Vreau si eu...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

miag ce baiat scump ai!Daca as fi vut o fetita , sigur nu-l scapam din ochii.Sa vezi ce o sa roiasca fetele in jurul lui.Pana atunci sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic.
Revenind la subiect , care e pana la urma cred ca e nevoie sa discutam si de lucruri mai vesele.E necesara o doza de buna-dispozitie nu?Daca ne strangem mai multe sigur va avea efect.Prea e trist forumul , prea ne-am specializat in probleme de corazon.Fetelor ce carte buna ati citit in ultima vreme ca eu simt nevoia sa ma delectez cu una si sunt deschisa la recomandari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by denisabia

miag ce baiat scump ai!Daca as fi vut o fetita , sigur nu-l scapam din ochii.Sa vezi ce o sa roiasca fetele in jurul lui.Pana atunci sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic.
Revenind la subiect , care e pana la urma cred ca e nevoie sa discutam si de lucruri mai vesele.E necesara o doza de buna-dispozitie nu?Daca ne strangem mai multe sigur va avea efect.Prea e trist forumul , prea ne-am specializat in probleme de corazon.Fetelor ce carte buna ati citit in ultima vreme ca eu simt nevoia sa ma delectez cu una si sunt deschisa la recomandari.

http://community.webshots.com/user/denisabia

Multumesc pt aprecierile la adresa juniorului.
Subiectul declarat este :'cum am ajuns la fericire'.Acum ramane sa vedem daca se va deschide subiect nou sau se va merge pe asta, dar eventual cu titlul schimbat.
Referitor la carti vezi ca exista deja subiect deschis la 'Timp liber pentru suflet, ochi, etc...' Gasesti acolo un subiect al citittoarelor inflacarate si cu siguranta vei avea cu cine schima impresii.
Cu drag,

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Fetelor , ce ideea buna ! Chiar simteam nevoia sa citesc si lucruri mai vesele pe acest forum. Felicitari ! Cand postati subiectul ?

(Cred ca si forumisti care au suferit din n motive si au postat pe aici au nevoie de asa ceva , mai mult ca sigur , pentru ca viata merge inainte ,iar astfel de subiecte ii vor ajuta sa depaseasca momentele mai putin placute .)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Fetelor l-am postat pe "discutii generale". Sper sa nu-mi fie mutat pe undeva! Astept postarile voastre. Scuze de intarziere!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jirinuca spune:

buna bfy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

quote:
Originally posted by jirinuca

buna bfy!

jirinuca

Buna irinuca!