Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 15
mihailescu teodora spune:
Ysa,la parter,parcurgi cel mai lung hol....si in capat e o sala de asteptare dragutza si cabinetul de colposcopie.Acolo consulta Tutu!
Bafta multa!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
felicia_ spune:
Marinush, saptamana viitoare o sa-si cunoasca Emma matusile, daca nu te temi de virozele care circula prin aer si pe care ar putea sa ti le aduca( fara intentie, bineinteles). Vorbim maine!
Ioana, dar de ce trebuie sa astepti sa iti vina ca sa il suni pe Tutu? Conteaza ziua si la histero?
Teo, se pare ca esti si tu ocupata si nu mai apuci sa scrii decat in weekend... Si eu zic ca e mai bine asa, o luam usurel, fara sa ne facem sperante prea mari, si pana la urma va fi bine!
Avalon spune:
Teo, mi-am activat PM-ul. Luni o sa introduc si in lista de yahoo poate te mai deranjez cu intrebari. Iti multumesc mult de tot
Zenobia, eu am citit ce ai scris tu legat de laparoscopie dar mai sunt cateva lucruri pe care nu le stiu. M-ar interesa tot ce te-ar fi interesat si pe tine inainte de operatie si nu ai mentionat in mesaj. Merci
Felicia, Ioana
Avalon,ti-am dat PM!
Teodora
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Diddy,Copilut,Kora,Kittylina cu bebelina??????
Ce mai faceti fete dragi?
De ce nu ne mai scrieti?
Kora e mai harnicuta!!!!Anticipez o maaaaaaaaare bucurie pentru tine,Kora.La cit de bine ti se leaga toate...nu ai voie sa ratezi ceva!Fruntea sus!
Teodora
Avalon spune:
Teo, esti o dulcica, nici nu ma steptam sa-mi sara in ajutor cineva asa de repede! Multumesc, vezi ca ti-am raspuns!
Zenobia spune:
Avalon, ti-am trimis PM.
Ysa, sa inteleg ca maine ne vedem la Tutu, impreuna cu Alexia.
Marina, seamana cu tine frumusetea ta mica ceva de speriat. O scumpete, m-am uitat la ea minute in sir... De-abia astept sa o vad... natur
Feli, Teo, Daniela, Yioana, Mteuta, va tin pumnii sa fie cu okishori luna asta.
Ioana, iti trebuie multa rabdare pana gasesti ceva sa iti placa din toate punctele de vedere, dar cand il vei gasi vei sti ca e al tau. Lasa ca trece si asta si o sa uiti odata cu nebunia renovarilor (pe care eu personal o ador ). Si odata cu noua casa o sa vina si bebe!
Fetelor, cat despre Panaxginseng... sotul meu mi-a zis azi "Mai am doua... sa nu uitam sa luam!!!" Deci...
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
KoraPop spune:
Avalon ti-am trimis si eu PM cu detalii laparo.Mult succes!!!
Teo multumesc pt tot si iti tin pumnii luna aceasta,azi esti in z26...astept o veste cu II!!!!!!!!!!
Dumineca frumoasa tuturor!
Kora
gabitoni spune:
Nicole31, multumesc pentru informatii.
Zenobia, Iyoana, mmdc, sunteti tare dragute, multumesc pentru raspunsuri.
Kora, bravo. Iti tin pumnii.
daniela100,Meteeuta ati zis ca faceti monitorizari, puteti sa-mi spui de cand si ce va zis T.
Ysa, te rog povesteste-mi cum este la monitorizere.
eu am ciclu de 30-31z, cu T am vorbit la tel, fara sa ma intrebe lung CM. Am alta intrebare: cat costa???(poate imi dati email)
am sa va scriu maine, dupa ce aflu valorile.
Marinar, AI O FETITA TARE FRUMOASA!!!
ana_p,