Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 29
Monica-Elena spune:
Lachi eu zic sa te bucuri de fiecare clipa acum ca o sa ai timp si sa le ti in brate. Toate la timpul lor . Pot sa spun ca mi-au iesit si pe nas cele 9 luni de stat la pat ptr ca Mihnea a fost si este un copil tare nazdravan asa ca........Cat a supt la san 7 luni jumate a supt zi si noapte din ora in ora, a plecat in picioare la 9 luni si 10 zile, la 10 luni sarea singur din tarc si din patut, sa iti mai zic.... in carut nu mai sta de la 7 luni deci iesitul afara a fost doar in brate si de mana, apoi au inceput alte nazbatii la 1 an jumate isi dadea singur drumul la calculator si isi punea singur jocuri si s ejuca, butona la telecomanda mai ceva ca tasu , sapa de 3 ori pe saotamana in ghivecele cu flori si pamantul se muta din ghiveci pe covor, la 1 an si 7 luni si-a spart buza super nasol, plini de cucuie nu mai spun....sa iti mai spun???????
Asa ca bucure maxima acum la liniste ca apoi......vezi tu. Dar oricum este super fain si oboseala este tare placuta. Important este sa fie sanatos si sa faca nazbatii la greu
valentinag spune:
Ziua buna fete frumoase!
V-ati dat seama deja ca azi este baba mea nu?Zi frumoasa ca mineee
In alta ordine de idei,venira scirbele,o iau iarasi de la capat cu marar!
Saptamana viitoare pe miercuri,joi va convine sa ne vedem???
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
tumpi spune:
fetele si va doresc o primavara frumoasa.
Astept poze de la intalneala.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by valentinag
In alta ordine de idei,venira scirbele,o iau iarasi de la capat cu marar!
Saptamana viitoare pe miercuri,joi va convine sa ne vedem???
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Frumoaso (imi faci serioasa concurenta), da-l naibii de marar. Mai lasa si pentru ciorba. De cand te stiu io, adica de vreo 3 ani tot iei balarii. O sa te trasformi in morcov pana la urma.
lauricipani spune:
Buna dragelor frumoase,
Am intrat sa va salut pe toate, sa va pupicesc si sa va transmit La Multi Ani pentru ziua femeii.
Un bratz de flori pentru voi toate cu mult drag,
gogosar spune:
Salutare fete.
Stiu ca am disparut o vreme, dar in general cand nu am o stare f buna prefer sa stau si doar sa citesc.
Acum am intrat sa va scriu , sa va cer un sfat.
Luna asta mi s-a intamplat o ciudatenie mare.
Pe 1 martie dupa amiaza vin uratii, pe 2 martie seara, se termina uratii.Pe 5 martie imi fac un test oarecare.Bineinteles iese negativ.Pe 6 adica ieri ma trezesc pe chilot cu o pata maro, azi la fel.In afara de acea pata, nu mai e nimic.Ce naiba o fii asta?
nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata.
Spuneti-mi si mie daca aveti idee ce e, ca pe mine ma apuca stresul....
Anca Wish spune:
Anca, asa patesc si eu de cateva luni. pana sa inceapa sa curga ca lumea, 3,4 zile am doar niste pete maronii.
Eu cred ca e vina progesteronului. Dar, e doar o parere. nu m-am invrednicit sa-mi fac ceva analize.
flori76 spune:
Gogo,pai mai stai o zi-doua si mai fa un test...poate da DD si ne zici ca esti gravidutza
Flori
Noi
Anca Wish spune:
Nici eu nu iau progesteron. Ma refeream la lipsa lui din organism.
Nu poti numi ciclu ce ai avut tu 1 zi.
Bine ar fi sa fie cu ochisori, dar...