casnicutze sexy (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

gegea , tu cine esti?te-am deranjat noi cu ceva?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Na ca ma luat durerea de masea!Chiar ma hotarasc sa o scot maine!mi-e cam frica de dentisti...dar decat sa ma doara mai bine...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

eu ma bag in patuc. a aparut jumatatea mai buna cu o cana de laptic.
inca odata va multumesc de primire. noapte buna!

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

simona ,noapte buna.
doina , daca se poate trata nu o scoate.

fetelor fug si eu la nani.noapte buna.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Bi,asta-i jurista de care vorbea banana

gegea si ca pct. final pt. discutia asta tzin sa te anunt ca tocmai pt faptul ca "sunt mamica" avea probleme psihice o sustineam atat de mult si o incurajam din toate pct de vedere .Asta pt cultura ta generala.
Si vad ca navaliti ca, gaitzele pe noi.Abia asteptati mometul sa reveniti in forta.
Ia hai valea de aici ca-mi produceti
Daca aveati ceva personal cu mine sau cu olga sau cu nu stiu ce sexoasa de aici puteati frumos sa ne atacati direct nu sa aruncati cu noroi in tot subiectul.Intelegi ce spun sau e prea complicat pt tine?

Andreea eu zic sa dormi linistita ca ai ignore pt toujours de la je Chiar esti atat de insignifianta incat nu stiu de ce ma agit atata sa-ti dau explicati.
hai valiza si go ca noi avem treaba serioasa pe aici

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

noapte buna sexoaselor

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Incerc si eu sa ma duc la somn, daca ma va lasa maseaua.
Bianca nu se poate trata ca e un colt...si imi face probleme mereu!
Fetelor maine va astept cu cafeluta!Ma mut la tv, poate dupa calmantul care l-am luat pot sa adorm!Va pup!Somn usor!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Deci aici copiez mesajul pe care l-am scris pe "forumul" de care vorbeste sunt mamica. Sincer imi pare foarte rau pt tine... Poate totusi ai nevoie de ceva de specialitate totusi? Copiez mesajul pentru ca aici era singura data cand faceam referire la Dc si era inainte de a incepe sa scriu din nou aici. In fond de ce te chinuie atat de tare prezenta mea? Ti-am gresit vreodata cu ceva? Daca ta te rog sa-mi amintesti...Si raman la parerea mea ca ar trebui sa vezi un psiholog.Asta e mesajul

"Eu personal scriu si aici si acolo. Am inca acolo prieteni dragi si care sunt absolut fideli DC. Aici am lasat-o o perioada mai moale ca m-am suparat putin. De ce? Pai am pus si eu o intrebare la clinica de la parter si cate raspunsuri credeti ca am primit? Da, 0. Si atunci am zis ca e normal. Nu sunt ajutata dincolo de ce as fi ajutata aici. Oricum intre timp mi-a mai trecut si apoi am invatat un lucru foarte important: sunt putini oamenii la care intr-adevar le pasa, sunt putini oamenii care sunt deschisi catre o reala comunicare si sunt oameni superbi si aici si pe Dc si ma bucur ca i-am cunoscut si mi-au devenit prieteni."

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Sincer m-a durut cumplit felul in care am fost perceputa. Nu intru sa ma plang. ce sa fac daca nu am de raportat lucruri superbe, uimitoare ca altii. Sau nu asta e rostul forumului? Sa intrebi alte mamici cand ai probleme cu puiul? Sa afli cate ceva?
Nu am cuvinte.... Am intalnit multa rautate omeneasca dar cand am citit ce s-a scris pur si simplu am ram,as masca. A fost o rautate absolut gratuita

Olga

- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

A si parca si altii se "plang" ca nu au dormit sau le e bolnav copilul. Mai bine zis toate se plang, ce pana mea adica eu sunt singura care scrie ce o doiare.

Mie personal imi vine sa ma duc in pana mea si sa nu mai vorbesc cu nimeni. Am uitat ca pot citi si persoane nu tocmai "dragutze" . Multumesc ca mi-ati amintit.

Olga

- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput