Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
crinuta spune:
Monalac, esti insarcinata?
Eu am nascut cu Nayel si am fost foarte multumita, iar maternitatea e cea mai faina din Bucuresti, exceptand maternitatile particulare.
Shine, felicitari!!!!!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
sandybel spune:
salutare fetelor, Dimalexia cu frica cum stai, ce fel de anestezie ai ales si ce sti exact, ca eu nu stiu prea multe despre cum decurge operatia.....
poate ne-am vazut oe la cabinet?
nu stiu, oricum sper sa nu ne apuce pana la data pe care o vom stabili cu dl. dr. si sa ne vedem prin spital, pacat ca nu ne putem ajuta cu nimik, c-o sa fim doua amarate taiate pe burta, hahaha, lasa ca macar stam de vb daca altceva nu putem face
eu nu ma pricep deloc la copii, dar cica vine de la sine
daca afli ceva de tarife, zi-mi si mie!
Pupici la toata lumea, sanatate la bebei, pentru cele care au, sarcina usoara pentru cele care inca il asteapta, si succes celor care tind sa devina mamicute.............
astept mesajele voastre ca vorba aia, oricum n-am treaba, doar numar zile..........
dimalexia spune:
Sandybell: Pot sa-ti spun ca nu-mi este foarte frica, am mai trecut o data printr-o cezariana si cam stiu ce ma asteapta... E adevarat ca au trecut 5 ani si jumatate si am cam uitat, daca n-ar fi uitarea asta... Prima data am facut anestezie generala, acum m-am hotarat sa fac anestezie rahi. Mi-a zis si dr. ca recuperarea este mai rapida si am 2 prietene care au facut prima data generala si a doua oara rahi, si m-au sfatuit amandoua ca e mai bine rahi. Plus ca ne-a mai povestit si DO, si eu asa m-am hotarat, o sa vorbesc si cu dr. marti.
Prima data m-am dus joia la control si mi-a zis ca duminica ma opereaza, tin sa-ti spun ca de joi pana duminica nu am mai avut somn, ma gandeam tot timpul, imi era tare frica, am plans in fiecare zi...
Dar, s-a dovedit ca frica mea nu era tocmai justificata, am nascut duminica si miercuri am venit acasa, si a fost OK.
Sper, asa sa fie si acum...
Preturile pe care le stiu acum sunt cele pe care ti le-am trimis, nu am mai aflat altele...
Tu cand te duci la control?
Dimalexia 37+
crinuta spune:
Asa este, recuperarea este rapida, cel putin la mine a fost foarte rapida.
Taietura nu am simtit-o niciodata, de aceea cand citesc la alte mamici ca le ustura taietura raman uimita, eu neavand deloc asa ceva dupa operatie.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by dimalexia
Helenutza: Multumesc de informatii. Deci am observat, daca operatia e miercurea vineri pleci acasa. Acum depinde cand o fi de garda, ma gandesc daca e joi pe 15, ma tine pana luni? E prea mult... Trebuie sa fie de garda miercuri sau duminica... Asa vreau eu, dar cine stie cum o fi, o sa aflu marti...
Dimalexia 37+
Eu am nascut miercuri iar vineri la 12:00 plecam acasa.
Crinuta si Rayan
monalac spune:
nu crinuta,nu sunt insarcinata,insa imi doresc in curand un al doilea copil.dr cu care am nascut prima oara,dr urleteanu,e plecat in canada si vreau sa mi aleg cu grija doctorul....eu am avut probleme destul de mari pe tp sarcinii ,daca vrei sa afli mai multe,citeste la nasterea unei stele//ai un baietel,sa l dai direct la gradinita//.si vreau sa stiu daca dr a mai avut paciente cu sindrom antifosfolipidic,stiti ceva?
blueeyes2003 spune:
monalac eu am pierdut 2 sarcini pana acum si se pare ca as fi suspecta de sindrom antifosfolipidic.Urmeaza sa imi fac aceste analize si sa vedem ce tratamnt imi da.Mi-a spus ca in cazul in care as avea astfel de probleme va trebui sa-mi dea un tratament inainte de a fi insarcinata.Presupun ca a mai avut paciente cu astfel de probleme.Ma duc sa citesc povestea ta.
Mirela
dimalexia spune:
Monalac: Am citit povestea ta cu sufletul la gura!
Ai un baietel frumos si cu niste ochi albastri minunati! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el! Si sa-ti ajute Dumnezeu sa-i mai faci un fratior sau o surioara.
Ai avut o sarcina foarte grea, dar ai iesit victorioasa tu cu puiul tau. Multa sanatate tie si baietelului tai si mai asteptam vesti.
Dimalexia 38+
monalac spune:
dimalexia,multumesc mult si nastere usoara,ca vad ca mai ai putin!!problema mea e ca vreau sa mi aleg un dr competent,care sa mi raspunda la tel daca am eventuale probleme,care sa fie comunicativ si mai ales,care sa fie profesionist....credeti ca dr nayel e cel potrivit?