Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Relya, imi place cum gandesti in legatura cu baiatul,cred ca o sa fi o soacra pe cinste, ferice de viitoarea nora .
Va pupacesc pe toate.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Natalia , ti-am vazut comoara, e o dulcica, mey...pai, poti sa stii, cu copchii astia, auzi la baiatul Relyei...prima dragoste
Relya, ai dreptate mey, da tu ai si experienta, eu inca is posesiva tare, il vreau numa ptr mine, asta si ptr ca l-am asteptat atat...da ma reglez eu pana la prima dragoste

Fetele azi is dezumflata, ptr ca am stat cu inima in gat alaturi de o cunostinta care a facut exact acelasi tratament ca si mine si speram sa fie , din pacate, nu e...da parca eu de cate ori nu l-am facut si refacut ...da nasol e ca nu mai stiu cum s-o consolez, ea e mai la inceput de drum si o ingrozesc cei 7 ani ai mei de tratamente...i-am zis ca poate la ei o sa fie altfel,ca stiinta a mai evoluat... da stiu cum e, nimic nu te consoleaza si parca atatea incurajari nici nu mai ajuta...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata la toata lumea.
Natalia, sa-ti traiasca mandreatea, e o scumpa foc.Sa va bucurati de a si cat mai curand sa-i faceti o surioara sau un fratior.
Vale, fiinca inc anu-mi bausem cafeua citise Vinilin si iote ma gandi io daca are leg cu vinilinul de la incaltari
Relya, faza cu baiatul tai imi aduce amite de nepoata mea cand era la gradinita, il suna pe taicau si ii zice sa nu se supere, dar ea iubeste pe altcineva,dar el tot va fi prima ei iubire

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Neatza fetele!
Mami e cu bebe asa ca eu am timp de o cafeluta mica si de vizionat poze cu bebei frumosi. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei! Eu abia astept sa mai creasca buburuza mea ca sa pot vorbi cu ea si s-o strang tare, tare de tot in brate ca de, acum mi-e frica ca o rup.
Si eu imi amintesc de fiecare data cand postez aici disperarea cu care va intrebam acum 2 ani ce pot face ca sa am un bebe si parca as mai face inca unul. Ei, nu chiar acum ca nu-i momentul si inca nu mi-a trecut complet trauma de la nastere. Nici macar n-am avut bunul simt sa ma duc la medic ca sa vad daca acum sunt ok .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Hello!
M-am uitat si eu la poze Anis, Natalia, Betty aveti niste puiuti tare scumpi Sa va traiasca si sa fie sanatosi!!(adica sanatoase!!!)
Imi place acest subiect si ma bucur ca ne-am reunit multe din noi aici..da cred ca nu suntem toate, nu??
Tumpi, Dana

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna frumoaselor, dragalaselor si fertilelor ! sa traiasca puiutii mamicilor fericite, sunt niste frumosi si frumoase !!!...cand ma gandesc ca atunci cand am intrat de exemplu AniS nu avea nici un bebe si acum are 2 fete frumoase foc, imi dau seama ce zboara timpul...dar eu tot tanara si nelinistita ma simt ...

Relya, e tare dragalas baietelul tau cu dragostea, iar atitudinea ta de soacra in devenire e laudabila

ma bucur sa va vad pe toate si as mai vrea sa vad si multa alta lume, veniti fetelor ca e fain aici !

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Danap, asta-mi doresc ... sa fiu o soacra buna, sa ma iubeasca nor-mea !

Tumpi, draguta faza cu nepotica ! vezi ce inseamna fetele ...Iti dau papucii, dar stiu s-o spuna frumos !!!

aime

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Sorinush, ma bucur sa te vad !

Tu esti in masura sa ne spui cum e cu dragostea in adolescenta

Baiatul meu e la texte : " simt cum dragostea pentru ea imi cuprinde tot trupul " sau " e fata careia i-am daruit inima mea " si alte de astea ...
Bineinteles l-am intrebat ... "- Ei i-ai spus ?"
- " da' ce is prost ?" raspunde el.
S-a fript la prima dragoste si acu e mai circumspect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Relya, e tare romantic si e frumos sa fi asa numai ca atunci cand cresc unii dintre ei se mai pierd pe drum si devin mai pragmatici.
Sorina, si eu ma gandeam ca atunci cand am incput sa scriu Anis era inca la faza cu inseminarile. Dar voi va mai aduceti aminte de capitolele in care aveam o sefa responsabila cu buna dispozitie si Anis era cel mai adesea cea care venea cu la noi ??? Eheeee, ce vremuri....

Mergi la inceput

danap , bafta maxima luni la histero !

Mergi la inceput