Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

doar un mesaj ai primit? Al meu s-o fi pierdut pe drum. Oricum iti uram de sanatate si vise implinite.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

trecui sa va salut

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

VALENTINAAAAA... mai primesti mama urari intarziate?! Ca eu abia acum intrai pe-aici...

Ca vreau sa stii ca si eu iti doresc, din tot sufletul, ce-ti doresti tu cel mai mult... si sa fii sanatoasa, si sa fii fericita, si sa fie frumos... cu mult soare in viata ta!

Ma bucur ca am nimerit la petrecerea ta

Va pup pe toate, fetelor - dragutelor, si va rog sa ma anuntati si pe mine, cu un PM sau un YM, daca reusiti sa organizati o revedere... ca vin si eu, musai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Rozi,primesc,primesc!

Saptamana viitoare promit sa propun un loc si sa fac o listuta cu care,cum,cine!

Androixo,primit!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Sa ma anuntati si pe mine pe PM d eintalneala gagice va rog ca vine fata

Mergi la inceput

Sunt tuflita rau de tot!Mi-am facut niste analize si multe dintre ele mi-au iesit naspa!Intru mai tarziua sa va spun ce si cum!
Pup iu all!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

salutari din Maramu'

da pe unde imi umblati, ca de abia v-am gasit sa postez si io ceva.
Vale, stai linistita, zi-ne, sapa, cerceteaza, ca poate nu e asa rau cum ti se pare acu

Liana, ma bucurai ca e totul bine, de fapt dublu de bine ! Doamne ajuta !

pupici tuturor !

Mergi la inceput

Ashea!
Mi-au iesit transaminazele foarte mari,aproape dublu fata de valoarea maxima,joi mai fac neste analize,sa vada daca nu cumva am hepatita CMagneziu,calciu,colesterol nasoale,vascozitate crescuta a sangelui+infectie urinara cu klesbiella!De ajuns nu?...
Am asa o stare de cacao,sunt defecta rau de tot...

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Vale ai facut cumva tratament cu utrogestan? Ca ala da asa transaminaze mari si eu m-am speriat l aprimele analize ca gravida de m-am dus val vartej la dr ca am hepatita dar utrogestanul da chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale curaj ca toate se pot rezolva.Intr-adevar sunt nasoale analizele dar nu e nimic ireparabil.Uite ce zice si Monica ca transaminazele pot fi date de tratament cu utrogestan.Tu ai facut tratament cu el din cate imi amintesc eu deci nu cred ca e vorba de hep.C.

Participam si noi la concurs cu poza "familiafericia1" .Daca va place va rugam sa ne votati:

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=12

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput