Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Neata !
Ce faceti pe pagina 3 ?Eu am scapat de sesiune si acum ma pregatesc sa intorc casa cu fundul in sus pt ca nu gasesc ceva .Voi ce mai faceti?

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Fetele ,spuneti-mi si mie va rog , dupa cat timp de la inscriere se poate schimba medicul de familie .Am facut prostia sa plecam de la dr noastra de familie pt ca era foarte departe si sa ne inscriem la un cabinet in apropiere .Dr asta noua nu e niciodata de gasit ,orice ai avea nevoie de la o trimitere sau un aviz epidemiologic pana la vaccinare sau analize ,femeia asta nu e nicodata de gasit ,iar daca intreb care e programul asistenta imi raspunde cu nonsalanta ca nu stie cand vine madam ,ca a anuntat ca vine dar nu a venit ... ca nu au parafa si asa mai departe .Am facut scandal ,i-am facut nesimtiti si ii doare in .... .Trebuie sa ajung la control la parhon pt tiroida si trimitere ioc ,iar fara trimitere si adev de venit trebuie sa-mi platesc investigatiile ,ceea ce mi se pare complet aiurea atata timp cat din ce castig in garzi mi se opresc asigurarile de sanatate .Imi vine s-o strang de gat !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

greiere, si eu ti-o recomand pe dr. Burloiu. e super draguta si f buna.

briantis, nu stiu cum e cu schimbarea MF, daca trebuie sau nu sa treaca un timp. in ce zona stai?

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Stau in berceni .La destepata asta ne-am inscris pe 31 ianuarie .Stiu ca trebuie sa treaca o perioada ,dar nu stiu exact cat .Ma intereseaza si daca perioada asta se poate scurta ,avand in vedere ca femeia asta isi bate joc de pacientii ei.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Briantis,6 luni trebuie sa stai! Dar daca dr nu este,de ce nu iti da asistenta trimiterea mai ales ca banuiesc ca ai dg in foaia de consultatii?

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Nu-mi da asistenta nimic ca cica nu are parafa .Nu-mi spune ca sunt obligata sa stau atat la nesimtita asta !
trebuie sa existe exceptii de la regula asta.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Chiar ca nesimtire! Dr la care sunt eu rezi nu pleaca decat daca raman eu acolo si in nici un caz cu ambele parafe dupa ea!
Maine o intreb ca sa iti spun daca este vreo exceptie! Dar ei nu-i este teama ca poti s-o recalami?

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

briantis,

iti inteleg supararea!
mai patesc si eu asa cu MF la care am inscris fetita,la care de fiecare data ma uimeste aroganta...

nu inteleg cum unii nu-si vad lungul nasului,si fac talente,ca altceva decat sa scrie niste hartii tot nu stiu...

e he he,ia sa-i vazi cum tremura cand au cate un caz nasol si dau de tine;numai atunci cresti in ochii lor....

(aceasta a fost o confesiune ca intre confrati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

6 luni stai cu sugarii, iar adultii cel putin 3 luni.

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Mi-e imposibil sa stau atata .Alta faza de azi .Ne-a dat telefon saptamana trecuta ca sa mergem sa-i facem analizele anuale lui Andrei ,au zis ca ei nu recolteaza la copii asa de mici si ne-a dat trimitere la budimex ,Ma duc azi cu copilul si face aia ochii mari ,de la laborator si-mi spune ca trimiterea nu e buna ,ca formularul e tras la xerox ,nu-i original .Ne intoarcem la cabinet ,dr evident nu era ,asistenta ei ne da acelasi raspuns ca nu stie cand vine ,ca ea nu are alte formulare de trimitere .Da cine trebuie sa le aiba ,eu???.Barbata-miu scos din sarite face un scandal monstru ,i se da nr de telefon al doctoritei si vb cu aia ...cica daca nu ne convine sa ne luam foile sa ne mutam .Nu am vazut atat nesimtire de cand sunt .M-am dus mai tarziu sa o intreb pe aia daca imi da trimiterea pt mine la parhon in cincinalul asta si sa vezi minune ...chiar daca nu era dr ,imi da asistenta trimiterea (de unde ieri nu putea ca cica nu avea parafa ) .Intreb daca trimiterea e buna ,pt ca era pe acelasi tip de formular ca trimiterea lui Andrei (care nu a fost buna ) ,si mi se raspunde ca da pt mine e buna,ca stia ca aia pt copil nu e buna !
Am intrebat si eu ,atunci la ce m-a sunat ca sa vin cu copilul ,la ce mi-a dat-o ,sa ma plimb de pomana cu copilul prin spital??.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput