona cu care prinzi 16 programe din care poti vedea doar 3... la pretul de 180 mii pe luna. Net nu exista!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neata!!!

Casandra e mai bine....ieri a fost tare urat. Azi noate a dormit mai bine.
Sf. Valentin....hmmm. Anul asta e cam 'pas' ca al meu sot are de lucru de la 10 pana la ora 19. Deci ramane pe week-end poate. Oricum acum nu pea ma intereseaza ca nici eu nu am o stare asa de buna, cred ca mai ales din cauza oboselii. Avem noi timp destul sa recuperam...

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mey Lora dar unde va mutatzi? In ce zona?

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Haha...Ana, la speranta...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!
Laura, nu ai de ce sa te invinovatesti. E bine daca data viitoare faci altfel si e bine pt. el. Si eu am facut de multe ori asa cu Lara, ma enervam ca nu vroia lapte, tipam la ea, ca "de ce nu vrea sa manance?". Dupa imi parea rau ... insa vroiam sa manance, pt. ca ma gandeam ca e spre binele ei. In fine, poate la urm. bb, sa procedez altfel.
De Lara nu stiu ce sa zic cu piciorul.
Sper sa nu aiba nimic, cum a zis si doct., desi acasa cand o vezi cum merge, nu poti crede ca nu are nimic ... pare sa nu aiba dureri, dar de ce merge atunci asa stramb?
Abia astept sa inceapa sa vorbeasca, sa poata spune ce are.
Ana, Dana, nu ma uitati cu anunturile, va rog!
Ca trebuie sa plecam din Iasi si nu avem unde sta.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Fetelor, eu am scris mesajul de dim. si am uitat sa-l trimit.
Lora, unde e Speranta?
Sper sa va placa noul apart.

Nici noi nu facem nimic azi. In weekend cred vom iesi ca de obicei in oras, ca nu stiu la ce pensiune sa rezerv camera.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Am pus filmuletul cu bebelineasca lui Rares. Trebuie vizionat obligatoriu cu sunet
http://www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070214&ctime=100249

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Adriana, Speranta e un cartier nou de blocuri mai in afara orasului, facut de primarie-ANL. Ne place noul apartament, insa am avut noi de facut ceva retusuri, ca nu ne placeau cum erau facute unele chestii. Bani si iarasi bani...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut

Laura ce scump e Rares,numai el stie ce-i zicea lui taica-su

Adriana azi nu am luat ziarul,maine am sa-l iau sigur!!Voi plecati in WE cu tot cu Lara?Cum adica sa rezervi camera,vreti sa stai peste noapte??

Noi azi am cam umblat hai hui,am fost cu Ana prin Kaufland,numai eu stiu cum am venit cu ea de mana si cu 2 sacose ,m-a mancat undeva si m-am dus ,mai inainte am fost cu Paul de l-am inoit cu un trening,mi se pusese mie pata pe el,f frumos ,mai trebuie sa-mi iau si eu niste blugi si Anei niste pantalonasi si cam gata.Adica nu-i gata ,as vrea multe dar toate in limita finantelor...

Dana

Mergi la inceput