Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 9
Androix spune:
Monica, pup si io fata frumoasa si globuletul de aur. Nu ne dai si nou niste pozici cu el? Sa vedem si noi cum a crescut.
Am vazut si eu poze de copilasi frumosi, Natalia, Anis, Martha, Relya, Betty13 si Aime, iti vine sa-i mananci de dragi ce sunt. Relya, e super tare pustiu' tau. De unde scoate textele alea? Sa vezi ce de fete o sa-l caute mai incolo, o sa-ti alegi singura nora ca o sa ai de unde
Mi-e un dor de fi-miu de mor Abia maine merg sa-l vad, dar deja ma simt mama denaturata ca merg doar in vizita. Dar sunt fericita macar ca nu l-am dus degeaba in exil: am luat examenul pe care-l credeam cel mai greu din toata sesiunea. Mai am 5 din care unul singur e mai greu.
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
Monica-Elena spune:
De Ardit mai stie cineva ceva? ce mai face nu am mai auzit nimic de ea d emultisor.
flori76 spune:
Androixo,pai,felicitari!!Tb sa dai de baut
Tumpilina,nu-s,mama,suparata! Doamne fereste,de ce as fi??Numai ca zilele astea am fost tare cu fundu-n sus pt ca incercam sa ne lasam de fumat(eu si sotul).Sper sa si reusim de data asta,pentru ca mi se pare ca sumtem mai inversunati ca niciodata.
Sorinush ,la mine nimic nou.Cum zicea Tumpilina parca,sunt in asteptare.Si-apoi m-am acrit de niste asteptari,ca de 5 ani numai asta fac.Dar,cu Dumnezeu inainte!
Pupici tuturor
Flori
Noi
Androix spune:
Flori
Sampanie, campari orange, votca orange, gin tonic si ce-o mai vrea muschiu vostru! SI niste ape chioare pentru soferi si pentru gravide De baut pentru toata gasca! Indrazniti ca nu gresiti!
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
Relya spune:
Flori
Androix, felicitari pentru examen ! Ma inscriu si io la apa chioara .
De unde scoate fecior-miu textele alea?( si cate si mai cate altele ) ... da' crezi ca nu l-am intrebat ? ...cica asa simte !!!
Las' ca ai sa vezi si tu. O sa-ti serveasca Filip la perlute....una si una. Asa e generatia de azi ! Precoce !
toate fetele
tumpi spune:
Androixo, felicitari , io iau niste sampanie, poate asa ma apuca somnu si ma duc la nani
Bravo Flory,lasa tigarile, ca nu-s bune fira ele sa fie
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
asi spune:
Tumpi se pare ca nu la toata lume place subiectul nostru.Poate ca sunt invidioase pe o asa gasca pestrita si vesela.Sic!
Relya mare simpatic e baiatul tau.Al meu e la faza cand fabuleaza rau.
Dana o sa vezi cat de repede vei deveni mamica.Inca nu dispera ca sunt sanse.
Flory sper sa ai succes si sa va lasati usor de fumat.
Androix felicitari pentru examen.Uneori le prinde copiilor bine sa ii lasam la bunici.
Sunt tare fericita ca azi imi vine sotul acasa.E plecat de marti intr-o delegatie.Mi-am scos de la naftalina camasuta de noapte din dantela si matase.Sper sa nu se trezeasca Razvan prea des.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Relya spune:
asi, camasuta de noapte cu dantela zici ? Inseamna ca se anunta un weekend pe cinste !
toate fetele
Sorina7 spune:
ioi ce fain, mai am 30 min si intru in weekend...yupeeee !
Androix, bafta in continuare si felicitari ! slobod la campari orange ?
draga mea Asi, se arata un weekend torid ...te pup si un weekend de miere la fel ca excursia de miere iti doresc
salutari tuturor, si celor care ne subevalueaza
asi spune:
Sa speram ca ne lasa Razvan sa fie torid ca altfel.....
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.