casnicutze sexy (101)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gataaaaaa suntb cu leptopu in pat,,,e el virusat da il rezolva geasu de luni...
acu nu mai scapati de mine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

eu ieri am fost sa-mi semneze carnetu' de somaj...asa ca suntem 2

Mama meaaaaaaaaaa, acu am citit de Lianaaaa, ce sa zic....au zis fetele si pt mine?

Noop, eu va doresc un bb cu o inimioara la fel de mareee ca si a ta, sa fie sanatos si sa treaca timpul mai repede sa ne faci cunostiinta cu el/ea

si cu tamaioasa si dans-ul las-o mai moale......sau mai bine zis, las-o pentru noi...ca noua nu ne face rau

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Mmiha multumesc mult de urari. si sa dea DD sa nu-si ia soacra vorba inapoi. Cat despre demolari am vazut si eu la TV ca vor sa darame astia pe-acolo.Ce naspa ca te afecteaza...Desi nush daca o vor face pana la urma.
Simo faza cu retetele tale invers.Da' sotu' daca-i arab l-ai dat pe mancaruri de-ale noastre?

Io mi-am luat vacantza, astept colegu' sa vina sa ma ia sa mergem dupa Stefi.
Pupare

Mergi la inceput

Lianaaaaaaaaaaaa pupiciiiiiiiii o mie de la mine si Maria virusat-a

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cit am avut de citit si mai ales cit m-am minunat de perlele unora
simona, bine ai venit! sarcina usoara, bb sanatos si cumintel! f frumoasa nunta voastra!
mmiha, nu cumva e vb de noua autostrada care pleca din pitesti? la noi au cumparat terenurile cu tot cu proprietati acu' vreo 2-3 ani, si au dat bani frumusei pe ele.

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liana iti trimit pupici multi!!!!!!!!!!!!!sa stai cumintica in pat!
O sa ma duc sa curat pestele si sa fac treaba, ca e frumos afara !Mai revin mai tarziu!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

liana cum esti? bb cum se simte cazat la mami?
georgi, bia i-ati zis individei niste vorbe de duh... bravo voua!!!

Mergi la inceput

mai, nu stiu.........dar n u cred ca ne vor demola casele ci numai blocurile de la sosea, 2 la numar cu 10 etaje, vreo 4 scari fiecare..........o gramada de apartamente

e adevarat, in fiecare zi se blocheaza treficul la iesirea din podul constanta...e groaznic sa fi sofer pe acolo si zic ei ca daca demoleaza blocurile largesc soseaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Georgi , gata cu scoala?ca al meu barbat inca nu a venit, inca mai au sedinta!
Miha si mie imi e lene sa sparg nuci,poate maine si sa fc niste prajituri cu nuci!Acum chiar ma duc la treaba!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

mmiha, cred ca e vb de noua autostrada, linia de centura de la periferia pitestiului pin' la bucuresti. la noi avanseaza lucrarile...

Mergi la inceput