Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 8
maria2007 spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Maria2007, ma bucur ca v-ati revenit amandoi! Tinem pumnii pumnii de pe 9 febr.
Gabitoni, te-a chemat in z12 pentru monitorizare, nu? Intr-adevar, Tutu cheama la monitorizare in functie de marimea CM-ului. Iarta-ma, ca nu mai stiu, la a cata monitorizare esti?
fetelor sunteti tare dragute si eu va tin pumnii si cand vad ca avem o mamica noua ma bucur tare
normal era si ianuarie sa mergem la tutunaru, dar am fost foarte bolnavi cu viroza asta, va dati seama ca nu avea rost sa faca spermograma sotul , fiind bolnav , cu febra si pastile
acuma in februarie sa fim mai in putere si martie mergemla el, eu am un feeling ca voi face laparo, atunci cand nu ai alte probleme, asta ramane de facut laparo
Iyoana , o sa va spun in ce zi ma duc la tutunaru ca oricum mai tre sa fac a 3-a monitorizare .
iyoana
mteeuta spune:
Si mie mia aparut citeva cosuri si sunt la inceputul Utogestanului.
Am incercat sa bag si eu citeva poze poate asa o sa ne cunoastem cind o sa ne intilnim la T
http://community.webshots.com/myphotos?action=upload
kristind spune:
Buna fetele!!
Bun venit noilor tutunarese!!
Voi cele vechi ce mai faceti???
Am si eu o intrebare pentru gravidute : aveti arsuri???????? luati ceva??? Ca nu mai stiu ce sa fac!!!! Nu mai pot manca nimic acrisor ca ma arde!!!! Dupa ce ca nu mancam prea mult, acum nu mai pot manca nimic acidulat, ca sa zic asa - adica - portocale, kiwi, lamaie, ciorba acrita, iar dulce nu imi place!!!!!!
Vreau pepene rosu!!!!!!! A-ti vazut pe undeva????
Va pupic!!!!
kristin
Amely spune:
Se vad mteuta, si sunt f frumoase!
Va pupic pe toate, eu invat deocamdata pt. examene, mai am doua, inca nu prea pot sa stau in poponet pe scaun, dar e mai bine cat de cat
Gudinde, iti intorc pupicul inzecit, ai grija de tine!
Cu Bogdan, nu am avut experiente neplacute, in mai cand m-am operat laparoscopic a fost foarte indatoritor (si eu, de altfel) si mi s-a parut simpatic. Intr-adevar, ultima oara la spital cand eram disperata ca aveam impresia ca pierd lichid amniotic, era cam gretos, dar cred ca asa-i felul lui. Pana la urma conteaza cum este dr. nostru, si anume T., nu?
Apropo, aseara am fost la eco la cabinet si ne-am vazut puiul, care intre timp a crescut de nu ne venea sa credem, T. era singur fara Ramona, si desi era f obosit a fost amabil si dragut, ca-n vremurile bune! Am plecat de acolo super-fericiti amandoi, cu imaginea 4D a lui bb care ne facea cu mana... Fetelor, ma rog in fiecare zi pt. voi, sa traiti toate aceste lucruri cat mai curand...imi creste inima cand aflu ca a mai ramas una din voi graviduta. Pana la urma stiu ca veti deveni mamici toate, dar as vrea sa se intample cat mai repede, pt. ca stiu cum e sa astepti...mult...si sa simti ca nu mai poti, ca iti vine sa renunti. SA NU RENUNTATI! mai devreme sau mai tarziu se va intampla, sa nu uitati asta nici o clipa!
Ioana, l-ai sunat pe T.? bate-l la cap sa te programeze, pana la urma iti va face loc, chiar si in programul lui supra-incarcat
Va pup cu mult-mult drag pe absolut TOATE, iar pe unele dintre voi sper sa va si vad curand! Ufff...abia astept sa scap de examene!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
25 si David Cristian
marinar spune:
kristind eu am avut arsuri pana cand am intrat in blocul operator, cred ca au fost singura neplacere pe care am avut-o in sarcina. le mai calmam cu rennie, dar nu mergea mereu. altceva nu stiu daca e voie.
Marina mami de Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
Amely spune:
Da-da Kristin, si eu am arsuri...din pacate. Am observat ca se accentueaza daca stau culcata in pat imediat dupa ce mananc, dar daca vei avea grija sa stai sprijinita pe perna, nu se mai produce refluxul gastric.
Uneori insa ma doare stomacul, oricum as sta... am sa incerc si eu cu Rennie, merci Marinusa!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
25 si David Cristian
aylin_tarcan spune:
Amely, ma bag si eu ca musca-n lapte....sa nu te superi pentru intrebarea pe care o voi pune...am aruncat si eu un ochi pe cateva (recunosc, nu toate) din pozele puse de tine....si...sotul tau, seamana incredibil (iar eu cred ca este chiar el) cu un vechi amic de-al meu de prin perioada inceputului de liceu. Numai ca i se spunea Alecu, am mers impreuna in tabere cu cercetasii nemti (Pfadfinder)....nu mai stiu sigur dar parca era la Lazar (aici pot sa incurc eu borcanele)....intreaba-l...el este???? Era cu vreun an mai mare ca mine...deci sa aiba vreo 30?
aylin
Iyoana spune:
Merdan, incantata de cunostinta! Eu am terminat aseara Utrogestanul, ce bine, poate mai scap de eruptia asta de acnee!
Ai grija de tine si poate ne mai vedem la Tutu, ca vad ca suntem amandoua cam in aceeasi perioada...Cand te mai duci?
Maria2007, . ce bine ca s-a terminat cu pastilele, acum sunteti amnadoi in plina forma! Sa mancati multe fructe, ca sa tineti virusii departe, si.... aproape...
Kristind, am si eu o prietena care-mi povestea de arsuri in timpul sarcinii. Ea zicea ca manca zahar pe paine, dar cum tie nu-ti place dulcele...Hai ca o sa fie bine, merita samburelul!
Marinar, mamica si fetita tutunarese!
Kora, mama, nu mai dai nici un semn de 2 zile...Esti ok?
Amely, multumim pentru gandurile bune! Sa-ti traiasca bebitu'!
Meteeuta, eu nu pot sa vad pozele, mai incerc...dar sunt convinsa ca sunt frumoase! Ceva semne de...?
Daniela, eu zic ca ti se pare cu semnele tale de rusi ! Hai, curaj!
E adevarat ca nici eu nu o sa fac testul pana nu-mi intarzie! Dar nu o sa pot astepta o saptamana. de la prima zi de intarziere, o sa fac testul, daca o sa fie cazul...
pup toate fetele
iyoana
claucia spune:
Buna seara,
Nu prea are legatura cu T (decat faptul ca trebuie sa il sun sa ii spun ca am TT negativ ) dar tot vreau sa scriu aici ca mi-a iesit bine.
Of, am trecut si hopul acesta desi nu nimic nu imi spunea ca bebelutza mea nu e bine. Of.
Amely ce bine ca ai mai scris, mi-era dor de tine.
Ne incuscrim, stii ce frumusica e Alessia Cristiana?
Pup toate fetele
Clau
15+
bb mic