Dr. Nayel - CF 2 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari!
Astazi am fost la cabinet si m-a programat pentru luni la chiuretaj,asta daca nu se elimina singura pana atunci.
Mai trebuie sa imi fac si niste analize maine sa le am gata pana luni.Acum nu vreau decat sa se termine totul mai repede!
Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimalexia spune:

Buna fetelor!
Mirela: Imi pare rau de ce s-a intamplat, sa-ti dea Dumnezeu curaj si forta sa treci peste momentele acestea grele, si sa o poti lua de la capat. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vei reusi sa ai un bebe pana la urma. Acum, cuvintele sunt de prisos, trebuie sa te refaci, sa te linistesti si sa o iei de la capat.
Te pup!
Cristiana: Ma bucur ca sunteti bine, si fetita mananca, nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu mananca mult, cu timpul va incepe sa manance mai mult. O sa vezi ca din saptamana in saptamana e mai bine. Cand alaptezi nu trbuie sa bei sucuri cu acid, legume si fructe crude ( ai voie banane) si poti manca si compoturi. E mai bine pt. bebe ( sa nu faca colici), sa mananci supe decat ciorbe (care contin rosii, bors). Poti manca carne la gratar, fiarta, si chiar prajita dar sa nu fie grasa.
Acum depinde si de copil...
Selectezi si tu din tot ce s-a scris...
Te pup si sa auzim de bine!
Restul de mamici, ce mai faceti?
Shine: Ce mai faci? Cum e acasa, ai terminat cu facutul bagajului?

Dimalexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Buna seara !
Mirela ,uneori cuvintele nu-si au rostul insa imi pare rau ca treci prin ceea ce treci..Dumnezeu sa-ti ajute sa mergi mai departe!

Fetelor,in sfarsit luni am ajuns si eu la controlul de dupa nastere de care imi era asa frica..a trecut cu bine si am scapat de control pe masa,la ecografie mi-a zis ca sunt bine si inca ceva care m-a pus pe ganduri....corpul meu este pregatit pt bb 2 !Probabil prin vara ma apuc de "treaba"..e uimitor cat de repde se uita totul..si durerea de dupa operatie cand 3-4 zile nici sa respir nu puteam de durere,si greturile care au tinut toata sarcina ,si sentimentele de neputinta,si insomniile..operatia de cezariana o am filmata,insa inca n -am avut cuajul sa ma uit la tot.. am ramas asa cu o frica incat numai ce vad halatul alb al dr ma albesc toata
Voinicul meu are 2 luni si 12 zile, 7 kg si 62 cm si abia acum cand am scapat de colici si i l-am plasat lui taty noaptea pot sa spun si eu ca mi-am revenit si ma put bucura cu adeverat de noul statut de mamica.
Nu iau anticonceptionale pentru ca alaptez.Nu mai stiu pe cine auzisem ca se pot lua chiar daca alaptezi..mie n-a vrut sa-mi dea

pupici !

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic..in primele 6 sapt am mancat supe,lactate,numai suc fara acid,pui si legume inabusite si bebe tot a avut colici..tipa si isi ducea piciorusele la piept de nu stiam ce sa i mai fac,nici Bonisanul,nici Sab simplexul si nici ceaiurile n-au ajutat.A fost insa excelent Siffa Pack-ul,pachetelul acela cu gel incalzit si pus pe burtica.
Dupa 6 saptamani n-am mai rezistat si am mancat de toate insa fara exces ;sarmale,fasole,ceapa,usturoi,mazare,cam tot ce era intrezis si bb a fost ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimalexia spune:

Pitikot: De unde se ia pachetelul acela? De la farmacie?

Dimalexia 37+

Mergi la inceput

Da,de la Sensiblu,costa cam 200 mii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Do spune:

Wow, Pitikot!
Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!
Si pe mine ma pune pe ganduri ce ti-a zis, ptr ca ma aflu oarecum in aceeeasi situatie: cezariana acum trei luni dar sufleteste nu sunt pregatita ptr bebe 2 si nici nu cred ca e bine asa repede, cel putin asa am citit/auzit peste tot.
Tie ce ti-a zis exact despre pilule, ca eu m-am saturat de "incidente si acceidente" cu tot felul de alte metode si de sterilet nici nu vreau sa aud, bleah ! Ce denumire !!! De', chestie psihologica la mine !
Am citit pe forum ca anticonceptionalele sunt utilizate f des dupa nastere ( un anumit tip), fara consecinte ptr bebe, adica sunt foarte OK. De ce nu le prescrie dr Nayel? Ti-a dat detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Apropo de bb2 mie mi-a zis dr sa astept cel putin 1 an si abia apoi sa ma gandesc la urmatorul..insa ramane de vazut daca mai e cazul

Mirela, cel mai simplu ar fi sa-ti faca anestezie generala ca sa nu mai simti si durerea fizica asta bineinteles daca nu se elimina singura pana luni..off si eu am avut vreo 3 sarcini oprite in evolutie si stiu cat de greu iti este; din pacate la mine nu s-a eliminat niciuna de la sine...

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Martha tocmai ce am vorbit cu Nayel si i-am spus ca vreau sa ma duc astazi pentru ca nu mai suport sa stau in stresul asta! Sper sa se termine totul repede!Mi-a zis ieri ca-mi va face prin aspirare!Mor de frica!
Nu am stiut ca ai avut 3 sarcini oprite in evolutie...Doamne...imi inchipui prin ce ai trecut!Cum ai suportat chiuretajul?
Si mie mi-a zis initial ca pot ramane insarcinata la 8 luni de la cezariana si apoi cand am fost la 6 luni mi-a zis ca sunt ok si ne putem apuca de treaba!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Sunt un adevarat dezastru la capitolul chiuretaje, desi sarcini pierdute au fost 3 chiuretaje am avut 5+ operatia (ca sa nu mai pun si cezariana) in fine..asta e alta poveste..
Chiuretajul la care am facut anestezie locala, am simtit tot, cu toate injectiile si pastilele ce mi s-au dat, insa n-a durat mult si mi-am revenit f repede
Ar mai fi o varianta in afara de anestezia generala, tot un fel de anestezie locala, dar administrata intravenos, mie asta mi s-a parut a fi cea mai buna varianta..n-am simtit deloc durerea, ci am simtit doar o usoara stare de somnolenta si amorteala..deci am fost constienta tot timpul, a fost ceva asemanator cu rahianestezia

quote:
Originally posted by blueeyes2003
Cum ai suportat chiuretajul?

Mirela

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput