Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 25
valentinag spune:
MA gandeam eu ca este in jur de 20 de mil tratamentul....+ 20 analizele + costul normal al fiv-ului!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
dana p. spune:
Vale, analizele nu te ajung la 20 de mil. Pe mine m-au costat mai mult ca mi le-am facut de 2 ori pe unele dintre ele , dar oricum n-am ajuns la 20.Analizele hormonale,listeria si din secretie au fost 196+240 ron, facute la Med Life, spermograma facut al Giulesti 25 ron iar restul de analize le-am facut cu trimitere de la medicul de familie gratuit.Eu aveam facut HIV si vdrl-ul , dar alea sunt ieftine.
valentinag spune:
Bey,da ce v-ati inghesuit ashea la intalneala?ala io,ala io,mai usor ca nu tin pasul cu voi!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Tmihaela spune:
Neata dragutele mele,Vale hai nu fi suparata cu analizele ca daca vrei eu intru in clubul tau pt ca si eu sunt la fel.am facut tozo,citomegalovirus,virus herpetic si rubella care au iesit nasol plus fibrinogenul meu care este razna rau de tot.asa ca nu te las singura sunt alturi de tine.Sorinuta sanatate multa si ai grija de tine.Laurici arati super bestila draguta.Eu va pup ca am apuc de munci acu.
Mihaela -24 saptamini
Mihaela
Androix spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Bey,da ce v-ati inghesuit ashea la intalneala?ala io,ala io,mai usor ca nu tin pasul cu voi!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
As veni eu dar tre sa merg sa-mi culeg copilul acasa. Zic timid ca e un pic prea din scurt. Daca schimbati pentru saptamana viitoare luni sau marti vin sigur doar io cu burta
Daca faceti gasca mare pentru maine nu-i nici o suparare dar sa va pozati nenica, sa va vaza si okii mei.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
valentinag spune:
La inghesuiala care este Andreea,evident ca o lasam pe saptamana aviatoare!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
asi spune:
1 Martie calator sa va aduca un martisor.
Va doresc sa aveti o primavara plina de iubire si impliniri.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Sorina7 spune:
vad ca a dat astenia de primavara in vechile aspirante ...zic si io din proprie experienta
sa aveti o primavara faina !
pupici tuturor !
Relya spune:
salutare fetele
Iubire, fericire, impliniri si mult soare - tuturor !
O primavara minunata ... cum n-a mai fost vreodata!
toate fetele fara deosebire