extrauterine

extrauterine | Autor: carlitos

Link direct la acest mesaj

Practic o prietena foarte buna are nevoie de ajutor.Isi doreste foarte mult un copil dar pana acum nu a reusit.A ramas insarcinata de 2 ori dar s-a ales cu 2 extrauterine.Una dintre ele a pierdut-o chiar inainte sa nasc eu cu cateva zile.Am vazut pe fata ei cat de greu ii era cand venea la ine si ma vedea cu copilul in brate.In urma acestor extrauterine i s-au exttirpat ovarele.Acum,intrebarea mea este daca mai poate sa faca copiii(doctorii au asigurat-o ca poate face prin inseminare in vitro),si cat ar costa,unde se pot face astfel de inseminari si ce alte metode i se pot aplica cazului ei.Vrem cat mai multe detalii,daca se poate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

despre vitro gasesti tot ce vrei aici,,,http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93667

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Daca intr-adevar i s-au extirpat ovarele singura solutie este FIV cu ovule donate si asta doar la MNL sau la Giulesti cu ceva "interventii" la embriolog, deoarece inca nu e legala aceasta procedura la noi.
Nu inteleg de ce a fost nevoie de scoaterea ovarelor. Si eu am avut 2 extrauterine dar nu mi s-au scos decat trompele si atunci ramane aceeasi singura posibilitate FIV , dar cu ovule de la purtator.
Poti citi mai multe la cap de FIV si tot acolo poti sa mai pui intrebari si fetele te vor ajuta.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput