Racusori, la apel! (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

eu va invit pe toate la mine sa tragem un chef maaaaaaare

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele!
Bre, ce complotati voi aici impotriva mea? Va astept cu drag la mine, dar nu sa ma fugariti! Cristina, vad ca esti mai bine de te tii de ghidusii! E, da, na, amantrei( Cristina, Angela si Vicki) nu faceti( la inaltime) cat mine! Sunt un monstru, un gigant, o urata! Mire, nu te coaliza cu ele! mai bine va astept sa bem o cafeluta, un suc ceva!
Miki, ma bucur ca te-ai distrat! Din auzite stiam ca nemtii nu is prea distractivi, da uite cum te inseala vorba omului!
Eu am adormit aseara cu podoaba capilara uda, si drept urmare dimineata imi etalam zulufii pe la munca de ziceai ca is bagata la 2.20! Si cum am avut mult de alergat, s-a incretit si mai tare!
Va pup si o seara placuta! Eu ma intorc la cratita, ca mi-am amintit ca-s gospodina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hei, da' ce tot aveti cu July?
Lasati fata in pace! July, vrei sa vin sa te apar?

Oau, Miki, ce super poze si distractie !
Venim si noi?

Cristina, mai nou pe la noi se impart restaurantele in doua:sectiunea de fumatori si cea de ne-. Cred ca stie el fumul sa nu se duca unde nu trebuie

Va , sper ca ati avut o zi buna. Pe la mine se anunta niste vremuri grele... ...sa nu ma dati disparuta!

Mergi la inceput

va doresc noapte buna

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Eu va zic Buna dimineata! Si va astept la un ceai, la o cafea! Fara tigari (sic, July!)
Sunt mandra de mine, ieri l-am inscris pe cel mic la scoala! Si sambata fiul cel mare implineste 18 ani... ce repede au trecut anii. sunt picata rau in butoiul cu melancolie. Mai bine fug sa ma apuc de treaba.
si o zi buna.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va pupacesc doar si la birou
viki, pai uite asa mai faci 1 mic
o zi buna tuturor

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

July venim sa bem o cafea cu tine ,dar numai daca nu fumezi.Si o sa avem noi grija sa stam la cafea cu tine pana o sa nasti.
MIre si Cristina gata cu gripa????
Vicky luni ma duc si eu sa-l inscriu pe cel mare in cazul meu la scoala.Asa ca din toamna suntem bobocei.Si nu mai fi melancolica ca ma apuca si pe mine.

Miki ,mama ce distractie a fost acolo!!!!!!!!
Vorba Cristinei in Ro si BG nu intalnesti asa ceva.
Nimic,nimic.Totul aici este gri,nu exista late culori.
Cookie pentru tine ca o aperi pe July.

Mergi la inceput

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Angela, bafta pt. luni. Si melancolia se accentueaza, mai ales ca am aflat ca mama se simte din ce in ce mai rau. Asta e viata.
Mire, nici o sansa pt. unul mic, nu mai am nici varsta potrivita, nici sanatatea nu-mi mai permite si sincera sa fiu nici rabdare nu mai am. Astept insa sa ma ajugi tu din urma!
Miki, cand mai ai ocazii de-astea, distreaza-te si pt. noi.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

O sa ma distrez pt voi de ziua sotzului si de ziua mea . Iar anul viitor va astept aici cand e Carnavalul sa ne distram toate.
Eu cred ca va fi si in Ro mai multa culoare si distractie. Eu sunt optimista.
Nu stiu de ce am impresia ca zodia asta nu mi se potriveste. Eu cred ca sunt o scorpioanca ccc ca si tatal meu

MIKI

Mergi la inceput