Cum se ingrasa o pisica????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Da, chiar am observat si eu ca sosul il mananca cu foarte mare pofta , restul....il mananca ca nu are ce face. Am incercat toate felurile dar numai wiskas si friskies ii place; si acelea combinate. Daca ii dam wiskas mai mult de 3 zile deja face mofturi. Graunte nu prea mananca ....cred ca il dor dintii.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Sabina, si a mea a vomat cita vreme i-am dat pliculete cu hrana cu sos din cele pe care le-ai pomenit. M-a innebunit si-ti spun sincer ca imi dadeau lacrimile cind o auzeam cum vomita (ca de vazut n-aveam cum, se ascundea mititica dupa un dulap din balcon).
Citind aici pe forum despre fel de fel de crantzanele si mincaruri sanatoase (cu adevarat) pentru pisici, m-am hotarit sa nu-i mai dau ce se gaseste prin supermarketuri si prin magazinele din colt, am cumparat deci mincare recomandata de veterinar si trebuie sa spun ca de mare ajutor mi-au fost fetele de la "probleme pisicesti" care mi-au deschis ochii.
De cind am trecut la hrana de buna calitate ( si nu cu mult mai scumpa, sa stii...), scumpa mea mitzulina-balerina nu mai vomita si arata foarte bine, se simte excelent iar eu sint foarte fericita pentru ea!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Daniela , imi poti spune te rog ce fel de mancare ti-a recomandat doctorul veterinar ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si al meu motan mai vomita cand manca mancare la plic umeda. dar el vomita pt ca era lacom si inghitea bucatelele de "carne" intregi.

in leg cu subiectul, Fulgushor al meu e foarte slaba, desi am castrat-o de mai mult de un an. se uita cu o greatza la mancare de parca i-as fi dat o balega, vorba Victoriei.... lasa ca e mai bine sa fie mai slab (bineinteles, daca nu e si apatic, ceea ce ar putea trada vreo boala, sau sa nu aiba viermi) decat prea gras.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Sabina V

Daniela , imi poti spune te rog ce fel de mancare ti-a recomandat doctorul veterinar ?

poze

Ti-am scris PM.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Fetelor ,nu e o regula ca dupa castrare sa se ingrase...
Ramonika o pisica poate avea viermisori si fara sa fie apatica,si ele in general fac daca in meniu au preponderent hrana uscata..deasta e bine sa fie deparazitate intern cam la 6 luni..
Referitor la mancare incercati sa alternati mncarea obisnuita cu cea cu PH control,mai ales in cazul motaneilor care de la o anumita varsta(dupa 7-8 ani)sunt predispusi problemelor renale..
Oricum e de preferat o pisica supla(nu schiloada)decat una grasa pentru a e mult mai sanatoasa...
Iubika-pisicile de afara au un total alt metabolism pe care ,cele din casa nu l-au dezvoltat..Daca te vei uita cu atentie si blana e diferita..fiind ca textura diferita in anotimpul friguros..ceea ce la matele noastre nu vei vedea..
Viata in casa face ca anumite instincte si schimbari sa se piarda..
va imbratisez cu drag

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput

daniela_b multumesc de PM. Am sa ii dau mancarea de care mi-ai zis , sper sa fie mai bine.

poze

Mergi la inceput