Racusori, la apel! (23)
Va astept cu drag 
Lista racusoarelor, in ordinea numerelor de pe tricou 
24.06 - silvana.ady - sotul taur - bebelusele fecioara & bebec
24.06 - alinaalex - sotul capricorn - bebe berbec
25.06 - MirelaV (ascendent in fecioara) 
26.06 - Flaflo - sotul leu - bb capricorn
27.06 - monagan - (ascendent in Leu) - sotul scorpion
27.06 - boneca30 - sotul berbec - cretulina Viky gemeni 
28.06 - aniast72 (ascendent in Rac) - sotul Fecioara
29.06 - Preda_vicky - (Ascendent in Rac) - sotul rac - peste & sagetator
29.06 - Georox - mami de
Sofia (26.09.2006) - sotul varsator 
02.07 - july_g - sotul taur
02.07 - anasebe - (ascendent in Scorpion) sotul rac - bb capricorn
04.07 - cookie - (Ascendent in Fecioara)- sotul scorpion, bebe capricorn
04.07 - Amalia
10.07 - Menna
11.07 - inimioara76 - sotul rac
11.07 - madau
11.07 - madalina28 (Ascendent in Rac)
13.07 - Cristina_26 - sotul rac
15.07 - ramonaa 
19.07 - mikiriki
22.07 - angelapriboi - sotul leu - bb sagetator&scorpion
www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent" target="_blank">Aici va puteti calcula ascendentul
Asteptam fotografiile voastre pentru albumul foto racusori de DC la racusori_dc@yahoo.com
Album foto
Bebelusii nascuti sub atenta noastra supraveghere:
Sofia de GeoRox - 26.09.2006
Larisa de Ramonaa - 05.01.2007
july_g
MirelaV
pupicei pe burticei
Raspunsuri
M&M spune:
Vicky, felicitari!!!!!
Eu sunt moarta de oboseala. Va pupicesc dulce si va doresc o seara placuta.
Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe
MirelaV spune:
p'acasa de vreo ora...sunt obosita...dar fericita oarecum k s-a terminat saptamana. maine as fi avut eu ceva treaba la birou dar mi-am luat de lucru pt acasa...am baut acum un energizant si sa fac in seara asta ce aveam de facut maine dimineata....k poate maine ma gaseste vreo energie dupa o noapte de somn..sa
... bineinteles .. asta dupa ce
nitel dc ![]()
fetelor...iulia se dadea cu sania prin busteni azi...io o invidiezzzzzzzzzzzzzzzz
de la geo nu am inca nici un raspuns
viky, stiu k acum lucrezi in invatamant. nush care e noul job..dar ideea e sa cantaresti bine...sa pui in balanta si sa compari..si mai ales..sa fii sigura k firma la care vrei sa pleci..e de destula vreme pe piata..si nu reprezinta un pericol. oricum,....niciunde nu e mai bine..cand ai sefi..si io tot zic k plec plec plec...dar uite k n-am gasit nimik sa ma tenteze si care sa ma faca sa nu ma mai uit inapoi. oricum..ma bucur pt tine!
va urez o seara minunata..sa vad si eu ce ma hotarasc sa fac 
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
si ce vad..nu va gasesc. nu pe pagina 1...nu pe pagina 2...nici pe 3....abia pe PAGINA 4. mai fetelor..iar ma apuc de facut prezenta
haideti..va invit la o
si o
la ora 14 aproape..dar io m-am mai invartit prin casa...taca paca..acum sa ma apuc de alea cu care ma laudam aseara ![]()
va doresc un week end minunat si ne auzim later..sper sa nu fac monolog aci'
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
Ce faci soro?! Vorbesti iubita singurica?! ![]()
Sa stii ca ajung si eu sa sustin ideea ta!
Prezenta la dimineata pt toata lumea ![]()
Haideti racusoarelor, a-du-naaaaaa-rea !
Eu m-am dat jos din pat de langa baby-ul meu cat sa scot
si sa le
nitel ...si mi-am aprins pc-ul numai ca sa va vad si surpriza! nici pe pagina 2 nu eram,ci pe 3 la sfarsiiiiiit !![]()
So, cine n-are maine o scuza buna ca ar fi profitat de zapada si s-ar fi dus la sanius si la aer curat,sper sa ne povesteasca ceva ffooooaaarte interesant si frumos ca sa o iertam pt absenta! ![]()
Vicky felicitari, stiam eu. ![]()
O seara linistita ![]()
bye bye 
alinaalex spune:
hop si eu!
io nu pot intra numai seara, dupa 10, ca mi-e ocupata toata ziua!
si pana pe la 12-1 stau pe forum...
, cand lumea merge la naneala!
sper sa ma iertati daca nu reusesc sa intru la dimineatza!
astept interlocutor nocturn.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
Menna, care sanius, care zapada, ca la noi s-a topit rapid...tocmai cand ma gandeam ca a venit iarna...![]()
poze
ursuletul meu
MirelaV spune:
io-s prin zona cu o caruta de nevi ce mi-au facut "pretenii" mei de la astral....i-am sunat pt o problema si au binevoit sa imi strice netul de tot....dupa ce am sunat continuu la ei 1h....fara sa-mi raspunda...k prin minune..si-a revenit 
Alina, dc intri numai seara?
sor'mea..si p'aci a nins putin si apoi a dat-o in ploaie...
MirelaV
pupicei pe burticei
alinaalex spune:
Mirela, toata ziua mi-o ocupa asta micu' + treburile casei, ca nu prea am ajutor...sotzul e mai mult plecat, vine seara cand e prin zona, adica in oras, mai pleaca cu zilele prin tara (asa e serviciul lui), copilu' tre plimbat, jucat cu el, papat, de dormit nu prea doarme in timpul zilei, mai mult afara, in schimb compenseaza noaptea, ca abia il apuca ora 9 seara si doarme pana pe la 9-9,30 dimineata. mie imi comvine asa, macar ma odihnesc si eu. si am timp si de forum sau sa mai bantui un pic pe net, daca tot ma trezesc mai tarziu ![]()
nasol cu netu' vostru, lasa ca nici cu RDS nu mi-e rusine...![]()
poze
ursuletul meu
MirelaV spune:
hehe...las k vorba ta..nici cu rds nu ti-e rusine. jale. pe cine stiu la rds se plang la fel k mine..asa k...cel mai bine fara net
dar pot? nooooooooooo
nici cu retea de cartier nu e bine..la prima ploaie sau furtuna...opresc netul sa nu li se arda aparatura...sau mi-a mai povestit cineva conectat la retea de asta de cartier k la ora 22 nu mai avea net...si asa...vreo luna. pana a deschoperit k ala cu netul cand se culca...(ora fixa mereu) scotea tot din prizaaaaa
jale...sunt obosita...m-as culcaci dar parca e prea devreme..
uiii..cat am trancanit
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
p'aci
nitel
va invit la
bunaaaaaaaaaaaaa si azi nu va cert k nu v-ati facut aparitia k e duminica si..sunt si eu mai indulgenta ![]()
o zi buna va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei