Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 17
marinar spune:
Ioana sa dea DD sa reusiti cu casuta... si nu numai.
Alexia va asteptam cu drag. vorbim oricum...
bai io am interdictie inca 3 sapt si voi vorbiti de afrodisiace?! pai e frumos ?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ellis spune:
Zenobia, te rog sa ma treci si pe mine in listuta: 29 de ani, 4 sarcini oprite in evolutie, fara diagnostic concludent, probabil un sept uterin;
Vesti despre mine: inca mai incercam la proiectul nostru, am reinceput monitorizarile si speram ca Doamne-Doamne ne va implini visul.
Pupici multi si bafta tuturor.
Ellis
Nicole31 spune:
Zeno si Feli, mercic de raspuns . Maine fac o vizita pe la plafarul din colt... Desi recunosc ca mi-e greu , o sa stau cuminte, Feli, promit! Astept pana luni (cealalta, cealalta ). Cat despre metoda de administrare a - ului, nu stiu ce sa zic, s-or face si injectii? Ar fi culmea!
Daniela, imi pare nespus de rau . Mi-a pierit cheful de galerie... Sper sa gasesti puterea sa o iei de la capat, doar esti o luptatoare, nu? TREBUIE! Ooofff, bebelusii astia nehotarati....!
Ioanatugs spune:
Felicia, Marinar multumesc de urari si eu sper sa ramana acesta, ca ce-am vazut saptamana trecuta, a fost oribil. Daca nu, ce sa facem, mai cautam, ca daca ne-am pus in cap ceva, sper sa si reusim ceva pina la urma. Asa sunt taurii astia!
Alexia28 mi-a facut mare placere discutia noastra!
Ellis bine ai venit printre noi si mult noroc data viitoare! Dar o histeroscopie nu ai facut?? Pentru ca daca banuiala e un sept uterin se rezolva foarte usor prin histeroscopie. De ce sa astepti sa mai ramai inca o data si pe urma sa o pierzi ca si pe celelalte. De ce nu ti-a fost propusa de medicul tau aceasta interventie?? Tutunaru o sa-ti propuna cu siguranta, histeroscopia, daca problema e la uter. Multa bafta!!
poze
AngeliquedeS spune:
Buna seara, fetelor, ma primiti si pe mine printre voi?
Am 29 de ani, ovare polichistice, cicluri anovulatorii si sotul are astenoteratospermie. Vreau sa fac laparo cu dr. Tutunaru, maine voi suna sa ma programez. aveti ceva sfaturi pentru mine in privinta asta?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
ysa26 spune:
Zenobia , Alexia am fost de dimineata la T la Elias,am ajuns pe la 8 fara ceva. Nu mai era nimeni,nici dansul nu era in cabinet. Am asteptat la usa cu sotul,aveam o geaca neagra in mana. Dupa mine au venit doua fete care s-au asezat pe scaunele de la intrare. Nu stiu dak erati voi,am vrut sa ma duc la ele,dar m-am gandit k fac vreo gafa.
In prima zi de monitorizare (acum 2 zile,vineri) am fost la cabinet am avut urmatoarele val. E=5,4 ; OD=14,5 si 10,8.Azi mi-a spus k deja am ovulat. Zilele astea nu am prestat pt k am asteptat momentul in care sa imi spuna T si k gigei sa fie in forta,dar mi-e frica k am ratat. Dak vineri dupa-amiaza nu ovulasem, inseamna k am ovulat seara sau ieri,iar eu am prestat abia azi pe la ora 11 dimineata. O fi fost prea tarziu? Nu mai pot de ciuda, dar cel putin stiu k ovulez natural.Voi incerca luna cealalta.
Iyoana astept vesti bune
ysa26 spune:
Gabitoni eu am cm lung de 35-40 zile si m-a chemat la monitorizari din z 15 a mens. m-a costat 150 lei si este incluse in pret toate monit. care o sa le faci, depinde cite o sa fie nevoie la tine, o sa te cheme din 2 in 2 zile.
Iti face eco intravaginal, iti masoara endometru, foliculii si iti va spune el cind sa prestati.
Succes la monitorizari si sa vi cat mai repede cu vesti bune!
felicia_ spune:
Avalon, stai linistita, nici eu n-am avut insotitor, si m-am descurcat! Sunt convinsa ca fetele ti-au dqat toate amanuntele, daca mai ai vreuna, ma gasesti si pe mine pe PM (sau pe mess).
Daniela, ... iti aduni curajul si incepi o noua luna, cu cat mai mult optimism, da?
Angelique, banuiesc ca te programezi pt o consultatie, nu? Bafta, sa te programeze repede!
Ysa, e ciudat... fetele se plang ca nu a crescut foliculul, al tau s-a spart deja, desi era destul de mic... nu mai inteleg nimic... asta este , fiecare reactioneaza in alt fel, dar macar daca am reactiona la fel in fiecare luna, ca stim la ce sa ne asteptam... Am patit-o si eu sa ovulez in z 11, eu care stiam ca am ov in z 14-15, si sa ratez luna... Dar, vorba ta, macar stii ca ai ovulat!
Ioana, Alexia, Nicole, Zeno, Marinar,
AngeliquedeS spune:
Am o intrebare. Oare o sa vrea sa ma programeze direct pt laparo, tinand cont ca eu nu ovulez? sau va vrea totusi sa ma monitorizeze?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Zenobia spune:
Ysa, da, noi eram. Si noi ne-am gandit ca fata din fata cabinetului puteai fi tu, dar la fel, nu eram sigure. Dupa ce ai plecat tu au mai venit vreo 20 de fete, era ca la nebuni; era culmea sa incepem sa intrebam pe acolo de 20 de ori: "Tu esti Ysa? Tu esti Ysa?". Lasa, poate ne vedem data viitoare, acum cel putin putem sa te identificam.
Feli, am auzit ca ai ganduri de pribegie. Hai ca poate te razgandesti.
Ioana, sper din suflet sa ramana al vostru apartametul, stiu cum e sa iti pice pe unul si sa tremuri nestiind daca il iei sau nu. Dar daca e sa fie al vostru... va fi al vostru.
Daniela, imi pare foarte rau pentru tine, insa trebuie sa ai rabdare ca sa treci marea. Stiu cum e, te inteleg perfect, insa trebuie sa fii optimista si sa mergi mai departe.
AngeliquedeS, bine ai venit printre noi. Probabil ca o sa ai parte de vreo luna de monitorizare, dar cel mai bine iti spune dl. dr. in functie de ce analize ai mai facut pana acum (adica in fct de ce ii povestesti tu, ca pe analize oricum nu se uita). Te-am trecut in listuta.
Ellis, te-am trecut si pe tine cu diagnosticul
Alexia, se pare ca luna asta "comizeram impreuna" cu monitorizarile astea... Dar poate si sarbatorim impreuna!
Mamidevladut, inca o data, si aici, "Sa-ti traiasca baietelul!"
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor