Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 23
valentinag spune:
Salutare!
Bety,In ce zi esti in primul rand?Ca nu are rost sa iei asa degeaba!Daca esti in perioada fertila,te duci la farmacie,ceri pastila de a 2-a zi si gata!Bafta!
Am refacut azi analizele+2 noi si luni aflu ce si cum!
Monica,am luat eu utrogestan dar nu l-am inghitit,il folosesc local,ca sa nu-mi afecteze ficatl,deci nu e de la el
Laurici,ma'c sa ma uit!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
betty13ro spune:
Sarutmana Vali. Da, sunt in perioada fertila. Deci cer pastila pt a 20-a zi? Atat? Nu trebuie sa-i spun un nume?
valentinag spune:
Pentru putin!Pentru ce suntem aici,daca nu sa ajutam,daca putem,macar cu un sfat o idee acolosha!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
lauricipani spune:
'Neata dragelor, ahhhh, ce frig este afara!
Cu durerile aferente de ziua 1 si cu o lene de nu se poate asi dori sa fac nani dar nu am cum ca am de treaba si sotzul sta la panda sa-i scriu neshte faxe! bleachhhhhh.....
Sa termin ce am de facut si mai intru si eu la o barfulitza de fete frumoase di deshtepte!
Vale
Asi, multzumesc, ce bine ma simt!
pup TOATE frumoasele!!!
Sorina7 spune:
Buna fetelor,
Laurici esti o faina si o silueta !
Vale, dupa ce faci testele de hepatite B,C, care trebuie sa le faci pentru linistea ta, daca nu sunt alea, inseamna ca e o hepatita toxica, care poate fi din mai multe cauze, mai ales medicamente. Nu te stresa, se rezolva cu Lagosa (silimarina nemteasca super concentrata) si Essentiale. Si sa incerci sa nu mai iei anumite medicamente, de exemplu paracetamolul e super toxic pentru ficat. Si bineinteles nici macar o visinata.
io am fost praf cu spatele, blocata rau, m-am dus la un terapeut naturist care se ocupa cu oasele si m-a facut ca noua, mi-a pocnit toate vertrebrele, zice ca nu erau la locul lor multe si nici oasele de la sold. Nici nu ma gandeam ca se poate rezolva asa. Da a zis ca tre sa scap de grasimea de pe solduri ...asa ca acu sunt la faza "pascut"
va pup si o zi faina sa aveti !
asi spune:
Laurici ai si de ce sa te simti bine
Sorina si io tot la faza "pascut" dar la mine merge greu de tot.Super ca ai rezolvat cu spatele.
Vale poate ca totusi au fost gresite analizele.
Fetelor cica vine iarna
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Sorina7 spune:
Asi , la mine merge super greu, ca deh' tineretea isi spune cuvantul, sedentara rau sunt...da mai bag si otet de mere cu miere ca cica ar fi bun...
Relya spune:
Neata fetele,
Chiar a venit iarna. Cel putin la noi...numa alb vezi cu ochii ! Acu' e frumos, dar dupa vreo cateva zile se face tot gri- noroi , de mai mare dragu '
Lauriciarati super misto ! Felicitari inca o data pt. vointa !
Sorinache, tin pumnii sa fie cu succes " pascutu " ...si io trebe sa incep pt ca iar am depasit limita maxim admisa...da greu ma urnesc
Vale,tin pumnii sa iasa bine analizele !
Si eu ma apucasem prin ianuarie de analize ...am plecat de la o dermatita (bubite pe fata ici colo ), am ajuns si la gastro - ca am descoperit ca am infectia cu Helycobacter Pilori - am luat antibiotice de mi s-a acrit . Acu dermatita a trecut...dar am o alergie tot pe fata ....si nu stiu de la ce
Sotul meu zice sa intreb doctorita, ca poate fac alergie de la el
La enodocrinolog n-am ajuns. Trebuie sa-mi refac TSH, pt. eu ma stiam cu hipotiroidie si acu cand ma facut analize, mi-a iesit ca as avea hiper Ce mai , is defecta rau.
De alte hormonale ...nu m-am apucat. Cand vine ziua 2, 3 ma ia un sictir...si nu ma duc. Dupa aia imi pare rau !
Si pe deasupra de vreo luna, doua toti cunoscutii ma intreaba ce am, pentru ca sunt al naibii de trista ! dar chiar nu stiu ce am , ca n-am patit nica grav in ultimul timp !
toate fetele fara deosebire !
Sorina7 spune:
Mirelush, mersi fain, sa fie.
Poate e o mica astenie de primavara tristetea asta ...ce zici de niste apiterapie, sa scoata antiibioticele si tristetea ?
vad ca azi sunt pe post de vraci ...cine mai vrea, cine se inscrie ?