"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua :-))
Bre ce discutati voi acilea la miez de noapte...politica si orgasme Io cu politica nu mai sint la curent de cind cu chinejii mei, da' cica plasturelu' ala tine 4 ore Daca ne punem doo, o ajungem pe itsme..si nici nu tre' sa mergem la serviciu!!!

Io-s in pauza acuma si trec repede sa-i raspund lui bombi. Nu mai furam acolo, fiindca pe linga faptul ca e prea departe (si transportul la Londra costa!!!), e si taman in estul Londrei, o zona nu tocmai safe...si nici curata as zice. Sa spui sincer, avui un soc la Londra cind vazui suburbiile ....si asta din tren!!! Gasii pe Venere.com www.londonguardshotel.co.uk/" target="_blank">London Guards Hotel, pe linga Hyde Park, la un pret rezon (rezon insemana ca am facut rezervare la 65 de lire pe noapte, in timp ce pretul afisat era 132!!). Calitatea...hmmm...discutabila (mai ales micul dejun ), dar ca sa spun drept, nici nu ma asteptam!! Oricum, a fost OK, ceea ce iti doresc si tie!! :-0
Hai ca vin eu mai dupa-amiza (daca mi-o merge internetul, ca azi dimineata era slab semnalul, mai deloc)!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

rezervarea ai facut-o la ei pe site sau printr-un portal?
ca eu am incercat la ei pe site si pt 1 saptamina cer 600 lire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by bombi

rezervarea ai facut-o la ei pe site sau printr-un portal?
ca eu am incercat la ei pe site si pt 1 saptamina cer 600 lire

Auuuccchh...pai io am facut rezrvare cu doua luni inainte prin www.venere.com/" target="_blank">Venere, fiindca alminteri tre' sa ai bafta porcului si sa prinzi un last minute. Mai incearca www.hotelclub.net/" target="_blank">aici!!! Iti urez bafta...ca-ti trebe!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Asea...io acu trebe sa recunosc ca mi-a frica si de Lilutza,asa ca viu mai des prin poiana:))
Dar cum sa nu viu cind vad ca apar minuni ca itsme?Ca sa nu mai zic de tatalutoma,si alte specii pe cale de disparitie:(
In alta ordine de idei,itsmiule,nici mie nu mi-ar fi dor de mama daca as sta la Paris:))Poate se stabileste prin Europa si atunci nu o sa ai incotro,tot o punem de o reuniune scandinava live!!
M-a distrat teribil piciul Iilenei,bine de tot faza cu parintii buni de dus la circ!!Pai are dreptate cupilu,nu sintem noi,parintii,niste..maimutzoi??(d.p.d.v. al lor,respectiv,ca sa fiu mai specifica,a lu Bubu:)).Dorule,eu zic sa zici mersi ca mai dureaza un pic perioada onomatopeica,pentru ca...mygod,si cind incep sa vorbeasca......fi-mea m-a intrebat ieri de vreo 500 de ori:Mami,da cind vine Bibi?Mami,da cind vine Bibi??Da mamiiiiiiiiiiii,cind vine Bibi?Da vine Bibi?Da cind?Da vine dupa ce maninca?Sa vina Bibiiiii!!(prietena ei din bloc)Am raspuns de vreo 30 de ori:"Bibi vine dupa ce maninca",dupa care imi venea sa azvirl cu cupilu cu intrebare cu tot direct pe fereastra:))
Arborik,ne vedem,ne vedem ,cum sa nu!!Noi dupa 9 iulie aparem!!
Adeluci,pai ala cred ca e secretul longevitatii...matrimoniale.Unu sa dea cu flit si unu sa stea scortos:))
Marutza,nu mai vii sa ne zici de MAria sa,ce perle a mai scos?
Mihaela??Ceva vesti?
Pegasa??
Poiana,haideti o activare bre,bouche a bouche.Ca e pacat sa ne risipim in toate zarile,zau asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoar,
ia s-o sperii io nitel pe itsme, i'auz bre ca iar aparura rasculatii acilea, de data asta www.lefigaro.fr/france/20070327.WWW000000744_emeute_dans_le_metro_parisien.html" target="_blank">in metrou, la gara de Nord, adica in buricu targului. Cica il prinsera pe unu fara belet si cand vrura sa ii dea amenda iar sarira "jeunshii" sa se bata cu politia.
Da' inchisera imediat statia si ii raspandira, nu-ti face probleme
Ah, ce viata, de student (parizian sau in alte parti) fara nici o treaba, ce o invidiez pe donsoara itsme...

rayu, pai vii p'acilea sa facem si noi un tur pe la terasele pariziene, ce numai tinerii studiosi au dreptu? sau mergem prin mai in Germania la o bere cu cuci asa cum zise Lilutzu?

apropo de germania, cica o nemtoaica vrea sa-l transforme pe ta-su (mort) in diamant pe care sa-l poarte la deget... Asa cevaaaa

Bre, auzii ca vine iar eurovisionu? hai sa strangem poienita pana atuncea sa-l comentam! iete ca gasii www.youtube.com/watch?v=PyRcKHrNq_c" target="_blank">piesa frantzuzilor cantata in "frangleza". Astia nu prea sunt ei fani de eurovizion, cica e doar pentru amatori deci ei oricum sunt abonati la ultimele locuri. restu? cum stau scandinavii? da' romanii? da Boris din Croatia?

Hai ca oi mai venii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bonsuar la tulemond...

doruletz, nu-mi mai spune din astea ca si asa sunt speriata de vai de capul meu!!! donsoara itsme tocmai ma anuntza ca se duce la Istanbul de paste!!! (adica dupa, intai se duce in Italia). Dupa ce fu in maroc, unde la intrebarea mea daca merge cu grup organizat zise ca "sure, no worries!", aflai dupa aia (din poze) ca grupul a constat din 3 fete si 4 baieti de acolo de la scoala, nici vorba de autobuz turistic, ghid si alte sperante de ale mele. Nu numai asta, dar au zburat la Marrakesh de unde au inchiriat masini (Dacia ! ) masini cu care au luat-o in sud spre deshert, unde i-a oprit politia marocana pentru speeding, dupa care ajunsi la destinatie (si anume marginea Saharei) au inchiriat camile de data asta si s-au dat cu ele prin deshert (mergand cu viteza legala). Pe camile le chema, n-o sa credeti, Madonna, Mr Bean si Michael Jackson! :-) ce face omul (marocan) pentru turism. In tot drumul, numai ei, desertul, niste beduini pe care i-au intrebat de directii, si politia marocana pe care au convins-o fetele sa nu le dea 40 de euro amenda pentru viteza prin metoda universala numita 'dat din gene'...eu una ce sa zic, cand am vazut pozele alea am inlemnit, nu alta, asa ca astea cu bataile in metroul dintr-o tara populata nu ma mai sperie :-)....ta-su mi-a zis dupa aia ca sa stau linistita si sa nu ma mai agit ca de acum fata e domnisoara mare si trebuie sa o lasam sa-si traiasca viatza, ca doar nu sa o tinem 'sclava fricilor noastre" ( recte ale mele ) - am incheiat citatul. Asa ca ce sa va zic, nici grup de suport nu am acasa, noroc cu voi ca mai imi vars amarul. cert e ca de ceva vreme incoace am renuntat la laxative :-)) tu te plangi ca nu vorbeste gepetzica? ia model de ce te asteapta :-) Apropos de vorbit, fii fara nici o grija! D-ra itzme a vorbit la 3 ani prima data, pana atunci scotea doar niste cuvinte (de neinteles), zicea clar mama, tata si cateva alte maraieli de primata, si uite ce fata mare si plimbareatza s-a facut! :-) Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui fazele astea (cand vorbeste, merge, face kk la oala prima data) nu au nici o legatura cu ce va ajunge copilul mai tarziu.

Lulutz si Rayou, daca nu apuc sa vizitez junioara tot ajung eu pe acolo candva si o punem noi de o intalneala adevarata, nici o grija ca nu scapati asa usor!

pupici la toata lumea, ma duc sa ma pravalesc si eu undeva in fata televizorului, ca de citit vreo carte nu ma mai tin puterile si neuronul (cu rusine constat ca raman un urma doamnei Posh)...

adelutza, eu personal nu am orgasme (de masini) la serviciu ca-s mai frigida de felul meu pe planul asta, dar ai sa fi mirata cand iti spun cati colegi de ai mei TRAIESC pur si simplu pentru acest scop si o tin int-un orgasm continuu, din ala cu convulsii la serviciu! (le zice workaholici)...

gata, noapte buna, va sting io lumina azi ca vad ca arborica nu-si mai face datoria de "costara vestica" :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
va sting io lumina azi

....iar io v-o aprind.

Da, Doruletz, ar trebui sa savurezi la maxim ultima perioada de liniste din famile, ca dupa ce deprind darul vorbirii, gata, s-a dus. Intrebarile mai treaca-mearga, sint chiar interesante, dar tzincul meu e si extrem de pisalog, intoarce fiecare fapt de viata pe toate partile si-l comenteaza si tine sa-mi comunice si mie, neaparat, comentariile cu pricina, . filosof il fac. Rayu, da' a venit Bibi? Da' mai vine? Cind? Vine precis, da?

hi hi, frate-meu o facut si el tura aia prin desertul marocan, maaaaare fapta de arme mi s-a parut, dar m-a dezumflat spunindu-mi ca-i de fapt traseu turistic, beduinul ala ii era ghid, si, in fond, cum sa treci prin viata asta fara sa fi dormit o noapte in desert???? Pe camila lui o chema Hendrix.

Ca tot se vorbi de Londra si-ale tineretii valuri, m-au napadit amintirile din copilarie, despre cum plecataram noi in Anglia asa, cam la doua saptamini de la 13-15 iunie '90. Cu "scoala", care scoala fusese destul de implicata in povestea cu Piata Universitatii si iesise sifonata rau din intilnirea cu minerii. Noi, asisderea, asa ca planurile noastre de viitor erau clare, o prietena isi inghesuise si cizmele in valiza, ca le iubea si n-ar fi vrut sa-si petreaca restul vietii fara ele...Frumos in Anglia, frumos si-n Londra, in Covent Garden m-am simtit ca la mama acasa, numa' ca dupa o luna, la intoarcere, eram absolut toti la aeroport. Ca ne plictisiseram de-atita bine, ce viata-i aia fara un mars, o demonstratie, o cafteala, ceva.....Uf, deciziile tineretii......asa-mi trebuie.
Deh, fiecare generatie cu "adrenalina" sa, maniera puiutzei de Istme de a rezolva problema e extrem de faina, o invidiez.

Gata, pup.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Itsme, las ca e bine in exchange din asta.
Si eu am fost 6 luni in germania, in nord, la Oldenburg si pe undeva a fost tare fain. O tineam numai in excursii, dar e adevarat ca nu treceam granitele Europei
Plus ca eu la tineretile extreme am facut boacane si mai mari, cum ar fi la 22 de ani sa raman gravida si sa ma marit, asa-i ca-ti suna f bland "traznaile" donsoarei acuma?

Doru,si eu votez cu bebelusenia la vorbit, acuma am capul calendar
Mai am putin pana dau de cucoana de la muzeul taranului, numai un picut de tot :)

pegaso, sambata vreau neaparat sa merg la lectia micului meloman:)

cand e eurovizion?
eu plec la lituania la sfarsit de mai:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

daaaa,zic si eu, ce bine era cand scotea copilu' numai doo vorbe,acum deja incep fricile alea de care vorbea itsme.
in curand incep sa o intreb si eu cum face un tatic dimineata, cu pustoaica lui de 14 ani: "am i stupid yet?"

i-a explicat mai demult ca o sa vina o vreme cand ea se va trezi dimineata si isi va da seama ca parintii ei sunt nu numai prosti, dar cei mai prosti oameni din toata lumea.
abia dupa cativa ani si ceva mai multa experienta de viata, copila o sa isi dea seama ca parinii ei is oameni normali, eventual chiar nice people.

vin inapoi sa va povestesc despre "copilul si internetul"

sa aveti o seara!

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Va pup pe toti la gramada. N-am disparut, am doar niste probleme despre care nu vreau sa vorbesc acum. Sa-mi tineti pumnii vineri si promit ca vin cu vesti duminica.

Sabina, iarta-ma, da' nu pot simbata asta. Poate data viitoare, da?

Mergi la inceput