Piatra Neamt - Perla Moldovei (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Noi plecam acusica la tara,nu stiu daca-l prindem....tinem pumnii

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ana cred ca ne-ai informat gresit sau am inteles eu gresit. Pe TVM a fost nu stiu ce emisiune si acum e muzica....

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Criss era vb de TVM Moldova, iar voi v-ati uitat pe TVM Neamt. Abia acum am inteles si eu ca sunt 2 posturi diferite. Amandoua sunt locale.

A trecut, in mare a fost ok. Moderatorul a zis ca a fost super. A fost prea dintrodata si nu am stiut nici noi prea multe amanunte.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Nu stiam de postul asta. Oare il prind si eu pe telemach sau e pe telem sat?

Andrada e tare galesa. Ea de obicei duce boala pe picioare nu se lasa doborata dar acum e moale, sta in pat, nu se joaca, se uita la desene sau coloreaza. Saracuta de ea tot imi zice ca o doare capul si pe la gat cand mesteca. Sa vedem cum trecem si de noaptea asta...

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Lorasanatate Iustinei.Si noi am trecut prin laringita asa ca stim ce inseamna .Noi am luat augmentin.Ai grija sa cumperi Ospamox si nu amoxicilina chiar daca este aceeasi substanta activa.Eu am patit-o cu Ian.I-am dat 4 zile ospamox si in continuare amoxicilina si i s-a intors boala,Nu vreau sa fac antireclama la ozone dar asta e..realitatea.
In alta ordine de idei te-am vazut ieri dimineta pe strada, cred.La sanius ,in poze am recunoscut strada parintilor mei.

Mergi la inceput

Cris sunt alaturi de tine ,la propriu, la invatat.eu am examenul pe 19-20.Spor!Sanatate Andradei.Cum se transmite oreionul?Si cate zile are perioada de incubatie?

Lunna iti place galbenul?Mai am foarte mult de invatat, dar acuma cand stiu ca mai e cineva ca si mine poate am mai mult spor!

Adrianasi eu mai am nopti din astea cu ian asa ca... rabdare.De fapt de cand l-am nascut eu nu am o noapte dormita cap coada...

Anaam reusit sa ma odihnesc un pic , Ce face Casandra?

Laura ce fac puiutii? Si ian are pitici ca ai vostri.

Laura depinde de ceee ce faci ca si economist!Daca ai bafta sa stai 2 ore sa cauti 1 ban la nu stiu ce balanta sau situatie, iti piere tot cheful!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

sanatate multa la copiluti
aveti grija- iar se incalzeste si iar bantuie mii de crocobauri prin atmosfera
ar fi mai bine daca ar veni gerul
am maine o zi frumoasa: nu vine seful!!!!
nu stiu ce sa fac cu Ares- e atat de mofturos si matait zilele astea si nu pot sa ma obisnuiesc cu el asa
eu sunt obisnuita cu un copil vesel
cred ca ar fi fericit daca i-as mai aduce inca 3-4 copii si l-a lasa sa intoarca totul pe dos in casa
azi am reusit sa ajung la 33 de pagini la lucrare
nu stiu ce papucii mei sa mai scriu
macar 40 sa aiba....

tineti-mi pumnii
maine ma duc sa pun la LOTO

inca o data sanatate la copiluti

Mergi la inceput

carmensi Ian este mofturos.DE ce oare ? Sa fie crocobaurii de vina?
eu invat la ora asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata

Lora ce face Iustina?Ce-a zis dr??

Criss
cum a dormit Andrada?E mai bine??

Carmen
daca azi nu vine seful.poate intrii mai des pe la noi Pt ce-ti trebuie lucrarea aia??Tin pumnii pt Loto,daca castigi faci cinste,nu??

Ana nu stiu daca am postul asa,noi suntem pe Tele M.A fost in legatura cu jobul lui??

Ianusca banuiesc ca azi esti fresh

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
Ana, despre ce a fost emisiunea? Nu cred ca noi prindem postul asta si, oricum, abia acum am vazut ce ai scris... Ai un sot vedeta, deci...
Dana, am fost la doctorita, a zis ca inca mai are ceva rosu in gat, dar e spre bine. Bineinteles, consultatia a costat 150 mii, cu toate ca era un control doar si eu stiu de la petrovici ca la control nu se iau bani...dar la schmid ma asteptam. Oricum, mi-a placut de ea, ca medic.
Iustina nu mai e chiar asa rau, nu mai e ragusita, insa mai tuseste si ii curge nasul. De tusit, tuseste din cauza secretiilor... Asta noapte a dormit putin mai bine, asa ca nu mai sunt nici eu asa zombi ca ieri...
Carmen, bafta cu lucrarea. Ares o fi avand si el o perioada in care se plictiseste mai des...se mai intampla. Ai grija ce numere pui, bafta, ca eu astept sa castigi saptamana asta, sa stii!
Ianusca, unde m-ai vazut? Daca era prin zona petrodava, posibil, ca e pe langa serviciul meu si am iesit ieri de vreo 2 ori, in graba. Am luat ospamox, nu amoxicilina.
Criss, ce face Andrada? E mai bine? Cum a dormit? Multa sanatate!
Laura, ce mai fac strumfii? Mai povesteste-ne din aventurile lor!
Pisicuta, Ionella, mai traiti?
Mira_m, cum stati cu inscrisul la gradinita?
O zi buna la toate fetele!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput