Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 3
Pepsi spune:
fetelor, tot incerc sa dau de michelle, si nu reusesc, cineva i-a vorbit zilele astea? ca-mi fac sincer griji ptr ea, ii tot dau mesaje pe messenger!
Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Happiness_4_us spune:
Cristina26, eu chiar am citit ieri pe pagina acasa a forumului, la odiseea sarcinii, si la saptamana 7, cat am eu, scria ca bataile sunt acum 150. Parerea mea este ca , asa cum a zis si asistenta, nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Elaa, Laura, Flavia,[dual].
Mirelush, Michelle, unde ati disparut?
Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
bibyrox spune:
Flavia iubita nu ma trece inca pe listuta ca nu sunt sigura! Parca vad ca vin uratzii ca ma doare rau capul si ma simt "uda" asa... Om vedea!
Irlandeza imi pare nespus de rau!!! Asa cum ti-am spus si la Aspirante, te rog mult sa mai mergi si la alt dr.!
Fetelor nici eu nu stiu nimic de Michelle! Incep sa ma ingrijorez.. nu are nimeni telefonul ei????
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
irlandeza spune:
Jojo, deocamdata nu prea am chef de povesti prea multe, e prea devreme. Dar va citesc de mult, de cand a fost deschis subiectul , exact in perioada in care am pierdut prima sarcina alturi de Arthurana.( care a si deschis subiectul)
Noi 2 singurei
ladymina77 spune:
Buna seara la fete,intru iar ca n-am stare ,m-am consolat cu ideea ca au venit cei mai urati dintre urati:).Imi pare nespus de rau pt Irlandeza.dau si eu un pupic desi stiu ca nu trece durerea mai ales ca e a -2a pierdere.Apoi ma bucur pt biby ,faci cinste daca e bebe?:).Il pup acum pe Dominic sa-i treaca "ulechea" si pe mamic pe burtica.Mirelus imi pare bine ca nu ti-ai pierdut din optimism ,asa ar trebui sa fim toate ,sa nu ne lasam doborate de nimic,o sa fie bine pana la urma,ai sa vezi.Pe cine sa mai pup?PE TOATE :)Si inca ceva ce o fi cu Michelle,au trecut ceva zile de cand n-a mai scris nimic,sper sa nu sufere in tacere:(Cam atat,merg sa-mi termin tocana de ciuperci si va mai citesc in seara asta .Aa si o intrebare:oare dupa pierdere nu mai ramai asa usor?stiam ca probabil dupa chiuretaj apar probleme dar eu n-am fost chiuretata:)Stie cineva?gata punct
mina
Laura Ioana spune:
Irlandeza imi pare asa de rau! Nici nu stiu ce sa mai zic Sper sa-ti revii cat mai repede si sa o iei de la inceput. Nu-ti fa probleme cu uterul bicorn, ca anul trecut (parca) a nascut o tipa in Romania care avea gemeni (unul intr-un uter si unul in celalalt). Si a nascut pe unul in decembrie si pe celalalt in ianuarie sau martie, ceva de genul asta Sanse sunt
Fetrelor si eu tare m-am mai gandit la Michelle zilele astea, ca era prea deprimata si zicea ca nu mai poate asa! Sper din inima sa nu fi patit nimic
Poze Laura
Pepsi spune:
bibi, ok, nu te trec inca da pixul e pregatit!
mina, merci de pupici sa stii ca ne-au incalzit!imi pare rau ca ai un ciclu ciudat si urit! eu, dupa chiuretaj am ramas la 2 luni din prima incercare!va fi bine si la voi!
mai chiar ma ingrijoreaza michelle, in afara de messenger nu am alta cale s-o contactez, am sa intreb poate la vechea odisee, ca ea era colega cu mine, poate cineva de acolo are un nr tel, de la familie, sau eu stiu! stiu ca trebuia si ea sa nasca ca si mine in februarie(eu, incerc sa nu ma gindesc...)of sper sa nu se fi intimplat ceva cu ea!
va pup pe toate, inca ma chinuie rau raceala asta!
albumele de familie
irlandeza spune:
Am vorbit acum cu un gine din Ro. ( o cunostinta), si a zis ca sub nici o forma sa nu fac operatie , ca e destul de riscant, si ca nu neaparat din cauza asta am pierdut. Si chiar daca fac operatie , sansele sa pierd o noua sarcina sau sa o duc la bun sfarsit sunt egale. Deci, fara operatie. Mai bine , ca-miera frica si nu prea as fi vrut sa o fac.
Noi 2 singurei
Pepsi spune:
fetelor, am reusit in sfirsit sa dau de michelle, este bine, adica cit poate de bine, s-a hotarit sa ia o pauza, m=a rugat sa va spun ca e bine, si ca va reveni dupa o pauza, de care are nevoie, va multumeste la toate ptr ca existati si spera sa nu va suparati!(m-a intrebat de tine mirelush)
albumele de familie
andreea16 spune:
Flavia, imi pare asa rau de Dominic. Saracutul de el, stiu ca otita doare rau. A treia intr-un an, mi se pare foarte mult. Ai grija de tine, sa te faci bine cat mai repede.
Cristina26, felicitari!!!!! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! Draga de ea, nu i-a placut ca se uita asistenta la ea…
Mirela, ma bucur mult ca esti mai increzatoare. Iti tin pumnii stransi stransi maine si ma rog pentru tine! Iosup e un ecografician foarte bun, aparatul pe care lucreaza e super, asa ca iti va spune exact despre ce e vorba. Da, m-am grabit cu testul, dar ma cam doare burta, as aca nu imi fac mari sperante. Cred ca vine CM..
Bibyrox, eu nu mai am nici o indoiala, e clar ca esti insracinata. Eu as zice sa faci o analiza de sange sa iti confirme. Si pe mine ma dureau sanii tot asa. Ce bucurie, sunt sigura ca esti gravidutza!
Nana, imi pare rau pentru greturi, dar asta e, cum altfel vrei sa constientizezi minunea pe care o traiesti??? Hai ca mai ai un pic si intri in 4 luni si uiti de greturi (teoretic).
Irlandeza, imi pare asa de rau pentru tine. Sper sa gasesti puterea necesara sa mergi mai departe. Noi suntem alaturi de tine! Eu nu ma pricep, dar daca fetele spun ca e ok in legatura cu uterul tau, atunci asa este. Oricum, eu zis sa mai mergi si la alt doctor. Mie un doctor mi-a spus ca am uter retrovers si altul ca nu am.
Laura, un pentru tine.
Eu sunt z24 si astept. Cum am mai spus, nu imi fac mari sperante, dar m-ati incurajat voi ieri, asa ca poate, cine stie...
Va pup pe toate
Andreea