Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 13
marinar spune:
raza pupici dulci tie si razucai. ma bucur ca sarcina merge bine, cat despre varsaturi...asta ai vrut asta ai ca sa simti ca ai o minune in burtik. esti la jumatate de drum asa ca... mai e putin.
pupici multi
Marina mami de Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
danielac100 spune:
MARINAR,
Pozele cu bebica ta mi-au umplut inima...
Cand vezi comorile astea mici chiar ca realizezi ca nici un efort nu e prea mare...
Eu zunt z26....
Daniela
marinar spune:
asa e daniela
sa dea DD sa vina si la voi toate cat mai repede o astfel de bucurie
Marina mami de Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
ana_p spune:
Marinar, sa-ti traiasca fetita! E o minune dulce.
Raza de soare - sarcina usoara in continuare, ne bucuram ca esti langa noi, chiar si din umbra.
Zenobia, multa bafta, ca esti in "focuri", nu?
mmc, sa ai valori super la monitorizare!
Iyoana, asteptarea e stresanta, intr-adevar, dar timpul oricum trece, asa ca macar sa treaca cu folos...
Felicia, hop si eu cu galeria, ca nu am mai scris de mult si am energie.
KoraPop, te admir, fata draga, pentru optimismul tau debordant si pentru tenacitate. Urmaresc cu atentie toate postarile tale si de la celelalte subiecte.
Diddy, succes la laparo sau poate nu mai e nevoie de interventie, ce zici?
Amely, bafta la examene si ai grija de minunea din burtica!
danielac100, Z. 26, nu? In curand II, da?
gabitoni, sa vii cu vesti bune de la monitorizare!
Avalon, cum a fost intalnirea cu dr. T?
Veret, Merdan, maria2007, bine ati venit!
Kristind, ai gasit pepenele rosu?
Claucia, Nicole31, Bonitta, Ana_id , Ioana, Laura, Vali, Teo,Meteeuta, Mamidevladutsi tuturor tutunicilor dragi, multi
Nicole31 spune:
Mamidevladut, imi pare rau Dar incepe o noua luna, plina de sperante, nu? Eu totusi continui galeria pentru fetele ramase in cursa: Hai Iyoana si Daniela!
Marinar, Doamne, ce papusica dulcica ai! Si seamana asa bine cu mami! Va pe amandoua!
Alexia si Zenobia, spor la prestat in week-end!
Mult succes tuturor tutunicilor, fie ca sunt in asteptare (ufff, stiu cum e...!), in focuri sau deja fericite -ute (apropo, ce minunat trebuie sa fie sa nu fii singurica nici o clipa! Eeeeh, sper sa traiesc si eu candva asemenea sentimente!)!
KoraPop spune:
Buna tutunici!
Va doresc tuturor un weekend minunat!E frumos afara ca a iesit soarele, ma binedispune si chiar sunt fericita,viata e atat de frumoasa!!!!!!!!
pe toate fetele dragi mie!!!
Kora
Avalon spune:
Fetelor, am fost la doctor. Am omis sa va spun ca nu era prima intalnire cu el, chiar mi-a zis "tu ai mai fost la mine, nu?" dar desigur m-a confundat cu alcineva pt ca nu avea cum sa ma tina minte pe mine care am fost acum 2 ani la cateva consultatii. Voi face laparoscopie si poate si histeroscopie daca pana atunci apare si histeroscopul. Eu am trecut printr-un FIV si intentionez (dupa laparoscopie) sa fac un FIV cu dr.Tutunaru.
Pana atunci, rugamintea mea este sa-mi spuneti cui pot sa trimit adresa mea de mail pentru cateva 'detalii tehnice' legat de laparoscopie?
Va multumesc mult pt primire
mteeuta spune:
Iyoana
Eu sunt in z 22 continui cu utrogestan,ma cam doare mijlocul putin si sper sa nu imi mai vina mens.sa se intimple minunea
Daca totusi nu se va intimpla minunea o sa ma programez din nou la T.
Nu ma las
marinar-amindoua sunteti niste frumoase,Ema imi aduce aminte de finuta noastra cind era micuta.Sa fiti sanatoase amindoua si sa va bucurati una de alta
penru Ema si pentru mamica
Si pentru toate tutunicile
mihailescu teodora spune:
Avalon,cu mare placere te informez eu despre detaliile tehnice ale investigatiei!
I-mi poti trimite adresa ta de mail!
Eu am PM activat,cred ca si yahoo-ul e activat!
Daca nu,scrie-mi pe :teodora_s_ro@yahoo.com
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Zenobia spune:
Avalon, pot sa iti trimit si eu informatiile de care ai nevoie pt ca m-am operat acum 2 saptamani. Trimite-mi PM cu ce te intereseaza. .
Teo, ce faci dragutzo? In ce stadiu mai sunteti?
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor