Oare mai merita?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Alex777, am incercat sa fiu obiectiva si mi-am spus punctul de vedere al unei femei cu ceva experienta de viata.Cred ca ai riscat mult cand ai postat aici si ai cerut pareri, ca mai mult femei scriu (oare gresesc?) si dupa cum se vede unele sunt feministe convinse.
Intr-o relatie intra doi oameni care fiecare din ei ar trebui sa fie stapan pe deciziile si faptele lui.Un barbat nu e singur responsabil de sarcina partenerei(chiar cand el e singurul barbat din viata ei).Ai ce invata din aceasta experienta.
De obicei un barbat cand iubeste o femeie ii iubesti si copii indiferent daca el e tatal biologic sau nu. Cu conditia sa nu se iubeasca cel mai mult si mai mult pe el.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Xio la asta ma gandeam si eu cum adica nu ramine gravida ,nu poate sa aiba copii dar frate a facut nu stiu cate avorturi si acum e insarcinata iar, hai sa fim seriosi.
Mai merita sa mai lupti? (ai intrebat,) ai 22 de ani si o viatza inainte , o sa ai posibilitatea sa cunosti o gramada de fete asa ca eu as inceta orice relatie cu fata asta tu nu vezi ca te joaca.

ca erau baliverne sau nu, oricum un avort iti scade sansa sa ramai gravida cu 50% cel putin.ca a ramas iar..norocul ei. dar dc nu mai ramanea niciodata?
ce facea el?

iti spun eu ce: il durea in cot si peste 6 ani venea o mamitica si ii baga baiatului in cap ca ce sta cu stearpa aia..ca el, baiatul mamii nu are nimic la cuculetz, deci sa=si ia pe una sanatoasa sa-i faca copii.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

hahal sfaturi: las-o ca e nebuna si o nenorocita, te joaca, te minte cu bolile ei...

nu va invata nimic in viata asta, decat sa-si exploateze din plin egoismul, iresponsabilitatea si nepasarea.

pana una alta, nebuna sau nu, femeia aia s-a scormonit in uter, a riscat infectii si sterilitate, nu l-a scormonit pe el nimeni in cuculetz ca sa vada cum e... el a dat verdictul: nu vreau copil cu tine.

si nu ma luati cu "nu i-a pus nimeni pistolul in tampla"..ca nu e chiar asa. abuzul emotional si abandonum moral,face cat o mie de gesturi fizice.

in momentul asta, trebuia sa isi primeasca un shut in c.r scurt si ferm. la fel de ferm cum a fost si refuzul lui de a tine copilul ala care in mod cert era al lor. bine i-a facut ca l-a inselat cu altul si il mai tine si in sah cu indoiala "o fi al meu copilul sau nu"...

_

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Scurt si la obiect: NU, nu mai merita. Sunt destule fete pe lumea asta cinstite si oneste. Nu te crampona la 22 de ani de prima femeie care ti-a cazut cu tronc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

Scurt si la obiect: NU, nu mai merita. Sunt destule fete pe lumea asta cinstite si oneste. Nu te crampona la 22 de ani de prima femeie care ti-a cazut cu tronc.

nu mai merita, nu?
de ce nu e cinstita si onesta? pentru ca a tratat-o ca pe o carpa si cand femeia a incercat sa se desprinda de el, acum e o nenorocita. el e fara pata, victima..? nu?

da, nu mai merita...nici pt ea. mai ales pt ea!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

nu, nu e cinstita cata vreme s-a culcat cu altul in timp ce era cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Diana si baby blue daca era fata mea in primul rand o invatam sa se protejeze sa nu ajunga la faza sa faca avort!
Dupa povestea lui alex eu am inteles ca de la inceput i-a spus ca nu poate avea copii ceea ce a fost o minciuna. Apoi ea a ales sa plece cu un alt tip chiar in momenul in care stia ca e gravida.Unde este respectul in primul rand fatza de ea,numai zic de copil sau pt alex.
Daca voi credeti ca merita sa lupte ,este opinia voastra , opinia mea o stiti deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Diana si baby blue daca era fata mea in primul rand o invatam sa se protejeze sa nu ajunga la faza sa faca avort!
Dupa povestea lui alex eu am inteles ca de la inceput i-a spus ca nu poate avea copii ceea ce a fost o minciuna. Apoi ea a ales sa plece cu un alt tip chiar in momenul in care stia ca e gravida.Unde este respectul in primul rand fatza de ea,numai zic de copil sau pt alex.
Daca voi credeti ca merita sa lupte ,este opinia voastra , opinia mea o stiti deja.

Teoria-i una si practica e alta. Sa presupunem ca tu ti-ai facut datoria de mama si ai instruit fata cum sa se protejeze. Cu toate astea, s-a intamplat. Tu trebuie sa stii mai bine cum e, Lemoni, ai un baiat mare. Faci educatie cu el pana la un punct. Mai tine si de firea lui cum asimileaza si cum pune in practica ceea ce a invatat. Si revenind la intrebarea pertinenta: daca era fata ta, ce le-ai fi spus amandurora?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

mda, poate il atac prea dur, pentru ca vad in el un anume prototip de barbat: imatur, egoist, iresponsabil, care se victimieaza mai rapid decat o femeie...si din pacate, in ultima vreme vad in jurul meu PREA multi barbati asa.

mi se pare disgratioasa tendinta femeilor de a arunca vini in spinarea altor femei, in timp ce barbatii, sunt batuti pe spate si mangaiati pe cap...ca niste copilasi care au dreptul sa faca niste prostioare...pe cand o femeie dc le face e nebuna, labila, necinstita, o otreapa care trebuie tratata ca atare...si sanctionata dur: "o merita! da-i un shut in c.r, meriti ceva mai bun".

o femeie dc spune ca Nu poate face copii si apoi ramane gravida e o otreapa nenorocita, un barbat care spune: te iubesc, te vreau de nevasta si apoi te lasa, e ok..s-a razgandit, s-a deprimat saracul etc
un barbat dc te inseala, ei ..asta e...tu esti de vina ca te-ai ingrasat, nu ai mai fost sexi, nu ai stiut sa il cauti in c.r destul...o femeie dc inseala e o nenorocita care trebuie parasita imediat. si lista ar putea continua.

_

Mergi la inceput

si ce ma irita cel mai tare, nu este alex777 sau altii ca el, ci atitudinea femeilor care se dovedesc niste scorpii exigente cand e vorba de alte femei si niste mielusei gata sa fie umiliti, cand e vb de o teore emisa de orice pulifici de mascul, care a spermat in stanga si in dreapta, fara prezervativ, ca deh..nu simte nimic cu el.

va intreb pe voi, sincer dragele mele, cate dintre voi nu ati riscat,macar o data, aplicand metoda coitului intrerup, cu barbatul care cica va era partener de viata, pentru ca el Nu voia cu prez, voi Nu luati AC dintr-un motiv sau altul? dar sincer...si cate dintre voi nu ati plecat de la mama de acasa, burdusie de teoria anti-avort si protectie!!!

_

Mergi la inceput