Vale, sa-ti dea DD sanatate, mai intai, ca apoi sa le rezolvi pe cele nerezolvate si sa va bucurati cat de curand de un mic si plangacios
.
La multi ani!!!!
Eu tot virusata, parca mai rau, acu vorba aia, si cu si fara tratament trece in 7 zile
aime si Vladimir
Vale, La multi ani, sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si un bebe sanatos care sa vina cat mai curand in viata voastra!!
Vale, La multi ani !
Sa fii sanatoasa , fericita si iubita !
Sa ai parte de tot ce-i mai frumos si bun ... si cat mai repede un bebe in burtica !
Sorinush, draguta mea, am zis si eu ce-am auzit ...asta nu inseamna ca si cred toate fetele virusate sau nu !
Iaca ca aparui si eu prin zona sa-i urez ubitei mele Vale un si tot ce-si doreste sa se indeplineasca.Eu apar mai tarziu prin zona, de aceea ca sa fiu figura ca nu sunt ultima care ii ureaza LMA
,i-am mai transmis si la evenimentele comunitatii.
Vale u si iaca un buchetel umil de
din partea mea
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Vale, La multi ani! Sanatate multa si tot ceea ce-ti propui sa devina realitate!
Te pup! si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
La multi ani Vale!!!! sa fii sanatoasa, sa fii iubita si sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lumea asta! Un mare pupic de la mine
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
LA MULTI ANI,VALE!!
Sa fii sanatoasa,fericita,iubita si sa vina cat mai repede bebe in viata ta!
Flori
Noi
La multi ani Valentina! sa dea dzeu sa ti se implineasca toate dorintele!! Patricia si
Rebecca (05.02.05)
La multi ani Vale!
E o vorba pe la noi "Dumnezeu sa te imburde in Rai".Asta iti doresc si eu din tot sufletul.Si la semnatura sa pui DPN ..12.2007.
PS.Tarta e super iar buseurile cu vanilie un deliciu
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.