tauroaice(21)
Raspunsuri - Pagina 14
martta spune:
Buna, fetelor!
Ruxandra: am stat la un hotel unde personalul, cu exceptia celui de la receptie, era roman. Cand am facut alegerea, n-am avut habar, dar ne-a prins bine(in special la micul dejun:))! Cei mici au suportat bine drumul si oboseala de peste zi. Sunt constienta ca Alexia nu-si va aminti vreodata de vacanta asta, dar tin ca amandoi sa se adapteze modului nostru de viata. Eliade spunea ca primele amintiri le avem de la varsta de 3 ani. Asa ca de la Vladut asteptarile sunt mai mari:))
Iustina: Vlad si Ana ce varste au?
Gaby_K: 
Laudabile oricum performantele lui Robert! Alexia mea, la 7 luni si jumatate, spune inteligibil doar ta-ta! Bine, nu sunt stresata din cauza asta...Imi cam fac griji pt ca de-abia isi misca fundul(are si 9,5 kg). Poate imi sugerati si mie ceva metode pt a o stimula sa se ridice singura in fund! Deocamdata, din pozitia culcat, o iau de manute si o ridic in fund. Repet miscarea 2-3 minute. Stiu ca fiecare copil are ritmul lui, insa sunt de parere ca pot progresa mult si in urma stimularilor noastre.
Pupici voinici!
Stinu spune:
Iar e urat si frig .Nu-mi place ,eu vreau sa fie asa cuma fost la inceputul saptamanii ,cald si placut .
Martta copiii mei au 8 ani respectiv 1 an si 9 luni .De fapt Vlad implineste pe 21 iunie 8 ani si Ana ,pe 19 iunie ,2 ani .
Ruxandra ,cine stie, poate voi ajunge sa vad Venetia si vara .
Sa aveti un weekend minunat ,
Iustina
ruxandra_sb spune:
.. v-am cautat.. si v-am cautat.. bine ca v-am gasit. 
Noi suntem asa si-asa. Matei cred c-a cules o noua viroza, plus o otita bonus. Oricum mergeam sapt vitoare la un control ORL.
In rest incepem sa ne agitam ca se aduna prietenii de peste mari si tari pe-acasa, de Paste. Si-ncepem sa punem de iesit in lume, una, alta.
Va vine sa credeti ca vor sa ma scoata la teatru. Si la concert..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Stinu spune:
Ruxandra si eu vreau la concert .F bine ca te scot in lume ,bravo lor .
De Paste nu cred ca facem nimic special ,as vrea foarte tare sa ajung la bunicii mei la Valeni de Munte ,sa vad cum ma simt .
Va pup ,
Iustina
Gabi_K spune:
Stinu, sper sa te simti bine si sa ajungi la bunici!!!
Ruxandra, sanatate lui Matei... si distractie placuta la concert!![]()
Martta, fiul meu la 7 luni avea 10 kile, nu era nici el in pericol sa moara de foame:))))) Lili avea 9,5 kile si ea... si la un an jumate inca n-a ajuns la 10 kile... atat despre ritmul lor:)
Eventual pune-o pe burta si las-o sa se ridice singura. Ai mei umblau de mult in 4 labe, se ridicau in picioare deja,si abia dupa aceea au invatat sa se ridice in fund. Lili de ex. statea in 4 labe si s-a lasat cu fundul intr-o parte, asa a reusit sa se aseze. Las-o pe Alexia sa descopere ea singura, nu-ti fa probleme.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
ruxandra_sb spune:
ah, concertul nu-i cine stie ce, Voltaj. Nu ma omor dupa ei, dar daca s-a insitat, ma conformez. Sper sa zbier un pic si sa m-agit pe-acolo cu ceilalti, ca la 20 di ani.![]()
Iustina, tre sa te duci la munte. Am inteles ca aerul tare de la munte face mult bine. mai vb. 
Gabi, mamaaaa ce uriasi erau ai tai ca bb-lusi.
Martta, si eu zic sa nu te stresezi ca Alexia nu se aseaza inca singura in popou. Mi se pare destul de complexa si solicitanta treaba asta si, ca si Gabi, cred ca de abia mai incolo, dupa ce va merge eventual in 4 labe, va putea indeplini task-ul. Mai ales ca si ea e voinica bine.
Grigore
anangel_lexi spune:
Buna!
Am intrat repede ca s-o laud pe fii-mea: de vineri avem un dintisor si tot de vineri spunem tata aproape intr-una. Am spus si mama cu vreo 2 saptamani in urma, dar nu ne aducem aminte de cuvantul asta decat cand suntem suparaaaati...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
ruxandra_sb spune:
Uau, sa ne traiasca dintzoasa mica. Si vorbareatza. 
Care apropo, nu maie deloc mica. Ci mare, mare. C-am tras cu ochii pe site-ul ei si-am vazut ca e o voinica veritabila. Ce i-ai dat Lexi sa pape de-a crescut asa de bine in ultima luna?
Grigore
Stinu spune:
Felicitari Lexi ,sa iti traisca iepurasul !
Imi amintesc de un amic ,avea o fetita de vreo doi ani si 1/2 care vorbea intr-una .El saracul ,disperat, ne povestea cum astepta el sa vorbeasca fiica-sa pe la 7,8 luni si acum ar vrea sa mai si taca .Asa ca aveti grija ce va doriti ca s-ar putea indeplini !
Va pup si va urez o zi buna tuturor ,
Iustina
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Stinu
Felicitari Lexi ,sa iti traisca iepurasul !
Imi amintesc de un amic ,avea o fetita de vreo doi ani si 1/2 care vorbea intr-una .El saracul ,disperat, ne povestea cum astepta el sa vorbeasca fiica-sa pe la 7,8 luni si acum ar vrea sa mai si taca .Asa ca aveti grija ce va doriti ca s-ar putea indeplini !
Va pup si va urez o zi buna tuturor ,
Iustina
il si vad pe Cristi cu capul impuiat de fii-sa, ca si el abia asteapta s-o auda vorbind mai mult!Ruxandra, nu i-am dat decat cereale, lapte si piureuri de fructe si legume. Am vazut si eu ca aluat 800 gr in greutate in ultima luna, mi se pare enorm dar luata asa per total nu e grasa. Are doar falcute bucalate!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)