gimnastica si sarcina
Stie cineva daca mersul pe bicicleta influenteaza cumva ovulatia sau o posibila sarcina.Am o bicicleta medicinala si as vrea sa mai fac miscare pt tonifierea muschilor,dar in acelasi timp fac si tratament de stimulare ovariana si mi-e teama sa nu-mi fac rau.
Raspunsuri
andriushca spune:
poxeta, eu cred ca putina miscare nu poate face decat bine. e o parere neavizata, insa.
andreea
Laura Ioana spune:
Nu cred sa aiba o influenta asupra ovulatiei, stiu ca mersul pe bicicleta poate duce la infertilitatea barbatilor (scaderea fertilitatii), dar nu a femeilor. Nu e bine sa mergi pe bicicleta dupa ce ramai
Numai bine
Poze Laura
Olivia26 spune:
Poxeta, miscarea e indicata numai sa nu exagerezi. Sa fie cu moderatie.
Bafta!
Ce nu te omoara, te face mai puternic.
Asteptam barza
Gabitzu37 spune:
Poxeta, medicul meu mi-a recomandat mersul pe bicicleta pentru scaderea nivelului de prolactina. Asa ca, practicat cu masura, eu cred ca poate sa fie benefic.
Gabi
"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."
http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png
AngeliquedeS spune:
Si eu merg in fiecare seara pe bicicleta. Si stiu la fel, ca dupa ce ramai e o problema, nu inainte.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
poxeta spune:
Va multumesc tare mult.Mie mi-e insa teama sa nu raman insarcinata si sa nu pierd sarcina daca fac miscare,desi daca e sa fie va fi oricum.Va pup si va doresc bafta
.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by poxeta
Va multumesc tare mult.Mie mi-e insa teama sa nu raman insarcinata si sa nu pierd sarcina daca fac miscare,desi daca e sa fie va fi oricum.Va pup si va doresc bafta
Poxeta, eu am intrebat la noi si mi-au zis ca e ok sa merg pe bicicleta medicala chiar si insarcinata. Dar sa nu exagerez, sa ma opresc inainte de a obosi, sa fac pe nivelul cel mai mic/usor si sa beau f multe lichide in timp ce exersez. Eu fac miscare pe cea eliptica, pe care nu stai in fund, ci in picioare si pot face lejer 30' sau 5 km. Si ma simt foarte bine.
Eu zic ca poti sa faci linistita si fara sa stai cu frica in san. Bineinteles, daca afli ca esti insarcinata, faci cu mai mare atentie, iar daca ai sangerari, te opresti pana vorbesti cu medicul. Sportul si sangerarile in sarcina nu sunt neaparat legate, insa e sa nu sangerezi din alte motive (gen col incompetent) in cazul carora trebuie sa stai in pat.
Deci, ia-le pe rand si rezolva problemele pe masura ce apar...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
poxeta spune:
Iti multumesc tare mult adimercedes,esti tare draguta ca mi-ai dat informatii asa de exacte.