casnicutze sexy (101)
Raspunsuri - Pagina 6
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
bey, unt mamica nu a mai postat din 30.11.3006.ea intra ceteste, nu are ce spune si poc un mediocru.
mey, 3006 ?!

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Danelutza pe unde e?
... in umbra, va cetesc 
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ange
va dati seama simply asta cat si-o roade unghiile ca si-a pierdut stelutele de general,inimioarele si rangul de sef de turma de pe dc?A ramas numai cu 2-a oitze dupa ea (adinell si florareasa)
mai dar asta "laura R" imi suna cunoscuta.
detectiv ai dosarul?
Mey, cine-i florareasa, ca eu n-am priceput

Iar Laura R, nu-ti fa probleme, ca daca te uitzi la alte subiecte unde au mediocru, voteaza peste tot

diadaniela spune:
quote:
Originally posted by Danelutzaquote:
Originally posted by OlgaTarziu
Danelutza pe unde e?... in umbra, va cetesc
Daniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus
bine ca nu ne votezi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Gata.M-am hotarat ce fac de papa.Ciorba de burta.Nu ma culc pana nu pap
Georgiana-mami de Stefania
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Si eu am facut, dar in stil italian, cu cartofi si suculetz de roshii

Danelutza spune:
Dana banana votat 
Emilly, Bebitzu pentru mine nu conteaza daca a fost curiozitate sau ce a fost, important e ca ne-atzi indragit si ca v-atzi alaturat noua.
... io dau de beut si sper ca acum e totul clar in relatziile noastre, nu disparetzi
ca va gasesc 

georgi75 spune:

Bey ... io v-am dat numa' cate 5 stele ca va iube de nu mai pot bey....
Danelutza io mai am de asteptat pana sa pap 
Emilly spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Emilly, Bebitzu pentru mine nu conteaza daca a fost curiozitate sau ce a fost, important e ca ne-atzi indragit si ca v-atzi alaturat noua.... io dau de beut si sper ca acum e totul clar in relatziile noastre, nu disparetzi
ca va gasesc
[/size=2]
Daniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus[/font=Georgia]
Nu dispar mey caci tu imi esti cea mai draga!
fug numa' un pic in bucatarie si revin, promit!!!
Dana_ch spune:
Si io v-am dat numai 5 stele,v-as da mai multe dar n-am vrut,na sac,sac...
Fug sa fac baie copilului plangacios,ma exaspereaza,nu mai pot face nimic ca-i tot calare pe mine si toata ziua se smiorcaie...tot ce vede vrea si daca nu-i dau urla...
Am o gramada de treaba,ma mut am gasit un alt ap mai ieftin,stau cu chirie daca a-ti uitat cumva si vreau sa-mi dau drumul la o afacere,sper sa_mi iasa si mai am si cu asociatia.....imi vine sa o iau la fuga
la imbaiat copilul
si poate revin mai tarziu.