Consulatul Romaniei la Londra -cata nesimtire
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
petra spune:
Sa nu uitam fetelor ca la consulate si ambasade lucreaza tot romani, carora l-i s-a suit la cap faptul ca lucreaza acolo. La Chicago este o tipa care este mai tot timpul imbufnata rau. Daca suni la telefon de mai multe ori la rand ridica telefonul si-l inchide, daca insisti te i-a la rost ca ea este ocupata si ce tot atata insist cu telefonul.Eu de cate ori am incercat sa sun acolo niciodata nu am reusit, mai degraba m-am suit in masina si am mers pana acolo. CAnd am ajuns acolo nu era mai nimeni si telefonul tot suna intr-o veselie fara ca cineva sa-l bage in seama. Deci lipsa de interes!
Tipic romanesc. Asteptand acolo a venit in tip cu o falca-n cer si una in pamant ca de ce nimeni nu raspunde la telefon in orele de program. Venise omul pe drum 4 ore pentru o intrebare. Tipa de acolo a raspuns ca este posibil sa nu fi raspuns la telefon pentru ca a fost ocupata, la cara tipul a sarit si i-a zis: Ce ocupata esti, cand am fost aici suna telefonul ala in nestire si eram numai eu la ghiseu!
Eu cred ca au in atributiuni specificat sa nu raspunda la telefon !
aniela23,
de platit ai platit taxa de expediere,acum ramane de vazut cand ajunge aia sa faca corespondenta si sa o trimita !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
giani spune:
Am gasit impresiile despre personajul Roxana, prima noastra intilnire:
Am ramas impresionata la modul negativ de don'soara cu pricina; pe scurt: culmea neprofesionalismului. Nu stiu amanunte cum se obtin posturile de genul asta, daca sint de natura politica, ori prin concurs, habar n-am, poate l-a cistigat cinstit fata, prin munca. A venit la Boston, sa acorde servicii consulare celor din Boston, o initiativa reusita de altfel. AM tot avut de a face cu serviciile consulare, mai ales in Canada, au fost OK, pentru Romania, scumpe, dar treburile au fost rezolvate. Angajatii relativ eficienti. In schimb consulul Sima, submediocra, tot caut eufemisme sa o definesc, pur si simplu nu le gasesc. N-am vazut individ mai dezorganizat, neplanificat, sa nu fie in stare sa stabileasca un proces, toate erau de-a valma, a invirtit hirtoage timp de 5 ore, iar daca era oleaca organizata termina in 2 ore. Nu mai zic atitudinea, imi dau si eu cu parerea, cum naiba sa molfai guma timp de 5 ore in fata clientilor?! As fi vrut sa va imaginati ce fel de atitudine avea, ce aberatii putea sa scoata din ea. Cadrul era cam asa ceva, noi eram adunati intr-o sala de seminar de la MIT, Sima era la catedra si tot se certa cu un personaj imaginar din multime, molfaia guma, dadea ochii peste cap si se plingea cum isi pierde ea timpul in Boston cu prostii, adica meseria ei. SI intr-una repeta dramatic: Mor! Mor! (de fiecare data de doua ori). Un personaj pe care imediat l-am categorisit: un alt Becali, ceva mai mitel. Eu nu zic, e un post de functionar pina la urma, nu trebe mare inteligenta, dar profesionalism, adica ceva cunostinte de management, de relatii cu publicul, de dezvoltare si imbunatatirea proceselor, macar minimul, consider ca sint necesare.
louisea spune:
Eu nu am numai cuvine de lauda pt cei de la consulatul din Dk
Acum cativa ani am facut o procura si sa transcriu niste acte si a mers struna. Mi-au trimis acasa
Acum imi fac pasaportul prin ei, mi-au trimis informatiile pe mail desi erau pe pagina lor pe net, mi-au spus sa scanez actele sa le verifice sa nu merg degeaba pana acolo, au trebuit sa anuleze programarea care mi-au facut-o, dar m-au sunat si mi-au dat alt timp si au subliniat ca sa mi se potriveasca mie si si-au cerut scuze, la fel cand am sunat sa intreb una alta si erau aglomerati m-au rugat sa sun dupa-masa cand e mai liber si la fel si-au cerut 1100 de scuze etc. etc.
Sper sa o tina tot asa
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Mona40 spune:
Si eu care credeam , ca , culmea ipocrizieu si nesimtirii s-a nascut la Ambasada Romaniei de la Tel Aviv.
In viata mea nu am vazut oameni mai acri decat DUDUILE...cu (accentul pe prima silaba) ca acolo.
Oricum eu am rezolvat problema altfel.
Sun aici avocati vorbitori de limba romana si merg la ei si fac imputernicirea cu pricina si tot ei o timit la supraapostilare la Ministerul de Justitie aici. Am folosit-o in Romania de cateva ori si a functionat perfect...M-a costat in jur de 60 $
Deci solutia este. Avocat cu semnatura acreditat de COnv de la Haga + supraapostilare la Min de Justitie din tara unde sunteti( care e doar o formalitate )...
Si eu am facut plangere dar nu am primit niciodata nici un raspuns...
Jos comunismul din Ambasade.....